Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 21/01 ξεκιναμε!!! Ελα σιγα σιγα να φτιαχνομαστε http://www.youtube.com/watch?v=Ou2TvLK9jzg Σπερ-αιμα
4saken Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Βασισμενη ως γνωστον στο τριπτυχο Αιμα-Σπερμα-Δερμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 hell yeah, by Jupiter's cock!
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εμεις αυριο θα το εχουμε; ξερουμε το γυναικειο καστινγκ; http://johnsonlaird.com/Jessica_Grace_Smith ενδιαφέρον!
Kasrith Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Να δούμε τι λεει και το prequel... Κρίμα που δεν θα δούμε συνέχεια αυτού που ξέραμε. Αλήθεια, ζει αυτός?
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Περίεργο που κράτησαν το "Spartacus" στον τίτλο, όταν δεν θα έχει καθόλου Spartacus. Για τον ρόλο του Whitfield (που ζει, δεν ξέρω την κατάσταση υγείας) στην δεύτερη season (όχι στο Gods of Arena) βρέθηκε πρόσφατα αντικαταστάτης.
Kasrith Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ε όχι και περίεργο ρε συ, μετά απο την επιτυχία του πρώτου κύκλου θα πρεπε να είναι τρελοί να το αφαιρέσουν.. Όσο για τον νέο Σπάρτακο, δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον ποιο macho? Πολύ μοντέλο μου κάνει αυτός, όχι για μονομάχος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ναι, ok. Απλά από ό,τι καταλαβαίνω θα δούμε κάτι σε στιλ "Gladiator(s)" με κάποιους από το original cast να επιστρέφουν (η Ζήνα και ο Batiatus πχ). Προφανώς δεν με πολυχαλάει, όπως και να χει ο τίτλος.
Xorxhs! Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 βγηκε και σε 720p το πρωτο...ας βγουν και οι υποτιτλοι
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο, στα γνωστά πλαίσια που έχει θέσει η σειρά. Χαμός, βία και μπόλικο σεξ σε πολλούς πιθανούς συνδυασμούς. Ε, και μια σχετικά απλή υπόθεση για την ώρα τουλάχιστον. Προσθήκη-εκπληξη στο cast (για μένα) ήταν η Jaime Murray.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν την παω τη ρουφιανα καθολου Xorxhs στο πα και περσι Dominus, Domina κυριος, κυρια.. Τα αλλα τα ξερεις
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μόνο έξι επεισόδια θα έχει το Gods of the Arena, ε; Μέχρι το Μάρτιο θα έχει τελειώσει
Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ωραίο το επεισόδιο! Πράγματι ευχάριστη έκπληξη η Jaime Murray, δεν την περίμενα. Ευχάριστη η επιστροφή αίμα-ξύλο-βυζί
benign Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγω το βαρεθηκα,η πρωτη σεζον ειχε ενα ενδιαφερον με την ηρωποιηση του Σπαρτακου,που προσπαθουσε να επιζησει σε ενα βιαιο,κτηνωδες περιβαλλον αρχικα για να βρει την γυναικα του και να δραπετευεσει,μετα για να εκδικηθει και να δραπετευσει μαζι με τους αλλους.Με αυτο το ενδιαφερον ,ταυτιζοσουν με τον χαρακτηρα και δεχοσουν την βια σαν το, μοναδικο τροπο επιβιωσης του ηρωα και με τους ολοενα πιο επικινδυνους αντιπαλους ειχε ενδιαφερον και αγωνια για τον θεατη η συνεχεια. Τωρα το εχουν μετατρεψει σε ενα freak show απλης κτηνωδιας προφανως πιστευοντας οτι οι θεατες στα ενστικτα τους δεν διαφερουν και πολυ απο τα αιμοδιψη πληθη της αρχαιας εποχης.Σορρυ αλλα υποτιμουν το επιπεδο του θεατη κατα την γνωμη μου. Thumbs down for me.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγω το βαρεθηκα,η πρωτη σεζον ειχε ενα ενδιαφερον με την ηρωποιηση του Σπαρτακου,που προσπαθουσε να επιζησει σε ενα βιαιο,κτηνωδες περιβαλλον αρχικα για να βρει την γυναικα του και να δραπετευεσει,μετα για να εκδικηθει και να δραπετευσει μαζι με τους αλλους.Με αυτο το ενδιαφερον ,ταυτιζοσουν με τον χαρακτηρα και δεχοσουν την βια σαν το, μοναδικο τροπο επιβιωσης του ηρωα και με τους ολοενα πιο επικινδυνους αντιπαλους ειχε ενδιαφερον και αγωνια για τον θεατη η συνεχεια. Μου θυμισες Southpark s14e02 καπου στο 13' και μετα. There is no deeper meaning in this book! Δεν ξερω εσεις εγω καμια στιγμη δεν ταυτίστηκα με κανενα ηρωα ειδικα το στορυ του Σπαρτακου μου φαινοταν αστειο... Σεξ, βια και αιμα, μονο αυτα υπάρχουν! Τωρα το εχουν μετατρεψει σε ενα freak show απλης κτηνωδιας προφανως πιστευοντας οτι οι θεατες στα ενστικτα τους δεν διαφερουν και πολυ απο τα αιμοδιψη πληθη της αρχαιας εποχης. True! Οτι πρέπει να κλεισει μια ωραια μέρα και να παμε για υπνο χορτατοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.