perinio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Πρόσφατα αγόρασα Sony Vaio E3E1E (AMD-15,5) AMD Athlon II P340 / 2,2 GHz (Dual Core) RAM : DDR3-SDRAM στα 1066MHz 4GB MNHMH Κάρτα Γραφικών : ATI MOBILITY RADEON HD 4250 Σκληρός δίσκος : Serial ATA 5400rpm / 320 GB Λειτουργικό Σύστημα Windows 7 Home Premium Πρώτες κινήσεις που έκανα ήταν να κατεβάσω τον Mozilla και μετά τον Bsplayer version 2.57. Όταν σύνδεσα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσπάθησα να παίξω τις ταινίες που είχα ήδη αποθηκευμένες με τον bsplaer έπαθα το πρώτο σοκ. Ο BSplayer άνοιγε κανονικά αλλα οι ταινίες δεν άνοιγαν. Έκανα καποιες ρυθμίσεις στον Bs αλλα πάλι τζίφος. Κατέβασα codecs από το ίντερνετ και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω αν με τους πολλούς codecs έχασα την μπάλα και παρέβλεψα κάποια σημαντική κίνηση αλλα στο τέλος δεν κατάφερα τίποτα. Ο Windows Media Player παίζει κανονικά τις ταινίες.Τα απεγκατέστησα όλα και ψάχνω λύση. Θέλω να παίζω τις ταινίες με bsplayer καθώς κάνει αναζήτηση υπότιτλων από μόνος του και τον έχω συνηθίσει. Παρακαλώ βοηθήστε με αν μπορείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.