Προς το περιεχόμενο

Spartacus Season 2 - Gods of the Arena

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περιμενα ο Κριξους να τα μαμησει ολα αλλά απο την αλλη ο Γκανικους ηταν μορφαρα για να τον φανε ετσι απλα.

Και μένα μου φάνηκε κάπως αυτό, περίμενα να γεννηθεί σωστά ο Κρίξους σαν champion. Μετά βέβαια κατάλαβα πως τον Γκάνικους έπρεπε να τον αφήσουν, για να τον δούμε στην 3η σεζόν :-D

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω εχω αγχωθει λίγο με την 3η σαιζον γιατι δεν βλέπω να εχει πολλα οργια :P

Τo house of batiatus είχε θέσει πολυ υψηλα στανταρντς :D

Δημοσ.

Πως εσπειρε δηλαδη; Ουτε ενα γυμνο δεν ειχε :mad: :mad: :mad:

ΧΑΧΑΧαχ Η αλήθεια ειναι πως στο δίπτυχο Σεξ και Βια μας φλόμωσαν στο δεύτερο. Αλλα δεν με χάλασε καθόλου. Εξάλλου με τοσο σεξ στα προηγούμενα, μας εχει γίνει μπλε μαβι... :P

Δημοσ.

Κορυφαιο το φιναλε. Ειδικα στα τελευταια λεπτα... Οχι τοσο καλο οσο αυτο της 1ης σεζον, γιατι αυτο της πρωτης σεζον ηταν υπεργαλαξιακα υπεργαματο, ειχα απιστευτους εγκεφαλικους οργασμους. Κι αυτο ομως τα 'σπασε απειρως. Ειδικα η νεα αρενα ηταν χαρμα οφθαλμων. Και το τελος, που επιστρεφει στο προηγουμενο φιναλε... καθαρη ηδονη. Τι εκπληκτικη σειρα το Spartacus... και τι κριμα που δε θα δουμε ξανα τον Andy Whitfield :-(

edit: Το κομικ τι λεει; 4 τευχη ειναι; λεω να τα παρω.

Δημοσ.

Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι το φινάλε ήταν καταπληκτικό και γεμάτο επικές μάχες και σπλατεριες. Καθόλου σεξ βέβαια αλλά πιστεύω πως δεν χάλασε κανένα αφού ο λόγος που ανυπομονούσαμε να δούμε το τελευταίο επεισόδιο δεν ήταν το σεξ. Ήταν πολλά τα μέτωπα που έπρεπε να κλείσουν.

Μπορεί ...

αυτό που έκανε ο Γκανικους να έχει "απογοητεύσει" αρκετούς από εμάς

αλλά από την άλλη ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος όλων.

Δεν ήθελα με ΤΙΠΟΤΑ...

ο τρόπος για να φύγει ο Γκανικους από την σειρά να είναι να τον σκοτώνει ο Κριξους στον τελικό. Τον "τελείωσαν" υπέροχα

Κριξους έτσι και αλλιώς είναι ΟΛΑ τα λεφτά σαν χαρακτήρας και μονομάχος και ξέραμε ήδη ότι κατά την άφιξη του Σπαρτάκου ήταν ο πρωταθλητής τότε. Πολύ ωραία η εξέλιξη που είδαμε το background ως πρωταθλητής της Καπουα.

Φοβήθηκα πάρα πολύ την τροπή "έρως ανικατε μαχαν" του Γκανικους ...

αλλά ευτυχώς επανήλθε γρήγορα στο βασικό θέμα της σειράς (αν και με άσχημο τρόπο ).

Και τέλος…

Πως σας φάνηκε το όλο ιστορικό με κερατά και Γκανικους? Περιμένατε να το μάθει τελικά ο Οινόμαος? Θα θέλατε ή καλύτερα έτσι?

Βουρ με ανυπομονησία για την 2η σεζόν τώρα. Αν και τώρα θα μου λείψει περισσότερο ο Whitefield :( Τουλάχιστον να γίνει καλά...

Δημοσ.

Και τέλος…

Πως σας φάνηκε το όλο ιστορικό με κερατά και Γκανικους? Περιμένατε να το μάθει τελικά ο Οινόμαος? Θα θέλατε ή καλύτερα έτσι?

Μπα δεν πιστεύω να μαθευτεί τίποτα. Μόνο ο ίδιος το γνωρίζει πλέον, και δεν περιμένω στην 2η/3η σεζόν να τον φάνε οι τύψεις. Αφου χρονικά έχει περάσει αρκετός καιρός απο το prequel, άσε που το ψηλοξεπέρασαν με το δέσιμο που έχουνε, κυρίος στο τελευταίο επ αλλα και πριν απο αυτό. Ίσα ίσα περιμένω

Κρίξους+Ονιμαίους να τον βρούνε όταν ξεκινήσει η επανάσταση, και να τα σπάσουν όλα :-D

Δημοσ.

Πω πω!!! Ξενερώνω απίστευτα...Και μου είχε φανεί λίγο ψωνακι από τις φώτος που είχα βρει. Α ρε Andy.... :(

Ας ελπίσουμε ότι θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου...

Μπα δεν πιστεύω να μαθευτεί τίποτα. Μόνο ο ίδιος το γνωρίζει πλέον, και δεν περιμένω στην 2η/3η σεζόν να τον φάνε οι τύψεις. Αφου χρονικά έχει περάσει αρκετός καιρός απο το prequel, άσε που το ψηλοξεπέρασαν με το δέσιμο που έχουνε, κυρίος στο τελευταίο επ αλλα και πριν απο αυτό. Ίσα ίσα περιμένω

Κρίξους+Ονιμαίους να τον βρούνε όταν ξεκινήσει η επανάσταση, και να τα σπάσουν όλα :-D

Α ναι δεν το σκέφτηκα αυτό! Από την μια βέβαια δεν θα είχε λόγω να πάρει μέρος μιας και ήταν ελεύθερος πια, αλλά από την άλλη με ένα μικρο ψάξιμο που έκανα, υπάρχει ιστορική αναφορά στον Γκανικους (έστω και ελάχιστη) στην επανάσταση.

Έκανε μακακια και διασπάστηκαν με τον Σεστους σε 2 ομάδες, με αποτέλεσμα να πάθουν μεγάλη ζημιά και αναγκάζοντας τον Σπάρτακο να υποχωρήσει και να κρυφτούν

Ίδωμεν...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κοίτα άνθρωπο που θα παίξει τον Σπάρτακο στην season 2 .

:-D :-D :-D

μονο επειδη του μοιαζει τον εβαλαν :/

Δημοσ.

καλά δεν έπαθε και τίποτα η σειρά. και το gods of arena μια χαρα το είδαμε χωρίς καν χαρακτήρα Σπάρτακο, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...