Προς το περιεχόμενο

Spartacus Season 2 - Gods of the Arena

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να δούμε τι λεει και το prequel... Κρίμα που δεν θα δούμε συνέχεια αυτού που ξέραμε. Αλήθεια, ζει αυτός?

• Moderators
Δημοσ.

Περίεργο που κράτησαν το "Spartacus" στον τίτλο, όταν δεν θα έχει καθόλου Spartacus.

Για τον ρόλο του Whitfield (που ζει, δεν ξέρω την κατάσταση υγείας) στην δεύτερη season (όχι στο Gods of Arena) βρέθηκε πρόσφατα αντικαταστάτης.

Δημοσ.

Ε όχι και περίεργο ρε συ, μετά απο την επιτυχία του πρώτου κύκλου θα πρεπε να είναι τρελοί να το αφαιρέσουν..

Όσο για τον νέο Σπάρτακο, δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον ποιο macho? Πολύ μοντέλο μου κάνει αυτός, όχι για μονομάχος.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, ok. Απλά από ό,τι καταλαβαίνω θα δούμε κάτι σε στιλ "Gladiator(s)" με κάποιους από το original cast να επιστρέφουν (η Ζήνα :P και ο Batiatus πχ).

Προφανώς δεν με πολυχαλάει, όπως και να χει ο τίτλος. :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο, στα γνωστά πλαίσια που έχει θέσει η σειρά. Χαμός, βία και μπόλικο σεξ σε πολλούς πιθανούς συνδυασμούς. Ε, και μια σχετικά απλή υπόθεση για την ώρα τουλάχιστον.

Προσθήκη-εκπληξη στο cast (για μένα) ήταν η Jaime Murray. ^_^

Δημοσ.

Ωραίο το επεισόδιο! Πράγματι ευχάριστη έκπληξη η Jaime Murray, δεν την περίμενα.

Ευχάριστη η επιστροφή αίμα-ξύλο-βυζί

Δημοσ.

Εγω το βαρεθηκα,η πρωτη σεζον ειχε ενα ενδιαφερον με την ηρωποιηση του Σπαρτακου,που προσπαθουσε να επιζησει σε ενα βιαιο,κτηνωδες περιβαλλον αρχικα για να βρει την γυναικα του και να δραπετευεσει,μετα για να εκδικηθει και να δραπετευσει μαζι με τους αλλους.Με αυτο το ενδιαφερον ,ταυτιζοσουν με τον χαρακτηρα και δεχοσουν την βια σαν το, μοναδικο τροπο επιβιωσης του ηρωα και με τους ολοενα πιο επικινδυνους αντιπαλους ειχε ενδιαφερον και αγωνια για τον θεατη η συνεχεια.

Τωρα το εχουν μετατρεψει σε ενα freak show απλης κτηνωδιας προφανως πιστευοντας οτι οι θεατες στα ενστικτα τους δεν διαφερουν και πολυ απο τα αιμοδιψη πληθη της αρχαιας εποχης.Σορρυ αλλα υποτιμουν το επιπεδο του θεατη κατα την γνωμη μου.

Thumbs down for me.

Δημοσ.

Εγω το βαρεθηκα,η πρωτη σεζον ειχε ενα ενδιαφερον με την ηρωποιηση του Σπαρτακου,που προσπαθουσε να επιζησει σε ενα βιαιο,κτηνωδες περιβαλλον αρχικα για να βρει την γυναικα του και να δραπετευεσει,μετα για να εκδικηθει και να δραπετευσει μαζι με τους αλλους.Με αυτο το ενδιαφερον ,ταυτιζοσουν με τον χαρακτηρα και δεχοσουν την βια σαν το, μοναδικο τροπο επιβιωσης του ηρωα και με τους ολοενα πιο επικινδυνους αντιπαλους ειχε ενδιαφερον και αγωνια για τον θεατη η συνεχεια.

Μου θυμισες Southpark s14e02 καπου στο 13' και μετα. There is no deeper meaning in this book! :P

Δεν ξερω εσεις εγω καμια στιγμη δεν ταυτίστηκα με κανενα ηρωα ειδικα το στορυ του Σπαρτακου μου φαινοταν αστειο... Σεξ, βια και αιμα, μονο αυτα υπάρχουν!

Τωρα το εχουν μετατρεψει σε ενα freak show απλης κτηνωδιας προφανως πιστευοντας οτι οι θεατες στα ενστικτα τους δεν διαφερουν και πολυ απο τα αιμοδιψη πληθη της αρχαιας εποχης.

True! Οτι πρέπει να κλεισει μια ωραια μέρα και να παμε για υπνο χορτατοι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...