Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 το ότι δεν υπάρχει κάποια εταιρεία που να είναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ ρόδινα... συγκεκριμένα όλες εκτός του ΟΤΕ δεν έχουν "καβάτζα" bandwidth στα links με εξωτερικό, τα προβλήματα όμως με συγχρονισμούς και αποσυνδέσεις μπορούν να συμβούν σε όλους ανεξαιρέτως... μέχρι στιγμής η Cyta είναι μια χαρά, αλλά όταν αρχίζει να μαζεύει περισσότερους συνδρομητές λόγω της Αθήνας δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει και πόσο άμεσα θα αντιδράσει στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 good lord, 1 μήνα μετά...
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ε δεν μπορω.θα σου φερω πανο ote fan by thresh:p ρε μπας και δουλευεις εκει σε κανα μεγαρο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 τσκ τσκ τσκ, αντί να είσαι ψείρας λόγω επαγγέλματος με την τεχνική δομή ενός ISP και να τον κρίνεις πχ από την ποσότητα αλλά και την "ποιότητα" του bandwidth με εξωτερικό που έχει, κάνεις τα στραβά μάτια... και δεν είναι ότι έχει "καβάτζα" είναι ότι από τα 100Gbit που έχει με εξωτερικό είναι ζήτημα αν χρησιμοποιούνται τα 50!
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 τσκ τσκ τσκ, αντί να είσαι ψείρας λόγω επαγγέλματος με την τεχνική δομή ενός ISP και να τον κρίνεις πχ από την ποσότητα αλλά και την "ποιότητα" του bandwidth με εξωτερικό που έχει, κάνεις τα στραβά μάτια... και δεν είναι ότι έχει "καβάτζα" είναι ότι από τα 100Gbit που έχει με εξωτερικό είναι ζήτημα αν χρησιμοποιούνται τα 50! σαν τεχνικος θα κρινω ενας isp απο παντα.αν εκανε πχ review η εγω η καποιος αλλος θα εβαζε τα παντα.απο bandiwdh Ping,εξοπλισμο.,after sales ,τιμη κτλ. σαν Αλεξανδρος κρινω κατι με βαση αυτα που θελω απο αυτο που θα παρω.οταν δεν με νοιαζει πχ το Ping δεν θα το μετρησω σαν κριτηριο και θα μετρησω πχ την τιμη.και ειναι απειροι αυτοι που απλα θελουν κατιφτηνο και δεν τους νοιαζει ουτε ταχυτητα ουτε Ping.ατομα που απλα θελουν ενα email και ενα faceboOk και τιποτε αλλο.δεν ειναι ολοι extreme Like you και σαν αλλους εδωμεσα.πχ εμενα μαρεσει το annex m.καποιος αλλος θα σου πει αχρηστο ειναι.οσο καιρο ειχα ιντερνετ adsl απο vivodi 256/128 δεν κοιταξα ποτε Ping.το insomnia και με 1 mbit adsl παιζει.
labman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 οποια και να βαλεις καλυτεη απο την forthnet που εχω και εγω τωρα,σιγουρα θα ειναι.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 οποια και να βαλεις καλυτεη απο την forthnet που εχω και εγω τωρα,σιγουρα θα ειναι. με αυτην την λογικη βαλε και tellas
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 γιατί τι έχει Wind? μέχρι πρότεινος (έβγαλε ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα Oteglobe κυκλώματά της) ήταν από τις καλύτερες επιλογές που μπορούσε να κάνει κάποιος... η HOL είναι με διαφορά χειρότερη από τη Forthnet τους τελευταίους 4-5 μήνες...
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 η Hol αν θυμαμαι εχει και κατι intracom dslam.
endrevar Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στην hol όντως έχουμε πολλά προβλήματα τελευταία αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τα intracom dslam. Περισσότερο με την ανύπαρκτη υποδομή προς εξωτερικό έχει να κάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 yeap ότι πρόβλημα είχε και η Forthnet πριν από μερικούς μήνες...άσε που το traffic shaping της HOL στα torrents πονάει ακόμα περισσότερο...
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 καλα ναι το dslam η intracom ειναι η δεν ξερω τι δεν αλλαζουν και πολλα.
endrevar Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Σχετικά με το traffic shaping πάντως και με ότι ρυθμίσεις και να έχω δοκιμάσει δεν το αποφεύγω. Πλέον απλά κάνω υπομονή μπας και ελεήσουν και το κόψουν. Πάντως είναι εμφανές ότι γίνεται shaping γιατί με το που πάει 12 το βράδυ ξαφνικά ανεβαίνει η ταχύτητα.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Υποτιθεται οτι μεσα απο το torrent κανεις encrypted καπως τα δεδομενα για να μην τα καταλαβαινει ο isp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.