xpapias Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αν σκεφτείς ότι η Forthnet δεν "προειδοποίησε" για την αλλαγή αυτή παρά μόνο μέσω του site της, που δεν είναι υποχρέωση του πελάτη να μπαίνει, με αποτέλεσμα να χρεωθούν extra κάποιοι(όπως πχ ο topic starter), τότε ναι στο συγκεκριμέο θέμα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ... Όχι έπαιρναν τηλέφωνο στο κινητό που τους έχεις δώσει και σε ενημέρωναν για την αλλαγή όρων. Διάβασε το post μου εδώ που το είχα γράψει. Απ ότι είδα η HOL έχει προσθέσει τελευταία χώρες (πχ Ελβετία). Προσωπικά δε με ικανοποίησε καθόλου ως προς τις υπηρεσίες της. Δεκέμβρη άλλαξα από Forthnet σε HOL και Μάρτη επέστρεψα στη Forthnet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 τότε γιατί δεν πήραν τον topic starter ώστε να αποφύγει τις κλήσεις? καλά η HOL έχει τα μαύρα της τα χάλια τους τελευταίους μήνες...
PavelX Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πήραν τηλέφωνο και ήξερα για την αλλαγή. Όπως έγραψα, έκαναν λάθος και μας χρέωσαν παραπάνω, επειδή δεν ξεπεράσαμε τα 800 λεπτά. Στον τελευταίο λογαριασμό που μας ήρθε, το έξτρα ποσό είχε αφαιρεθεί, οπότε τέλος καλό, όλα καλά.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ο Thresh εχει αποθημενα για την forthnet.β.μερικοι isp δεν εχουντους προορισμους που εχει πχ h forthnet Οποτε και τα 800 λεπτα βοηθανε εκει για καποιες χωρες πχ γεωργια πως τις λενε εκει.τωρα για την hol οτι suck αν ο αλλος την θελει για τηλεφωνα και εχει μεσα καποιες χωρες που δεν εχουν οι αλλοι εννοειται οτι θα προτιμησει αυτο απο το λιγο πιτα internet.ειδες τωρα γιατι επεμενα οτι διαλεγεις εταιρεια με βαση αυτο που θες.υπαρχουν και οι χρηστες που εχουν υπηρεσια voice only οποτε εκει το πιτα dslam η το πιτα με εξωτερικο δεν λεει κατι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 πάλι καλά να λες που δεν μου έστειλαν κάνα εξώδικο για δήθεν ανεξόφλητους λογαριασμούς, εκεί να δεις εκστρατεία που θα έκανα...
anta_n Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αν θυμάμαι καλά, μου είχε έρθει μαζί με λογαριασμό ένα χαρτί που ενημέρωνε για τη πολιτική ορθής χρήσης, νομίζω πριν κάνα μήνα, μπορεί και περισσότερο. Αυτό που είχα διαβάσει τότε είναι ότι κύριος λόγος που το κάνουν οι εταιρείες αυτό είναι για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο να μένουν 3-4-8 μετανάστες και να καλούν όλοι από το ίδιο τηλέφωνο σε όλα τα μέρη του κόσμου. ( Η HOL δε κατάλαβα πως ήρθε στη συζήτηση )
Heatspreader Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 πάλι καλά να λες που δεν μου έστειλαν κάνα εξώδικο για δήθεν ανεξόφλητους λογαριασμούς, εκεί να δεις εκστρατεία που θα έκανα... Εμένα μου έχουν στείλει.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 σε πολλους που εστειλαν υπηρχε λογος.πριν καμποσο καιρο η forthnet ακομα και να μην ειχες πληρωσει για 5 μηνες δεν σου εκοβε το τηλ και ολα οκ.οταν ξαφνικα αρχιζε να βαζει φραγες μετα απο πχ 2 μηνες ανεξοφλητο εκει ξαφνικα ολοι πηγαν και πληρωσαν .και οι δικαιολογιες το ξεχασα,δεν μου εχει ερθει λογαριασμος και τα κλασσικα του ελληνα.σιγουρα σε ολες τις εταιρειες μπορει να γινουν λαθη με καποιους λογαριασμους(εμενα μου ειχε τυχει με οτε που εφαγα διπλοχρεωση).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 πριν από λίγο καιρό χάθηκαν και κάτι πράγματα από το λογιστήριο όμως
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Με εμένα poulinos δεν έγινε έτσι. Είχα προβλήματα για πάνω από ένα χρόνο. Στη Forthnet συνολικά ήμουν γύρω στα 2 χρόνια. Από τη στιγμή λοιπόν που τα πράγματα είχαν γίνει πάρα πολύ άσχημα και μετά τις 6 το απόγευμα συγχρόνιζα στα 300kbit, ή δεν συγχρόνιζα καθόλου, έπρεπε να γίνει κάτι. Ζήτησα να γίνει πίστωση λόγω βλαβών στον επόμενο λογαριασμό και η υπάλληλος μου είπε ότι φυσικά και θα γίνει και ένα χρόνο τώρα κακός δεν έγινε. Οπότε μου είπε ότι ο επόμενος θα έρθει ίσως αρνητικός και ο μεθεπόμενος μειωμένος, γιατί είχα πολλούς μήνες πρόβλημα. Ο επόμενος μου ήρθε κανονικά. Είπα και εγώ λοιπόν, δεν πειράζει κομμάτια να γίνει θα πληρώσω τον λογαριασμό και απλά θα σταματήσω το Internet και θα έχω μόνο το τηλέφωνο. Ας μην έχω Internet σε αυτό το σπίτι. Η πλάκα είναι ότι όταν ζήτησα να γίνει αυτό μου είπαν ότι θα χρεωθώ 20ευρώ για αλλαγή πακέτου. Μα δεν θέλω να κάνω αλλαγή πακέτου, έλεγα! Ναι λένε , αλλαγή πακέτου είναι αυτό και θα πρέπει να πληρώσω 20 ευρώ για να γίνει και φυσικά τον λογαριασμό που μου ήρθε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό που έκανα ήταν να πάρω τον ΟΤΕ και να κάνω μεταφορά. Είχα κάτι προβλήματα την πρώτη βδομάδα με τον ΟΤΕ, δεν είχα Internet, το έφτιαξαν και όλα κομπλέ. Φυσικά δεν πρόκειται να πληρώσω ούτε ένα Cent στη Forthnet και ας μου στείλει την αστυνομία! Μου έχει στείλει ήδη εξώδικο!
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 πριν από λίγο καιρό χάθηκαν και κάτι πράγματα από το λογιστήριο όμως νομιζω πως εχεις μαθει οτι τα προγραμματα στις μεγαλες εταιρειες δεν ειναι τοπικα στον δισκο.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 ναι στις μεγάλες
anta_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ενώ στον ΟΤΕ είναι όλα ψηφιοποιημένα Μη φας, έχουμε γλαρόσουπα. Νομίζω πως οι εναλλακτικοί πάροχοι ως πιο "νέοι" είναι πιο "μπροστά" όσον αφορά τις τεχνολογιες που χρησιμοποιούν. Τα προβλήματα με τα λογιστήρια που εμφανίζονται τακτικα (βλ. HOL, forthnet, κλπ) εγώ πιστεύω πως οφείλονται στο ότι τώρα στήνονται και οριστικοποιούνται, οπότε είναι ακόμα ασταθή και παίρνουν βελτιώσεις, Στον ΟΤΕ μπορεί να θέλουν και άλαγμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 τουλάχιστον δεν στέλνει εξώδικα για δήθεν λογαριασμούς, έχει peering με όλους στο GR-IX και δεν υποχρεώνει τους άλλους να πληρώνουν για να έχουν private peering με την αυτού μεγαλειότητά του... τώρα στήνονται τα λογιστήρια? η Forthnet από πότε έχει ανοίξει? ΤΩΡΑ άρχισαν να τα στήνουν όπως πρέπει? είμαστε σοβαροί?!!?
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ενω στον οτε δεν γινονται λαθη.σωστα εκει γινονται λαθη και γινοντουσαν απλα επειδη δεν υπηρχαν οι εναλακτικοι εστηνες και ποπο και τα πληρωνες ολα για να μην στο κοψουν.ελα ρε thresh.ξεχνας τα λεφτα που εχουμε δωσει τοσα χρονια στον οτε.αν αυτα τα λεφτα τα εδιναν σε ιδιωτικο παροχο με καθε συνδεση θα σου δινε cisco και μια ρωσιδα να ερθει σπιτι να στο συνδεσει και να σε συνδεσει και σενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.