Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να έχω εικόνα παρόμοια με το macboo pro που έχω(με glossy),

θα πρέπει να πάω σε apple display(δεν πρόκειται γιατι τα χρήματα είναι απαγορευτικά πολλά)?

Μπορεί κάποιος που την έχει να συγκρίνει την εικόνα και να μου πεί?

Η 23αρα είναι glossy? sorry για την ηλίθια ερώτηση :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις πήρα την συγκεκριμένη οθόνη και παρατήρησα το εξής: Όταν παίζει κάποιο βίντεο και έχει μαύρη εικόνα φαίνεται να τρεμοπαίζει η εικόνα (να κάνει εμφανείς ανανεώσεις). Την έχω συνδέσει με ένα λάπτοπ με το vga καλώδιο που περιείχε η συσκευασία της οθόνης (μέχρι να μου έρθει ο υπολογιστής που έχω παραγγείλει). Το έκανε και σε ταινία και σε βίντεο από το youtube. Σε μαύρη εικόνα από φωτογραφία δεν το παρουσιάζει. Μόνο σε βίντεο το έχω παρατηρήσει. Στην οθόνη του λάπτοπ δεν το κάνει όταν παίζει το ίδια αρχεία.

Φταίει η οθόνη ή είναι πρόβλημα του σήματος που φεύγει από το λάπτοπ;

Edit: Όσο την παρατηρώ καλύτερα λαμβάνει χώρα σαν κάτι σαν τρεμόπαιγμα που φαίνεται σαν να ανανεώνεται η εικόνα.

Για την ιστορία η οθόνη δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα με το καλώδιο DVI.

Δημοσ.

Παιδια ψηνομαι και εγω για αυτη την οθονη,αλλα εχω μερικους προβληματισμους.

Η οθονη που εχω τωρα (Samsung 226ΒW S panel 22")ειναι πολυ καλη για gaming με 2ms response time.Αυτη εχει 8ms,θα ειναι πολυ χειροτερη?Mε την Samsung δεν εχω παρατηρησει ποτε ghosting.

Και το αλλο που με απασχολει ειναι οτι ειναι 23",και απο 22" σε 23" ειναι μικρη η διαφορα πιστευω και ισως να μετανιωσω που δεν πηρα μια 24" (οπως την Samsung P2450H)και η 24" Dell πεφτει πολυ ακριβη.

Δημοσ.

1. Ήσουν τυχερός και έπεσες σε S panel τότε, έχεις ένα καλό monitor. Παίζεις σε 1680*1050 και 16:10 όμως αν δεν κάνω λάθος.

Διαφορά πάντως λόγω των 8ms δεν πρόκειται να δεις.

2. η U2311H είναι 16:9 και σίγουρα θα σου φανεί πιο «μακρόστενη» μέχρι να τη συνηθίσεις.

Δημοσ.

από πότε τα games αξιοποιούν το dynamic contrast και δεν το πήρα χαμπάρι? ο

από πότε υπάρχει άμεση σύγκριση σε Response time διαφορετικών panels? Τι διαφορά έχει η ανάλυση των 2 αυτών από το full hd της Dell?

η Dell δεν έχει μόνο καλύτερες γωνίες θέασης αλλά και καλύτερα/σωστότερα χρώματα ανεξαρτήτως γωνίας, επίσης έχει Input Lag ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10ms, πράγμα που την κάνει πολύ καλή επιλογή για gaming...

Οπότε με τιμή στα 209 euro, 0 pixel warranty και εγγύηση Dell ποιος ο λόγος να μην την προτιμήσει κάποιος?

φιλε thresh ηαυτη η dell ειναι πολυ καλητερη απ αυτη που εχω εγω samsung syncmaster p2350 αγορασμενη 11/2010 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22091&cat=10.

Στη συγκεκριμένη με κουραζει λίγο η εντονη φωτεινωτητα της, αν και πιστευω οτι θελει ρυθμιση που δε ξερω να την κάνω εγω ^_^

Δημοσ.

παρα πολυ καλο πανελακι,το αγορασα εδω και δυο μερες,και ειναι μια χαρα σε ολα,ετρεξα και black ops και bf2 και ειναι αρκετα γρηγορο με αρκετα καλο input.

σε συγκριση με το Nec που εχω σε TN ,εχει αρκετα πιο καλη απεικονιση.και σε gaming σχεδον ιδια αισθηση.νομιζω για τα λεφτα του ειναι τοπ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά πόσα εκατοστά είναι το καθαρό ύψος της επιφάνειας του panel της Dell U2311; Δουλεύω κείμενα και θέλω να ο συγκρίνω με την 19άρα 4:3 που έχω. H U2410 δε συμφέρει σε καμία περίπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...