Προς το περιεχόμενο

Οδηγος για acronis true image home 2011

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν βρεθηκε κατι δοκιμασα χωρις οδηγο αλλα μπερδευτηκα.

Μονο αγγλικο manual βρηκα ,250+ σελιδες.

Που υπηρξε προβλημα ακριβως .Μπορει να βοηθησουμε..

Δημοσ.

Γενικα δεν ξερω πως να ξεκινησω , πως κανω boot cd κλπ

Στο κεντρικο μενου, στην επιλογη tools & utilities επανω δεξια,-> protection tools -> rescue media builder.Eπιλεγεις το acronis true image (full version), και δημιουργεις το bootable (cd, dvd , usb flash) , οτι εχεις βαλει στο αντιστοιχο drive/floppy που θα επιλεξεις επισης.

Μετα κανεις back up απο το dick @ partition back up μενου η clone απο την αντιστοιχη επιλογη.Οπως τα θυμαμαι, τα βασικα :-D

Αν θελεις να το επαναφερεις , βαζεις το cd-rescue πχ , επιλεγεις απο το bios να bootαρει απο εκει , σε βγαζει σε μενου του acronis και επιλεγεις επαναφορα του δισκου που θελεις απο το backup αρχειο που εχεις δημιουργησει (και επιλεγεις , browse ..)

Δημοσ.

Στο κεντρικο μενου, στην επιλογη tools & utilities επανω δεξια,-> protection tools -> rescue media builder.Eπιλεγεις το acronis true image (full version), και δημιουργεις το bootable (cd, dvd , usb flash) , οτι εχεις βαλει στο αντιστοιχο drive/floppy που θα επιλεξεις επισης.

Μετα κανεις back up απο το dick @ partition back up μενου η clone απο την αντιστοιχη επιλογη.Οπως τα θυμαμαι, τα βασικα :-D

Αν θελεις να το επαναφερεις , βαζεις το cd-rescue πχ , επιλεγεις απο το bios να bootαρει απο εκει , σε βγαζει σε μενου του acronis και επιλεγεις επαναφορα του δισκου που θελεις απο το backup αρχειο που εχεις δημιουργησει (και επιλεγεις , browse ..)

Ευχαριστω πολυ.θα το δοκιμασω σιγουρα.

Δημοσ.

Εγκατεστησα το προγραμμα αλλα δεν μπορω να βρω τον wizard που χρησιμοποιει ο φιλος kastel.

Μου ανοιγει με την παρακατω οθονη:

Επισης αν καταλαβα καλα το image θελει ολοκληρο partition δικο του ?

post-40980-0-97206700-1295932156_thumb.jpg

Δημοσ.

Οι πολύ καλοί οδηγοί του kastel αφορούν παλαιότερες εκδόσεις του Acronis,όπου πολλά πράγματα αναφέρονται και γίνονται διαφορετικά.

Επισης αν καταλαβα καλα το image θελει ολοκληρο partition δικο του ?

Έχω άλλη έκδοση του Acronis αυτή τη στιγμή(συγκεκριμένα την Acronis True Image Home 2010 13.0) και δε χρειάζεται να έχω ξεχωριστό partition μόνο για το backup που παίρνω.(αυτό δεν εννοείς; )

Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό ούτε στη δική σου έκδοση.

edit:απ'ό,τι είδα τώρα λίγο στη δική μου έκδοση,υπάρχει τέτοια επιλογή(δες την παρακάτω εικόνα),ωστόσο δεν το χρησιμοποιώ,δεν είναι αναγκαστικό να υπάρχει.

post-67410-0-18341700-1295935628_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις την έκδοση 2011 και φαίνεται όπως στη φωτο που έδωσες πιο πάνω.

Ο οδηγός του κastel έχει αυτή τη φωτο.

Πως έχετε την ίδια έκδοση;

Αυτη ειναι κι η δικη μου απορια.Ο ιδιος ο kastel στον πρωτο οδηγο λεει:

Δημιουργία backup δίσκου/partition με το Acronis True Image Home

Τα προγράμματα που θα χρειαστούμε είναι:

Acronis True Image Home: http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/

Μαλλον ο συνδεσμος οδηγει καθε φορα στην τελευταια εκδοση και οταν εγραψε τον οδηγο ηταν αυτη που φαινεται στον οδηγο του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...