Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν προβλήματα με την αναλογική σύνδεση.Διάβασα ότι είναι κάπως στη τύχη αν θα σου έρθει σωστή ή θα έχει προβλήματα.Στη δεύτερη περίπτωση ,όπως του χρήστη eimaiospiros

εδώ http://www.insomnia.gr/topic/396201-dell-u2311h-να-την-πάρω/page__st__90__p__3923008#entry3923008

γίνεται αλλαγή; Επίσης αν μπορεί να μου απαντήσει ο ίδιος στο αν ήταν αρκετά ενοχλητικό ή απλά το παρατήρησε.

Δημοσ.

Δε γίνεται με τίποτα να παίξεις με DVI/DisplayPort/HDMI (μέσω αντάπτορα);

Απλά θέλω να έχω πάνω δυο pc και με ένα κουμπάκι source να κάνω εναλλαγές.Είχα ξεχάσει το displayport , τότε αν είναι θα πάρω αντάπτορα displayport to DVI(εκτός και αν έχει μαζί η dell) καθώς οι κάρτες μου δεν έχουν.thanks ;)

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο εννοείς;

Η U2311H δε συνοδεύεται από DisplayPort σίγουρα.

Δεν ξέρω αν με κάποιο συγκεκριμένο switch μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο εννοείς;

Η U2311H δε συνοδεύεται από DisplayPort σίγουρα.

Δεν ξέρω αν με κάποιο συγκεκριμένο switch μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολα.

Ναι το παραπάνω εννοώ, και απ' ότι βλέπω έχει το δεκάρικο. :-( Τόσο συχνό είναι το φαινόμενο να έχει πρόβλημα η αναλογική είσοδος; Με έβαλε σε σκέψεις τώρα αυτό πάνω που είχα πάρει την απόφαση :P

Δημοσ.

Γενικά τα DisplayPort είτε είναι απλά καλώδια, είτε μετατροπείς από mini DP to DP, είτε μετατροπείς από κάτι άλλο σε DP, είναι σχετικά ακριβά, προς το παρόν τουλάχιστον, στο μέλλον δεν ξέρω αν θα πέσουν οι τιμές.

Για μένα δοκίμασε πρώτα με D-Sub και πράττεις αναλόγως.

Δημοσ.

Χτές μου ήρθε η dell, revision A02, το άκουγα συνέχεια αλλα μπορώ πλέον να το πω : σε αυτην την τιμή(235Ε) δεν υπάρχει άλλη οθόνη, και 100 Ε παραπάνω να έκανε το ίδιο θα έλεγα, δεν είχα οθόνη μέχρι τώρα(LG E2350V-pn led) αλλά κάτι σαν οθόνη.

Δημοσ.

Χτές μου ήρθε η dell, revision A02, το άκουγα συνέχεια αλλα μπορώ πλέον να το πω : σε αυτην την τιμή(235Ε) δεν υπάρχει άλλη οθόνη, και 100 Ε παραπάνω να έκανε το ίδιο θα έλεγα, δεν είχα οθόνη μέχρι τώρα(LG E2350V-pn led) αλλά κάτι σαν οθόνη.

Aκριβως αυτο ηταν το πρωτο μου σχολιο οταν πουλησα μεταχειρισμενη την LG W2486L (LED) και πηρα με τα ιδια λεφτα που την πουλησα, την U2311.

LED και παπαριες. ΙPS panel ftw!

Δημοσ.

από που την πήρες; το Msystems την έχει 199

Καλορίζικη btw . Welcome to the club :P

Eυχαριστώ πολύ... glad to join the club!

Νομίζω την έχει φθηνότερα απ'όλους to msystems

εγώ την πήρα από εδώ , απλά γιατί είναι δίπλα στο στο σπίτι μου :

http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=86&products_id=181093

Πολύ άψυχη εικόνα τα tn panel τελικα....

Φοβερά χρώματα η dell, όπως πρέπει να είναι, οχι ξέπλυμα.

Και κατασκευή υψηλής ποιότητας, καμιά σχέση με lg κλπ. Στιβαρή οθόνη, αναβαθμίζει το γραφείο, δίνει αέρα σοβαρότητας.

Και φανταστική βάση.

Kαι πολυ εύχρηστο μενού.

Και usb θύρες.

Γενικά κόσμημα η οθόνη απο κάθε άποψη. Ένα μικρό διαμάντι.

Η dell τα σπάει, και το laptop μου dell είναι και δεν το αλλάζω. Σοβαρή εταιρία.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...