Προς το περιεχόμενο

G41M - COMBO & DDR 3

egw_eimai_re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικά τωρα χρειάζομαι 4 gb τι ειναι καλύτερο να παρω ενα dimακι στα 4 ωστε στο μέλλον να του κουμπώσω αλλο ενα και να παω στα 8 ή δεν αξίζει και να παίξω με dual channel 2 χ 2; :wacko:

συμφωνώ, αν και προτείνω 2x4gb @ 1333mhz από τώρα, έτσι και αλλιώς θα σου μείνουν αν αποφασίσεις να πας σε Sandybridge ή σε Bulldozer...τις φτηνότερες που θα βρεις, πχ οι Kingston που πρότεινε ο Louci4er είναι μια χαρά

Δηλαδη 1333 μαμησια δεν τα παιζει ε;

ο επεξεργαστης μου ειναι ο intel e8200 2.66ghz...

ε σιγά ρυθμίζεις από το bios συχνότητα, timings και volts...δεν είναι κάτι δύσκολο

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ Thresh παρεμπίπτοντος βλέπω καποιες 1600hz στην ίδια τιμή και ορισμένες λίγο φθηνότερα, στην ιστοσελίδα της Gigabyte μπήκα και κατέβασα το pdf και λεει οτι παίζουν αλλα γίνονται downgrade λες να προτιμήσω μια απο αυτές;

Και κατι last τα times που δινουν ειναι καλα;

Οι τωρινές έχουν πανω 5-5-5-18 αλλα οσο και αν έψαξα δεν βρήκα τέτοιους χρόνους σε ddr 3 εκει τι παίζει θα εχω αισθητή καθυστέρηση σε σχέση με τις τωρινές ή θα είναι μια απο τα ίδια γιατί αλλο 800hz και άλλο 1333;

• Super Moderators
Δημοσ.

οι ddr2 έχουν πιο σφιχτά timings αλλά χαμηλότερες συχνότητες, διαφορές πάντως δεν πρόκειται να δεις λόγω αυτών, η διαφορά θα είναι με τα 8gb σε συνδιασμό με SSD και καινούριο pc...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι, οι διαφορές αν φανούν θα είναι σε benchmarks μόνο

Δημοσ.

Τελικα αγόρασα αυτήν εδω http://www.skroutz.gr/s/292645/Kingston-4GB-DDR3-1333-MHz-PC10666.html?keyphrase=KVR1333D3N9%2F4G#specs_container

Πολύ μικρή μνήμη ισα που την βλέπω απο το ddr slot. ^_^

Τώρα εχω μια απορία πως θα την κάνω να ανέβει στα 1333hz;

Πρέπει να κάνω o/c; Και αν ναι που; Στο CPU;

Όταν με το καλό πάρω αλλη μια ίδια θα παίζει dual channel έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...