June Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, προτού προχωρήσω στην αγορά της μνήμης ram που χρειάζομαι είπα να ζητήσω και μία δεύτερη γνώμη απο σας: Το laptop ειναι το HP Pavilion dv2540ev. To CPU-Z μου βγάζει τα παρακάτω: Απ' ότι είδα και με μία αναζήτηση στο google σηκώνει μέχρι 1gb/slot DDR2 SO DIMM 667 Μπορώ λοιπόν να βάλω οποιαδήποτε μνήμη από τις παρακάτω; (όχι αυτές στα 800 mhz φυσικά) http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-196=1&filter-200=1 H εγκατάσταση είναι εύκολη να την κάνω μόνος μου; Laptop δεν έχω ανοίξει ποτέ, σε desktop τα έχω στήσει όλα από την αρχή αρκετές φορές.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Βλεπω Channels: Dual. Εισαι σιγουρος οτι τωρα το λαπτοπ σου δεν εχει δύο 512ρια DIMMάκια; Αν εχει 512ρια, θα πρεπει να παρεις 2 ντιμάκια του ενος GB, για να πας απο 1GB σε 2.
LouCi4er Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ευκολο να το διαπιστωσει.Θα παει παλι στο spd και θα ανοιξει το slot 2.Αν ειναι κενο (που μαλλον απ' οτι ειπες και εσυ Γιωργο δεν ειναι) ειναι κομπλε.Αν Οχι τοτε θα πρεπει να κανει αυτο που του ειπες.
June Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 2x512 mb εχει παιδια, ξεχασα να το γραψω πριν! Σε 2x1gb παω αναγκαστικα, αλλα παιρνω πχ απο αυτα της λιστας 2 του ενος gb; Η πρεπει να παρω καποιο πακετο που εχουν 2 μνημες μαζι;
LouCi4er Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγω στη θεση σου θα τσιμπαγα δυο απο αυτα που παρεθεσες,ας μην ειναι σετ.Επειδη ομως δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου και αν και δεν το πιστευω εχει αναφερθει περιστατικο που δυο ιδιες μνημες αλλα οχι σετ ειχαν ασυμβατοτητα ενω οι ιδιες μνημες απο σετ (2χ2 πχ) επαιξαν κανονικα.Εσυ αποφασιζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.