Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hdmi to dvi καλώδιο...

Σε ευχαριστώ πολύ,

επειδή θα πάρω ένα καλώδιο HDMI για την τηλεόραση είδα ότι υπάρχει μετατροπέας από HDMI και σε DVI και σε DisplayPort, και σκέφτομαι να πάρω έναν μετατροπέα για να χρησιμοποιώ το ίδιο καλώδιο.

Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ DVI και DisplayPort ή να πάρω όποιο βρω ?

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μπορούμε να διακρίνουμε κάποια διαφορά, οπότε ότι βρεις φτηνότερο από τα 2

Δημοσ.

Η δικιά μου πάντως δεν παρουσιάζει ούτε backlight bleeding ούτε tinting.

Εκτός και αν είμαι στραβός. :P

Νομίζω και η δικιά μου το ίδιο (rev02)..Διορθώστε με αν κάνω λάθος..Για το backlight bleeding βάζουμε καταμαυρη εικόνα, και κοιτάμε απο κανονική θέση αν έχει φως στις γωνίες. Για το tinting, κοιτάμΕ απο τα πλάγια αν αλλάζει η εικόνα και αποκτά μια κιτρινωπή/μωβιά χροιά..Ε?

Δημοσ.

Νομίζω και η δικιά μου το ίδιο (rev02)..Διορθώστε με αν κάνω λάθος..Για το backlight bleeding βάζουμε καταμαυρη εικόνα, και κοιτάμε απο κανονική θέση αν έχει φως στις γωνίες. Για το tinting, κοιτάμΕ απο τα πλάγια αν αλλάζει η εικόνα και αποκτά μια κιτρινωπή/μωβιά χροιά..Ε?

Τα έχω κάνει αυτά που λές, εννοείται. :P

Δημοσ.

Εγω και tinting εχω και backlight bleeding αλλα who cares μπρος στα πλεονεκτηματα που μου δινει η οθονη αυτη...

Ματια και κεφαλι δεν πονανε με το bleeding και το tinting και νομιζω οτι αυτο ειναι το σημαντικοτερο στη χρηση μιας οθονης.

Χωρια την ποιοτητα απεικονισης...

Γενικα ολη η κουβεντα περι tinting και bleeding ειναι να 'χαμε να λεγαμε. Απλα δεν υπαρχει συγκριση με τα ΤΝ και με καμια οθονη στα 200 euros γενικοτερα.

ΥΓ. Επειδη εντος ολιγων μηνων σκοπευω να αγορασω TV γυρω στις 32-42 ιντσες, εκει τι παιζει με τα πανελ? Υπαρχει διαχωρισμος IPS-TN η ειναι ολα ΤΝ ? Καντε καμια προταση, μεχρι 600 euros.

Δημοσ.

Τα έχω κάνει αυτά που λές, εννοείται. :P

Πιο πολύ ερώτηση ήταν, για να σιγουρευτώ ότι τσεκάρω σωστά αν έχει προβλήματα..Και κάτι άλλο, αν μια οθόνη εμφανίζει tint, αυτό θα είναι εμφανές σε κάθε background? Και απο όλες τις γωνίες (απο πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά)?

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να μας πει κάποιος που έχει την οθόνη, πως τα πηγαίνει με τα παιχνίδια, βίντεο κλπ γιατί βλέπω ότι έχει Response Time 8ms.

Στην πράξη γίνεται αισθητή κάποια καθυστέρηση ή είναι οκ ?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι που να με ενοχλεί στα games και στις ταινίες (απο TN Panel προέρχομαι). Σημείωση:έχω δοκιμάσει τα nba 2k11 και bioshock1(επιτέλους αξιώθηκα να το παίξω), που είναι αρκετά καλό δείγμα

Με μια προσεκτική ματιά, ίιισως εμφανίζω ελάχιστο μωβ tint..Ανεπαισθητο όμως, δεν αξίζει καν να ασχοληθώ

Δημοσ.
ΥΓ. Επειδη εντος ολιγων μηνων σκοπευω να αγορασω TV γυρω στις 32-42 ιντσες, εκει τι παιζει με τα πανελ? Υπαρχει διαχωρισμος IPS-TN η ειναι ολα ΤΝ ? Καντε καμια προταση, μεχρι 600 euros.

Παίζουν και S-PVA που είναι τα καλύτερα νομίζω, βέβαια δεν ξέρω αν θα βρεις στα 600€.

Η Samsung LE40A656 που έχω τέτοιο φοράει πάντως.

Πιο πολύ ερώτηση ήταν, για να σιγουρευτώ ότι τσεκάρω σωστά αν έχει προβλήματα..Και κάτι άλλο, αν μια οθόνη εμφανίζει tint, αυτό θα είναι εμφανές σε κάθε background? Και απο όλες τις γωνίες (απο πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά)?

Περισσότερο σε σκούρο φόντο γίνεται αντιληπτό.

Παιδιά μπορεί να μας πει κάποιος που έχει την οθόνη, πως τα πηγαίνει με τα παιχνίδια, βίντεο κλπ γιατί βλέπω ότι έχει Response Time 8ms.

Μια χαρά τα πάει, εγώ δε βλέπω διαφορές με γυμνό μάτι.

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενα προβλημα τουλαχιστο με τα fps παιχνιδια που παιζω εγω + το pro!!

Δημοσ.

Mε μεταφορική πάντως Αθηνα-Θεσ/νικη κοστίζει 3.90ε απ'οτι γράφτηκε κάπου εδώ στο χάος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...