Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τον ηχο σε xifi xtreme audio pci της creative

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με την xifi xtreme audio καρτα μ της creative (pci) στο pc Μου ... συγκεκριμενα οταν ακουω μουσικη η βλεπω ταινια μου κανει κατι χρατσκρουτσ και κατι κοληματα μικρα στον ηχο ... το ιδιο και στα τραγουδια ... οχι πολυ εντονα αλλα εκνευριστικα θα ελεγα ... επισης εχω το ιδιο προβλημα και με το Linein οταν ηχογραφω μου κανει κατι σπαστικα ... λες και μπαινει ο ηχος του pc μεσα. με την onboard δεν εχω προβληματα ουτε με το λαπτοπ που εχω μια εξωτερικη (usb) xifi Της creative ... σημερα αλλαξα και Mobo επειδη μου χαλασε μου κανει το ιδιο προβλημα και σ αυτη. μηπψς φταιει οτι εχω συνδεση τα fronts του κουτιου; ασχετο αλλα λεω

*να προσθεσω δε μπορω να εγκαταστησω το audio pack με το προγραμμα της creative μονο τους drivers ... αν γνωριζει κατι καποιος καλο θα ηταν ,..

Δημοσ.

Απενεργοποιησε την Onboard απο το bios, μετα απεγκαταστησε την creative, κατεβασε το driver sweeper και μπες με safe mode και καθαρισε ολα τα υπολειμματα απο τους drivers της creative κανε ρεσταρτ και ξαναπερνα τους drivers.

Επισης για την κονσολα που δεν σου δουλευει δοκιμασε την beta εκδοση, ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα η Beta μου δουλευει.

Κοιταξε μηπως εχεις και το μικροφωνο ανοιχτο καταλαθος, αν δεν δουλεψει τπτ απο αυτα τα λεμε αυριο παλι ^_^

Δημοσ.

Απενεργοποιησε την Onboard απο το bios, μετα απεγκαταστησε την creative, κατεβασε το driver sweeper και μπες με safe mode και καθαρισε ολα τα υπολειμματα απο τους drivers της creative κανε ρεσταρτ και ξαναπερνα τους drivers.

Επισης για την κονσολα που δεν σου δουλευει δοκιμασε την beta εκδοση, ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα η Beta μου δουλευει.

Κοιταξε μηπως εχεις και το μικροφωνο ανοιχτο καταλαθος, αν δεν δουλεψει τπτ απο αυτα τα λεμε αυριο παλι ^_^

χμμ σε ευχαριστω :)

Δημοσ.

XFXA_W7DRVBETA_US_1_04_0000.exe

μιλας για windows 7 προφανώς ... βρηκα αυτο το αρχιεο θελω αλλα το εχουν σβησει απ τον server μπορω να το βρω καπου;

Δημοσ.

τα λινκσ δεν λειτουργουν αν και οι drivers μου δουλευουν μονο το console launcher θελω ...

edit: oops! ενταξει το googlara και οκ απλα το εψαχνα ως audio pack ...

Δημοσ.

Για αυτο που λες με το τσαφ,τσεκαρε και αυτο το θεμα.Αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι το ιδιο προβλημα γιατι εμενα το εκανε και με την onboard,ενω εσυ λες πως δεν στο κανει.Παντως η λυση σε εμενα τουλαχιστον δοθηκε στο 15 ποστ.

http://www.insomnia.gr/topic/377018-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85/page__p__3579962__fromsearch__1#entry3579962

Δημοσ.

βασικα gigabyte mobo εχω αλλα αθτο το προγραμμα δεν το εχω εγκαταστηση βασικα δεν υπαρχει πλεον ... μονο το energy saver το οποιο ειναι απενεργοποιημενο αφενως και αφετερου η εφαρμογη ειναι κλειστη αυτα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...