Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείτε.

Αλλά το συγκεκριμένο είναι επίπεδα πάνω από ΠΛΑΙΣΙΟ/e-shop/Multidrama.

Ειδικά το after sale support τους δεν συγκρίνεται..

Δημοσ.

Οι ΜΗ αθηναίοι απο που την έχουν πάρει την οθόνη?

Εγώ που είμαι Πάτρα απο που λέτε να την πάρω?

Από Πάτρα και εγώ, την πήρα από avoutlet με έξοδα μεταφοράς 15,40 ευρώ. Αντικαταβολή με Γενική μεταφορική. Τελική τιμή 222,40.

Την παρήγγειλα Παρασκευή απόγευμα, πριν το τριήμερο του καρναβαλιού, την είχα Τετάρτη πρωί, Ουσιαστικά δυο εργάσιμες μέρες. Από το κατάστημα δεν υπήρξε καμία επικοινωνία την Τρίτη, απλά Τετάρτη με πήραν από την Γενική.

Αρχικά την παρήγγειλα από Msystems, αλλά με πήραν τηλέφωνο την επομένη για να μου πουν ότι τα μεταφορικά είναι 25 με courier λόγο βάρους αλλά υπάρχει η λύση με 6 ευρώ με μεταφορική, αλλά θα έπρεπε να καταθέσω ένα ποσό πρώτα.

Εντυπώσεις για την οθόνη: Δεν την δοκίμασα εξονυχιστικά. Απλά ευχαριστημένος, ιδικά για την τιμή της. Σε σύγκριση με την samsung 215tw που είχα, είναι υποδεέστερη :(

Προς το παρόν παρατήρησα το μαύρο χρώμα να είναι λίγο μοβ καθώς και η φωτεινότητα της δεν με ικανοποιεί ενώ την έχω στο μέγιστο! Χρόνο για να κοιτάξω τα υπόλοιπα δεν είχα.

Δημοσ.

Χμμ κάτι δεν πάει καλά, ειδικά με τη φωτεινότητα.

Την έχω στο 35 και είναι πιο φωτεινή από την Samsung 2253BW και όσες ΤΝ είχα γενικότερα, τις οποίες είχα πάντα ~100%.

Το μωβ που αναφέρεις, το βλέπεις σε όλη την επιφάνεια ή σε κάποια γωνία;

Δημοσ.

Μάλιστα, και πως ελέγχω τώρα την φωτεινότητα, γνωρίζοντας πως έχω μια τάση για πολύ φωτεινές οθόνες. Πάντως στο 35 με την καμία!

Το μωβ είναι υπό γωνία αλλά το ζήτημα ότι συμβαίνει υπό μικρές γωνίες, δηλαδή και στο κέντρο να κοιτάς, το μαύρο δεξιά - αριστερά, πάνω και κάτω παίρνει απόχρωση μωβ.

Έλεγξα τώρα για backlight bleeding και έχει μια χαρά :P

Επίσης έχει κάτι σαν γρατσουνιές, μάλλον το γυαλί είναι βρώμικο εσωτερικά...

Μάλλον θα πέσει τηλεφώνημα στην αντιπροσωπία αύριο. Τι ήθελα να την ελέγξω, αφού ξέρω ότι είμαι ψείρης!

Δημοσ.

Από Πάτρα και εγώ, την πήρα από avoutlet με έξοδα μεταφοράς 15,40 ευρώ. Αντικαταβολή με Γενική μεταφορική. Τελική τιμή 222,40.

Την παρήγγειλα Παρασκευή απόγευμα, πριν το τριήμερο του καρναβαλιού, την είχα Τετάρτη πρωί, Ουσιαστικά δυο εργάσιμες μέρες. Από το κατάστημα δεν υπήρξε καμία επικοινωνία την Τρίτη, απλά Τετάρτη με πήραν από την Γενική.

Αρχικά την παρήγγειλα από Msystems, αλλά με πήραν τηλέφωνο την επομένη για να μου πουν ότι τα μεταφορικά είναι 25 με courier λόγο βάρους αλλά υπάρχει η λύση με 6 ευρώ με μεταφορική, αλλά θα έπρεπε να καταθέσω ένα ποσό πρώτα.

Εντυπώσεις για την οθόνη: Δεν την δοκίμασα εξονυχιστικά. Απλά ευχαριστημένος, ιδικά για την τιμή της. Σε σύγκριση με την samsung 215tw που είχα, είναι υποδεέστερη :(

Προς το παρόν παρατήρησα το μαύρο χρώμα να είναι λίγο μοβ καθώς και η φωτεινότητα της δεν με ικανοποιεί ενώ την έχω στο μέγιστο! Χρόνο για να κοιτάξω τα υπόλοιπα δεν είχα.

Thanks για τις πληροφορίες!Έστειλα ενα mail στην MSys για να μου πουν για τις διαθέσιμες επιλογές που έχω..

Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω οθόνη..είχα μια philips στο pc αλλά το έδωσα και τώρα θέλω μια λύση για το macbook..

Και επειδή είμαι και εγω ceidas ;) (δεν ξερω αν πρέπει να χαίρομαι φυσικά) σκέφτομαι τη dell περισσότερο για τα μάτια και την πολύωρη εργασία..

• Super Moderators
Δημοσ.

καθώς και η φωτεινότητα της δεν με ικανοποιεί ενώ την έχω στο μέγιστο!

άριστα calibrated δλδ :rolleyes:

Δημοσ.

Και επειδή είμαι και εγω ceidas ;) (δεν ξερω αν πρέπει να χαίρομαι φυσικά)

Χαχα, σωστή απορία...

Μιας και είσαι συνάδερφος, είσαι επίσης ευπρόσδεκτος να την δεις την οθόνη από κοντά! :P

Πάντως έχει και μια ρύθμιση για το gamma για mac, πόσο χρήσιμο είναι δεν γνωρίζω.

Για τα μάτια αξίζει και το είδα αυτό όσο καιρό ήμουν με δανική 17αρα ΤΝ αρκετά παλιό μοντέλο, μέχρι να ξεκαθάριζε η κατάσταση με την samsung μου (215tw) η οποία και τελικά δεν ξεκαθάρισε! Κουραζόμουν απίστευτα. Πάντως θα σου σύστηνα μια οθόνη με αναλογίες 16:10 αντί 16:9 που είναι και η συγκεκριμένη dell. Κατά την γνώμη μου είναι λίγο πιο εύχρηστο όσο αφορά συγγραφή κωδικά.

άριστα calibrated δλδ :rolleyes:

ωχ κατάλαβα...

Δημοσ.

Έλεγξα τώρα για backlight bleeding και έχει μια χαρά :P

τελικα απο οτι διαβαζω οι περισσοτερες Dell U2311H εχουν backlight bleeding. Γιατι αυτο; Ειναι δυνατον φθηνοτερες, με tn panel, να μην εχουν το αντιστοιχο προβλημα και να το εχει η U2311H ρε γαμωτο που εχει και καποια λεφτα παραπανω; :confused:

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω δει να έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό και η U2311H να έχει σε (πολύ) μικρό βαθμό.

εννοω αυτο που ειπε ο JIMBOAthens. Τωρα για το οτι η U2311H εχει σε μικρο βαθμο δεν το βλεπω εδω μεσα. Οι περισσοτεροι που την εχουν παρει και εχουν ποσταρει (σημαντικο βεβαια το τελευταιο) λενε οτι εχει bleeding.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...