Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή απο Forthnet σε Wind ή On;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω forthnet 24 και πιάνω 8,5-9,5 λόγω απόστασης απο τον οτέ(2,6χλμ ΟΤΕ Περιστερίου)και σκέφτομαι να βάλω Wind ή Οn για χαμηλότερο κόστος,ποιά απο τις δύο προτείνεται;και άν υπάρχει κάποιος "γείτονας"απο Νέα ζωή να μας πεί εμπειρίες.Ευχαριστώ

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν θες σίγουρα να φύγεις απο το forthnet, να πας στην on, OXI στην wind.

Επίσης να ξέρεις ότι σε όποια εταιρεία να πας, θα πιάνεις πάνω κάτω 8-9Mbit.

Δημοσ.

Για την ταχύτητα το ξέρω πως δν περιμένω θαύματα,απλώς ρώτησα σαν εταιρείες πως είναι.Ευχαριστώ για την απαντηση.

Δημοσ.

Κοίτα, για τη forthnet ακούω αρκετό κράξιμο τελευταία αρα να φανταστώ δικαιλογημένα την κάνεις. Απο την άλλη όμως τώρα το που θα πάς είναι με τί ακριβώς απαιτήσεις έχεις από τον πάροχό σου. Επίσης να κοιτάξεις εξυπηρέτηση, τεχνική υποστήριξη και πάνω από όλα τιμές

Δημοσ.

Ένα χρόνο στην Forthnet δν είχα κανένα πρόβλημα απλώς το σκέφτομαι λόγω κόστους.Η On έχει κάποια πακέτα που με συμφέρουν σε σχέση με αυτό που έχω τώρα.

Δημοσ.

Ένα χρόνο στην Forthnet δν είχα κανένα πρόβλημα απλώς το σκέφτομαι λόγω κόστους.Η On έχει κάποια πακέτα που με συμφέρουν σε σχέση με αυτό που έχω τώρα.

Αν επιτρέπεται τί πακέτο έχεις τώρα...;

Δημοσ.

Έχω το Adsl economy με 25 και κάτι ψηλά το μήνα,η Cyta δν έχει πολλά πακέτα όπως η Ον,επίσης δν με καλύπτει το δικτυό της.

Δημοσ.

Γιατί δε πας σε κανένα σκέτο ADSL για να μην αλλάζεις πάροχο αφού είσαι ευχαριστημένος; Είναι περίπου 10 euro κάτω.

Δημοσ.

Αυτό το είχα σκεφτεί και εγώ πριν βάλω ιντερνετ αλλά δν γίνεται,πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική γραμμή για να βάλω σκετο adsl.

Δημοσ.

Εγώ αυτό εδώτο πακέτο έλεγα, το οποίο δεν θέλει γραμμή. Αυτό το πακέτο θυμάμαι πως το έδιναν 15€ το μήνα, αλλά μάλλον άλλαξε η προσφορά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο έχω και ήταν 15 ευρώ τους πρώτους 6 μήνες μετα 25 και κατι.

τσκ τσκ τσκ, λεπτομέρειες :rolleyes:

καμία από τις 2 που ανέφερες σαν επιλογές δεν έχει πρόβλημα πιταρίσματος με εξωτερικό πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...