Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Για εμένα ο μόνος περιορισμός είναι η μνήμη και αυτό για όσους αφήνουν ανοιχτά πολλά προγράμματα-ανοίγουν πολλά tabs. Παιρνω λαβη απο το συγκεκριμενο.Η πρωτη μου σκεψη ειναι να βαλω 8 gb επανω με την πρωτη ευκαιρια (ναι,θα τα αξιοποιω).Απλα για την ιστορια, εχει κανει κανεις την αναβαθμιση? Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω?
galil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Για εμένα ο μόνος περιορισμός είναι η μνήμη και αυτό για όσους αφήνουν ανοιχτά πολλά προγράμματα-ανοίγουν πολλά tabs. Με τη μνήμη σε ένα Mac ισχύει ότι και σε ένα pc; Δηλαδή, αν έχουμε ένα πρόγραμμα με minimun requirements 2gb ram και το τρέξουμε σε pc με μνήμη 2gb ξέρουμε οτι θα σέρνεται. Το ίδιο θα γίνει και σε ένα macbook με ram στα 2gb; το καινουριο 13αρι pro το πιο πιθανο ειναι να εχει αναλυση 1440χ900 αντι για 1280χ800 που εχει τωρα... πηγαινε δες το καινουριο air για να παρεις μια γευση... Ξέρεις περίπου πότε αναμένεται να βγει το καινούργιο pro;
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ξέρεις περίπου πότε αναμένεται να βγει το καινούργιο pro; Αν τηρησουν το 10μηνο παμε Φλεβαρη
nickolas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Με τη μνήμη σε ένα Mac ισχύει ότι και σε ένα pc; Δηλαδή, αν έχουμε ένα πρόγραμμα με minimun requirements 2gb ram και το τρέξουμε σε pc με μνήμη 2gb ξέρουμε οτι θα σέρνεται. Το ίδιο θα γίνει και σε ένα macbook με ram στα 2gb; Θα τρέχει μια χαρά αν δεν έχεις άλλα πράγματα ανοιχτά. Πάντως ούτε τα 8GB είναι πανάκεια. Υπάρχουν memory leaks δυστυχώς που εξαντλούν και τα 8GB. Όμως τα 8GB μπορούν να σε πάνε πολύ μακρυά! Υποψιάζομαι ότι τελική λύση θα είναι ένας SSD. Σχετικά με το τι πρέπει να προσέξει κανένας, η αναβάθμιση μνήμης σε Mac έχει πάντα ένα ρίσκο... Στον παλαιό Macbook δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στον τωρινό, μου crashάρει ακόμα 2-3 φορές την εβδομάδα (δεν τον κλείνω ποτέ) αλλά μου έστειλαν κατά λάθος μνήμες 1333 (για Pro) και όχι 1066 και εγώ ο @$#%#$ επειδή μου λειτούργησαν και βαριόμουν να τρέχω σε ταχυδρομεία για επιστροφές τις κράτησα.
nickolas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 και τα pro 1066 εχουν lol! Έχεις δίκιο! Βασικά μου έστειλαν μειλ ότι οι 1333 είναι συμβατές με τα Pro και όχι με τα απλά, όμως επειδή εμένα μου λειτούργησε αρνήθηκα να μουν τις αντικαταστήσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.