runner69 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ναι, ελπίζω όμως να έχει dvi γιατί δεν αξίζει σε d-sub γιατι δεν μπορει να την βαλει σε dvi με τον σχετικο ανταπτορα στο d-sub της καρτας; Θα υπαρχει προβλημα; Εγω το σκεφτομουν να το κανω αυτο σε ακομα παλαιοτερη καρτα (geforce4 mx440 agp4x 64MB)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εννοώ να έχει DVI ώστε να το χρησιμοποιήσει για να αποφύγει το d-sub
Nexus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ τη συγκεκριμένη οθόνη, για να τη συνδέσω με στο laptop μου και να δουλεύω πιο άνετα στο σπίτι (έχω ένα sony vaio με full HD ανάλυση). Το laptop μου έχει έξοδο HDMI, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης, μιας και βλέπω ότι δεν έχει η οθόνη υποδοχή HDMI...
nikos21aek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν διάβασες καθόλου παραπάνω σχόλια πέρα από την γενική υστερία του "Πάρτην! Είναι ΤΕΛΕΙΑ! Πάρτην!" πριν αποφασίσεις να την πάρεις, αλλά προσωπικά δεν έχω διαβάσει να την έχει πάρει έστω ένας και να μην έχει bleeding. Σε άλλους περισσότερο, σε άλλους λιγότερο. Και tinting. Και ένα μεγάλο ποσοστό επίσης με καμμένο/α pixel. Αυτά περί τελειότητας. Μάλλον αστειεύεσαι έτσι; Κανένας δεν είπε ότι είναι τέλεια η οθόνη.Αν ήταν τέλεια θα έκανε 500€ και όχι 200€ που κάνει.Σε σχέση με την τιμή της και ότι άλλο κυκλοφορεί +-50€ από αυτήν την συγκρίνεις.Ναι αν έχεις 400-500€ να δώσεις δεν παίρνεις αυτή.Αν όμως όπως ο περισσότερος κόσμος θέλεις να πάρεις μια οθόνη 150-180€ τότε ναι αξίζει με τα 1000 να δώσεις λίγα παραπάνω και να πάρεις αυτή.Έχει τεράστεια διαφορά με τις tn και σε σχέση με τις πιθανές tn που μπορείς να αγοράσεις ισχύει το "Πάρτην! Είναι ΤΕΛΕΙΑ! Πάρτην!" Τώρα για τα προβλήματα που έχει,όποιος έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να εξαντλήσει το άριστο service της μέχρι να πάρει ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό κομμάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ τη συγκεκριμένη οθόνη, για να τη συνδέσω με στο laptop μου και να δουλεύω πιο άνετα στο σπίτι (έχω ένα sony vaio με full HD ανάλυση). Το laptop μου έχει έξοδο HDMI, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης, μιας και βλέπω ότι δεν έχει η οθόνη υποδοχή HDMI... hdmi to dvi καλώδιο...
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι ότι όσοι παίρνουν monitor με ΤΝ δεν ψάχνουν για ατέλειες (που σίγουρα υπάρχουν), αλλά αν πάρουν π.χ. τη Dell θα κάθονται καμια μέρα να ψάχνουν μπας και βρουν τίποτα να της προσάψουν.
Iridium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τι λέτε για την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565 Τι παραπάνω έχει η Dell και είναι 40Ε ακριβότερη ;
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πάμε άλλη μία.. IPS panel και όχι σάπιο ΤΝ. Τι σημαίνει αυτό: 1. Καλύτερα χρώματα 2. Μεγαλύτερες γωνίες θέασης Επίσης: 3. Ποιοτικότερο hardware 4. Πάρα πολύ καλό έως άριστο after sales support The end.
Iridium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πάμε άλλη μία.. IPS panel και όχι σάπιο ΤΝ. Τι σημαίνει αυτό: 1. Καλύτερα χρώματα 2. Μεγαλύτερες γωνίες θέασης Επίσης: 3. Ποιοτικότερο hardware 4. Πάρα πολύ καλό έως άριστο after sales support The end. anti-glare coating Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό, αλλά το παρουσιάζουν ως αρνητικό.
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για μένα είναι θετικό, δε γουστάρω glossy επιφάνειες. Επίσης σχεδόν όλες το έχουν, πολύ λίγες έχουν glossy panel.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για μένα είναι θετικό, δε γουστάρω glossy επιφάνειες. Επίσης σχεδόν όλες το έχουν, πολύ λίγες έχουν glossy panel. μια από τα γίδια...
Iridium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για μένα είναι θετικό, δε γουστάρω glossy επιφάνειες. Επίσης σχεδόν όλες το έχουν, πολύ λίγες έχουν glossy panel. Thanks για την απάντηση.Επίσης το backlight bleeding είναι μεγάλο μείον ;Η έλλειψη hdmi ;
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 1. Backlight bleeding η δική μου προσωπικά έχει ελάχιστο, πάνω αριστερά, λίγο πριν τη γωνία. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου ενοχλητικό, ούτε εύκολο να το προσέξεις, παρά μόνο σε τελείως σκούρο φόντο και από μικρή απόσταση. Αντιθέτως μια Samsung 2253BW έχει γύρω-γύρω και πρέπει να ομολογήσω ότι τότε δεν το είχα προσέξει καν, καθώς αγνοούσα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Όταν το έμαθα, το πρόσεξα και ησύχασα. Τα ίδια και η Philips 231T (εκείνη με τα 115€ από Getitnow). Full στο backlight bleeding, γύρω-γύρω. 2. Η έλλειψη HDMI δε λέει τίποτα απολύτως, καθώς δε μιλάμε για TV-Monitor όπου θα χρησίμευε ώστε να περάσει ο ήχος. Έχει displayport όμως, που σε λίγο καιρό όλοι γι' αυτό θα μιλούν και όχι για το HDMI. Επίσης έχε υπόψη σου ότι όσον αφορά στην εικόνα, DVI και HDMI είναι το ίδιο πράγμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 backlight bleeding μπορεί να σου κάτσει όποιο μοντέλο/μάρκα και αν πάρεις, δεν είναι αποκλειστικότητα της Dell... 2. Η έλλειψη HDMI δε λέει τίποτα απολύτως, καθώς δε μιλάμε για TV-Monitor όπου θα χρησίμευε ώστε να περάσει ο ήχος. Έχει displayport όμως, που σε λίγο καιρό όλοι γι' αυτό θα μιλούν και όχι για το HDMI. από το στόμα σου, να δω πότε θα γίνει επιτέλους διαχωρισμός των ports σε TVs και monitors, οι πρώτες με HDMI και οι δεύτερες με DisplayPort...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.