marios32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το είδα και από εκεί ραφαήλ, (δεν λέει rev αλλά μάλλον είναι το 3.) Αν θυμάσε είχα κάνει μια σύνθεση στο "αναβαθμίσεις" και τα έπερνα όλα από το Visionstudio. Λές να υπάρχει περίπτωση να κάνει καλύτερη τιμή ; Μετρητά θα είναι
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν τα πράγματα τους τα αγοράζουν από την octabit ένα 180 πες του να σου το αφήσει .
fractalbit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Update σχετικά με την περίπτωσή μου (δεν δούλευε η dvi σύνδεση)... Μετά από 2-3 τηλέφωνα στην dell και αφού πείστηκαν ότι δεν δουλεύει η σύνδεση dvi μου πρότειναν αντικατάσταση με καινούργια και μου είπαν ότι θα κάνει 20-25 ημέρες. Όταν τους ρώτησα γιατί τόσο πολύ ενώ άλλος υπάλληλος μου είχε πει ότι θα κάνει 2-3 μέρες, μου είπαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα έπαιρνα refubrished οθόνη, ενώ με αυτό που μου πρότειναν τελικά θα έπαιρνα ολοκαίνουργια επειδή είχα αγοράσει την οθόνη εντός 7 ημερών (τους έστειλα σκαναρισμένη με email την απόδειξη). Αφού συμφώνησα, την επόμενη μέρα μου τηλεφωνεί ξανά ο ίδιος υπάλληλος και μου λέει ότι η u2311h δεν παράγεται πλέον και μου πρότεινε να μου την αντικαταστήσουν με μια u2312hm. Στην αρχή μου φάνηκε μπαρούφα όλη η υπόθεση αλλά αφού το έψαξα είδα ότι οι οθόνες έχουν σχεδόν ολόιδια specs με μόνη ουσιαστική διαφορά ότι η u2312hm είναι LED και είναι και ολοκαίνουργιο μοντέλο (μόλις πριν λίγες μέρες άρχισε να κυκλοφορεί). Έτσι συμφώνησα να μου φέρουν την u2312hm και σε 20-25 μέρες θα την έχω στα χέρια μου (ελπίζω . Δεδομένου ότι θα έχω ήδη εμπειρία με την u2311h, θα κάνω αν θέλετε μια πρόχειρη σύγκριση ώστε να ξέρετε αν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά...
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως να έπαψε να παράγεται η U2311H δεν το νομίζω..
NaGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Update σχετικά με την περίπτωσή μου (δεν δούλευε η dvi σύνδεση)... Μετά από 2-3 τηλέφωνα στην dell και αφού πείστηκαν ότι δεν δουλεύει η σύνδεση dvi μου πρότειναν αντικατάσταση με καινούργια και μου είπαν ότι θα κάνει 20-25 ημέρες. Όταν τους ρώτησα γιατί τόσο πολύ ενώ άλλος υπάλληλος μου είχε πει ότι θα κάνει 2-3 μέρες, μου είπαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα έπαιρνα refubrished οθόνη, ενώ με αυτό που μου πρότειναν τελικά θα έπαιρνα ολοκαίνουργια επειδή είχα αγοράσει την οθόνη εντός 7 ημερών (τους έστειλα σκαναρισμένη με email την απόδειξη). Αφού συμφώνησα, την επόμενη μέρα μου τηλεφωνεί ξανά ο ίδιος υπάλληλος και μου λέει ότι η u2311h δεν παράγεται πλέον και μου πρότεινε να μου την αντικαταστήσουν με μια u2312hm. Στην αρχή μου φάνηκε μπαρούφα όλη η υπόθεση αλλά αφού το έψαξα είδα ότι οι οθόνες έχουν σχεδόν ολόιδια specs με μόνη ουσιαστική διαφορά ότι η u2312hm είναι LED και είναι και ολοκαίνουργιο μοντέλο (μόλις πριν λίγες μέρες άρχισε να κυκλοφορεί). Έτσι συμφώνησα να μου φέρουν την u2312hm και σε 20-25 μέρες θα την έχω στα χέρια μου (ελπίζω . Δεδομένου ότι θα έχω ήδη εμπειρία με την u2311h, θα κάνω αν θέλετε μια πρόχειρη σύγκριση ώστε να ξέρετε αν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά... όπως έχω γράψει είχα και εγώ θέμα με dead on arrival, αλλά εμένα δεν μου πρότειναν αλλαγή με καινούρια. πήγα απο το γνωστό μονοπάτι αλλαγής με refurbished. σχετικά με το δίλημμα 2312 ή 2311 εγώ θα διάλεγα την 2311 γιατί η 12 είναι πιο άσΚημη.
fractalbit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως να έπαψε να παράγεται η U2311H δεν το νομίζω.. Λογικό δεν είναι από τη στιγμή που στο εξωτερικό άρχισε να κυκλοφορεί ο αντικαταστάτης; Φυσικά στοκ θα υπάρχει λογικά για αρκετό καιρό ακόμα. Άλλο δεν παράγεται άλλο δεν πωλείται
IMAndreas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά αυτά τα revision 01, 02, 03... τι ακριβώς είναι; νέες σειρές στο ίδιο μοντέλο; και αν ναι τι διαφορά έχουν;
cynic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ειναι ευκολο, προτινετε καποιο σετ καθαρισμου για την οθονη.Να μην χαραζει γενικα την οθονη οπως εχω παρατηρησει σε αλλες.
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Πανάκι swiffer (ή μικροϊνών) με ελάχιστο νερό 'll do the job.
johnieXoX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 έχω την εν λόγω οθόνη εδώ και κάποιους μήνες, και σε ένα σημείο πάνω αριστερά, όταν δείχνει κάτι σκοτεινό προς μαύρο, έχει έντονο λευκό, σαν διαρροή φωτός στην εικόνα.. σε γενική χρήση δεν γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό, αλλά σε ταινείες χτυπάει άσχημα.. είναι λόγος να χρησιμοποιήσω το after sales της dell; δικαιολογεί αλλαγή οθόνης κάτι τέτοιο ή δεν έχει νόημα να προσπαθήσω;
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αναφέρεσαι στο backlight bleeding λογικά και ναι, στο παρελθόν εχουν γίνει αλλαγές για αυτό το λόγο. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Ανέβασε και καμια φωτό εδώ να δούμε ακριβώς τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.