Προς το περιεχόμενο

προβλημα με micro sd

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα προβλημα με την συγγεκριμενη μνημη δεν αναγνωριζει στο ενα κηνιτο τις εικονες βλεπει μονο τρεις πειρα ενα αλλο εχτες καινουριο σε αυτο μου βρισκει τις εικονες και τα τραγουδια οταν πας στο organizer για να επιλεξεις πιο κομματι θες να ακους σαν ηχο κλησης ή μυνημα δεν βρησκει τιποτα μονο αυτα που εχει το κηνιτο λογικα φταει η μνημη υπαρχει καπιο προγραμμα που να κανει τεστ την μνημη και να σου λεει αν εχει προβλημα μπορει να ειναι καπιος ιος

ευχαριστω περιμενω τις αποψεις σας

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε τι κηνητο ήταν και σε τι κηνητο μπήκε;

Αν ήταν είναι σε διαφορετικές συσκευές τότε θα πρέπει να τα πάρεις Απο την κάρτα με το pc σε έναν φάκελο στο pc να βάλεις την κάρτα στο τηλέφωνο να την κανείς διαμόρφωση και να τα ξαναπερασεις στους φακέλους το κάθε αρχιο στην θέση του.

Δημοσ.

ειτανε σε ενα vodafone 527 και μπηκε σε ενα sony ericson spiron δεν το εκανα αυτο λες να φταει αυτο δηλαδη το οτι κολουσε το vodafone 527 εφταιγε ι μνημη ή το κηνιτο η συγγεκριμενη ειναι μια micro sd 2gb tis transend

ειτανε σε ενα vodafone 527 και μπηκε σε ενα sony ericson spiron δεν το εκανα αυτο λες να φταει αυτο δηλαδη το οτι κολουσε το vodafone 527 εφταιγε ι μνημη ή το κηνιτο η συγγεκριμενη ειναι μια micro sd 2gb tis transend

παιδια εκανα σκαν με το nod32 και βρηκε ιο (F:\countermeasure.sys.vbs - VBS/AutoRun.BA worm - cleaned by deleting - quarantined) και θελω να ρωτησω υπαρχει περιπτωσει να εχει προχωρησει και στα 2 κυνητα μου ο ιος αυτος στο ενα ισως γιατι σερνοτανε στο αλλο δεν ξερω πως βωρο να βαιβεωθω οτι ολα ειναι ενταξει ευχαριστω

Δημοσ.

Όχι φίλε μου κανε αυτό που σε λέω και θα δεις.το κάθε τηλ.διαμόρφωνη την κάθε καρτα αλλιος.κανε αυτό και θα δεις.την πεφτω τώρα αν έχεις κάποια απορία θα τα πούμε αύριο μεσημερι απόγευμα.

Δημοσ.

Στα δύο πρώτα ποστ κανείς δεν πέτυχε το "κινητό"!!! :mrgreen:

Λοιπόν βγάλε τα αρχεία σου και βάλτα στο πι σι σου για να μην τα χάσεις απ την μικροsd.Μετά αν έχεις card reader κάνε format/διαμόρφωση στην κάρτα απ τον υπολογιστή σου.Αν δεν έχεις κάνε μέσω ενός απ τα κινητά (προτείνω απ αυτό που δεν τα έβλεπε όλα).

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ λυθηκε το προβλημμα τελικα επρεπε να βαλω την μουσικη στο organizer να κανω δηλαδη φακελο και τωρα τα βρισκει ολα χιλια ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Παρακαλώ φίλε.όσο για το κινητό

Όσο για το (κινητό)δεν με απασχολούν ούτε τα ορθογραφικά ούτε τίποτα. Το νόημα να βγαίνει και να γράφω γρηγόρα γιατί γράφω Απο το iPhone και βαριεμαι.νασαι καλά πάντως αφού βοηθήσαμε τον φίλο ολλα καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...