Tony_Montana Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πήρα το haf 32, έχει χώρους , το στηνεις σε 20' , είναι ίσως το πιο φθηνό full, χωνεις καλώδια όπου θες χωράει ολη την υδροψυξη χωρίς τρυπανια, μέχρι και χώρο με τρύπες για τη δεξαμενή έχει , όλο το πλαινο σχεδόν τζαμί, αλλά δεν θα το ξαναπερνα με τίποτα. Είχα διαβάσει τα αρνητικά του, Μαζεύει παρά πολύ σκόνη , υπερβολικά πολύ δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω καθε φορά που το ανοίγω, θέλουν ξεβιδωμα όλοι οι ανεμιστήρες, και το τροφοδοτικο χαμηλά είναι πολύ στριμωγμένο αν έχεις μεγάλη κάρτα , κλοκαρισμενη δεν θα αεριζεται σωστά έχει το πολύ 3 cm απόσταση απο το τροφοδοτικο. Για μένα παρε κάτι πιο καλό σαν αυτά που σου ´παν τα παιδιά.
yiannis_1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Όλα τα κουτιά με πολλά fans μαζεύουν. Τα haf λίγο παραπάνω αφού είναι διάτριτο παντού. Τι να κάνουμε τα εχει αυτα η καλή ψύξη. Το θέμα είναι να εχεις χαμηλόροπα fans για να μη σου σε παίρνουν τα αυτιά και να μην το καθαρίζεις κάθε βδομάδα.
panchociv Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω τις εμπειρίες σας με τη σκόνη που μαζεύουν τα κουτιά, πάντως στο δικό μου ATCS 840 (παρ'όλο που βρίσκεται στο δάπεδο), η σκόνη που μαζεύεται από καθάρισμα σε καθάρισμα είναι λιγοστή (και μη νομίζετε πως το καθαρίζω όλη μέρα...). Το μπροστινό φίλτρο καθώς και αυτό που βρίσκεται κάτω από το τροφοδοτικό συγκρατούν την περισσότερη σκόνη, οπότε το κουτί είναι σχεδόν πάντα καθαρό.
metanei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Να δώσεις Armor και να πάρεις Haf ή Soprano για μένα είναι υποβάθμιση... Τουλάχιστον απο άποψη αισθητικής. .. Πιο Armor εχεις το jr, mx ή το full; Άλλα κουτιά που είναι όμορφα και δεν εχουν πρόβλημα χώρου είναι το Cosmos και το Obsidian 800. Πιο κάτω δε θα έπεφτα μετά απο το Armor... το full εχω.το va8003bws αυτο που δεν εχει τον πλαινο ανεμιστηρα 200-230 που τα αλλα στην σειρα του εχουν.<καλυτερα κιολας γτ δεν υπηρχε περιπτωση να χωρεσει Η megahelms ψυκτρα που εχω παρει.. κοιτα το πρωτο post να δεις καλυτερα ποια εχω 8α καταλαβεις. EDIT καποιος που να εχει το haf-x ? να μας πει εντυπωσεις ισως?
yiannis_1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 το full εχω.το va8003bws αυτο που δεν εχει τον πλαινο ανεμιστηρα 200-230 που τα αλλα στην σειρα του εχουν.<καλυτερα κιολας γτ δεν υπηρχε περιπτωση να χωρεσει Η megahelms ψυκτρα που εχω παρει.. κοιτα το πρωτο post να δεις καλυτερα ποια εχω 8α καταλαβεις. EDIT καποιος που να εχει το haf-x ? να μας πει εντυπωσεις ισως? Και επιμένω. Είσαι σίγουρος πως είναι αναβάθμιση το Haf σε σχέση με αυτό που εχεις...
metanei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Και επιμένω. Είσαι σίγουρος πως είναι αναβάθμιση το Haf σε σχέση με αυτό που εχεις... αναβαθμιση μαλλον δεν ειναι,αλλα τα πραγματα που υπαρχουν τωρα στο armor ειναι λιγο στριγμωμενα...για αυτο ψαχνομαι περισσοτερο.
yiannis_1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 αναβαθμιση μαλλον δεν ειναι,αλλα τα πραγματα που υπαρχουν τωρα στο armor ειναι λιγο στριγμωμενα...για αυτο ψαχνομαι περισσοτερο. Αν δε σου φτασε το armor+ αμφιβάλω αν θα σου φτάσει και το HAF. Πόσες κάρτες και σκληρούς-optical εχεις? Εχεις δοκιμάσει να τακτοποιήσεις λίγο οπως εδω ας πούμε Η απλά τα εχεις πετάξει όλα μέσα μακαρονάδα.
metanei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν δε σου φτασε το armor+ αμφιβάλω αν θα σου φτάσει και το HAF. Πόσες κάρτες και σκληρούς-optical εχεις? Εχεις δοκιμάσει να τακτοποιήσεις λίγο οπως εδω ας πούμε Η απλά τα εχεις πετάξει όλα μέσα μακαρονάδα. εχει ανοιχτει τουλαχιστον 4 φορες ο υπολογιστης μονο κ μονο για να τον συμαζεψω... απο σκληρους δεν ειναι το θεμα αλλα εχω 4 hdd κ ενα ssd.κ απο καρτες γενικοτερα εχω την asus gtx 470-asus tv pci>δεν θυμαμαι ακριβως ποια ειναι>κ σκοπευω συντομα να παρω κ αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522638 α!... κ εχω ανοιξει κ τις ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μικρες τρυπες που εχει το κουτι και καλα σαν cable management μπας κ μπορεσω να τα συμαζεψω λιγο...
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ειδες το HAF X ? Το πηρα πριν λιγο καιρο για φιλο και του στησα το πισι εκει.Τρομερό κουτί και τέρας.Πολλές λεπτομέρειες που διορθωσαν στο νεο μοντελο αλλα και πινελιές αισθητικής για μένα (αντιαισθητικης για περισσοτερους) τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο του. Πολύ πιο ευκολο cable management απτο παλιο HAF932. Υπαρχοει σε ελληνικο φορουμ,πληρες ριβιου αν θελεις να του ριξεις μια ματια.
metanei Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ειδες το HAF X ? Το πηρα πριν λιγο καιρο για φιλο και του στησα το πισι εκει.Τρομερό κουτί και τέρας.Πολλές λεπτομέρειες που διορθωσαν στο νεο μοντελο αλλα και πινελιές αισθητικής για μένα (αντιαισθητικης για περισσοτερους) τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο του. Πολύ πιο ευκολο cable management απτο παλιο HAF932. Υπαρχοει σε ελληνικο φορουμ,πληρες ριβιου αν θελεις να του ριξεις μια ματια. καποιο haf ειδα απο review.υπαρχει περιπτωση να μου στειλεις σε πμ to link για το φορουμ που λες??
kanesaxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Eυχαριστως. Αν επιτρεπονται δημοσια λινκς απο αλλα ελληνικα φορουμ παρομοιου περιεχομενου με του ινσομνια,το ποσταρω κι εδω.
FaRMaKhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ...το τροφοδοτικο χαμηλά είναι πολύ στριμωγμένο αν έχεις μεγάλη κάρτα , κλοκαρισμενη δεν θα αεριζεται σωστά έχει το πολύ 3 cm απόσταση απο το τροφοδοτικο. Αυτο δεν ισχυει,εχω 2 καρτες στο haf και η 2η εχει αρκετη αποσταση απο το psu ωστε να μην την επιρεαζει καθολου Σε περιπτωση που θες 3 καρτες(γαιδουρια που να χρειαζοντε 2 slots εκαστη) μπορεις να ξεβιδωσεις την βασουλα κατω απο το χωρο του psu και να παει ακομα πιο χαμηλα Οπου και αυτα να μην κανεις πισω απο το χωρο του psu εχει θεση για εναν 120αρι ωστε να φυσαει κρυο αερα στην/ις κατω κατω καρτες ps:Μποπω να ανεβασω και φωτο να δειτε ιδιης ομασι του λογου το αληθες
FaRMaKhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Προκειται να πας για το 932?Το Χ ειναι καλυτερο αλλα στα λ7 που δινεις εχεις καλυτερες επιλογες πιστευω
metanei Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Προκειται να πας για το 932?Το Χ ειναι καλυτερο αλλα στα λ7 που δινεις εχεις καλυτερες επιλογες πιστευω οχι για το 932...για το haf-x θα παω...ΕΑΝ το παρω αποφαση. οταν εννοεις καλυτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.