Προς το περιεχόμενο

αγορα μηχανης καβουρδησματος καφε,παραγωγης ππκορν

terekos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα,έκανα την πρωτη μου αγορα μεσω ebay ! Aγορασα μια ποπκορνομηχανη η οποια λεει οτι δουλευει στα 120V-60Hz-1000W! Δεν ειμαι σίγουρος για το τι χρειαζομαι για να δουλεψει στην ελλαδα γιαυτο και γραφω εδω.Exω ψαξει για μετασχηματιστες και εχω βρει για 110V εχει διαφορα??? Επισης ομως υπαρχει προβλημα με τα Hz εκει εχουν διαφορα τα 50 απτα 60?

Δημοσ.

Με το Bardon κιολας εχεις δίκιο αλλα δεν βρηκα καπου αλλου να το χωσω!

Αν καποιος βρισκοταν σε παρομοια κατσταση και μπορουσε να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ!

Δημοσ.

Υπάρχουν μετατροπείς από 220V τάση δικτύου σε 110, αλλά... 1000W;! Το θεωρώ απίθανο να βρεις κάτι τέτοιο έτοιμο, και αν το βρεις περίμενε αρκετά τσουχτερή τιμή κι έναν μεγάλου όγκου μετασχηματιστή. Μήπως η συσκευή έχει κάποιον επιλογέα μεταξύ 110 και 220; Το link του προϊόντος πιο είναι;

Δημοσ.

1000W @ 13ευρώ; Τι είναι, κάνα κινέζικο κουτάκι 5x10; Απέφυγέ το, για να μην το βρεις λιωμένο πάνω στον πάγκο της κουζίνας σου... Εσύ χρειάζεσαι κάτι σαν κι αυτά: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=step+down+transformer&_sacat=See-All-Categories#. Αφού το μηχάνημά σου γράφει 1000W, εσύ θα κοιτάξεις από 1100 τουλάχιστον και πάνω. Η διαφορά στη συχνότητα δεν επηρεάζει την αντίσταση που ζεσταίνει το μηχάνημα (και που τραβάει και το πιο πολύ ρεύμα), οπότε δε νομίζω να έχεις κάποιο θέμα.

Δημοσ.

Επιφυλάσσομαι για το συγκεκριμένο... 30W σίγουρα, 1600 αποκλείεται. Μάλλον θα καεί πρωτού φτιαχτούν τα ποπ-κορν :-D

Με προσοχή και υπό επίβλεψη!

Δημοσ.

ποσο παει περιπου αυτο?

η αντίσταση που πήρα για έναν θερμοσίφωνα 4000W έκανε 10€. τώρα για το δικό σου δεν ξέρω τι αντίσταση έχει και αν αλλάζει.

Δημοσ.

Exω τα νευρα μου τσαταλια!τηλεφωνησα στο ραδιο κατουμα και ρωτησα και μου ειπαν 150 ευρω!!!!!!! Τρελαθηκα τους το κλεισα κατευθειαν εγω ρε παιδια την συσκευη την αγορασα 20$ τι σκατα ! δεν προκειται να πληρωσω 150 ευρωπουλα,μαλλον λεω να δοκιμασω αυτον τον μετασχηματιστη στο λινκ παραπανω τι λετε? Help

Δημοσ.

Πως σου είπανε τόσα λεφτά χωρίς καν να δούνε την αντίσταση, δε μπορώ να καταλάβω. To με προσοχή για το τροφοδοτικό δεν το είπα για αστείο. Στη θέση σου, θα έπαιρνα το μηχάνημα αγκαζέ και θα πήγαινα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά να μου τα πούνε από κοντά τι πρέπει να βάλω και τι όχι. Αν δεν έχεις χρόνο, δοκίμασέ το και ό,τι βγει - το πολύ πολύ να πετάξεις 15ευρώ.

Δημοσ.

Exω τα νευρα μου τσαταλια!τηλεφωνησα στο ραδιο κατουμα και ρωτησα και μου ειπαν 150 ευρω!!!!!!! Τρελαθηκα τους το κλεισα κατευθειαν εγω ρε παιδια την συσκευη την αγορασα 20$ τι σκατα ! δεν προκειται να πληρωσω 150 ευρωπουλα,μαλλον λεω να δοκιμασω αυτον τον μετασχηματιστη στο λινκ παραπανω τι λετε? Help

Ο dewn75 τα λεει καλά. Η μέγιστη επιτρεπτή ισχύ του μετασχηματιστή ειναι πολύ σημαντική. Κακός το έκλεισες στον ραδιο κατουμα. Οι άνθρωποι ειναι επαγγελματίες, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ και οτιδηποτε προτείνουν είναι για να εξυπηρετήσουν τον πελάτη και οχι μόνο την τσέπη τους.

Αν έχεις βρει κάτι με 110V-50Hz με ικανοποιητική μέγιστη ισχύ (πάνω απο 1100W) αγόρασε το, αλλά να ξέρεις οτι δεν είναι το καλύτερο. Τα 10 επιπλέον V και η διαφορα στη συχνότητα θα οδηγήσει με αυξημένη κατανάλωση, οπότε θα έχεις και αυξημένη θέρμανση.

Εν ολίγοις: Αγόρασε το 110-50 αλλά οταν δουλεύεις τη συσκευή την παρακολουθείς συνεχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...