Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας που σκεφτόσαστε για να αγοράσετε Dell κάντε υπομονή για τα νέα μοντέλα.

http://accessories.u...aynote_irrank=0

να πανε να γαμ%$%

τωρα αγορασα... :devil:

αλλα η μαλακια εχει γαμω τα χρωματα

διαβασα το chaos wars

σε 2 ωρες και δεν στραβωθηκα

και τα χρωματα

καμβας κανονικος...

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από άποψη design και μόνο κάτι μου λέει ότι οι «παλιές» θα είναι «αλλιώς».

Επίσης δε νομίζω ότι μόνο και μόνο λόγω LED, από άποψη απόδοσης θα 'ναι καλύτερες οι νέες.

Βέβαια, αν εξαλειφθούν τα προβλήματα με tinting κ.λπ. και τα monitors είναι άψογα, όντως βλέπω αρκετό κόσμο να μεταβαίνει στις νέες.

Δημοσ.

Από άποψη design και μόνο κάτι μου λέει ότι οι «παλιές» θα είναι «αλλιώς».

Επίσης δε νομίζω ότι μόνο και μόνο λόγω LED, από άποψη απόδοσης θα 'ναι καλύτερες οι νέες.

Βέβαια, αν εξαλειφθούν τα προβλήματα με tinting κ.λπ. και τα monitors είναι άψογα, όντως βλέπω αρκετό κόσμο να μεταβαίνει στις νέες.

Συμφωνώ για αυτό που λες σχετικά με τις βελτιώσεις αλλα γενικά πιστεύω ότι όπως και με το υπόλοιπο hardware είναι πολλοί που κοιτάνε να πάρουν οτι νεο υπάρχει

ετσι θα υπάρξουν αρκετοί που θα κοιτάξουν να σπρώξουν την παλιά για την νέα άφιξη :mrgreen:

Θα δείξει φίλε Φάνη the prophecy is upon us :P :P :P

Δημοσ.

ξέρουμε καμιά ημερομηνία άφιξης??

Σ΄εμάς στην Ολλανδία έφτασαν επίσης όπως βλέπω και στην Ιταλία,και η τιμές στην Ιταλία είναι πιο φτηνές από ότι εδώ στην Ολλανδία,

http://accessories.euro.dell.com/sna/category.aspx?c=it&category_id=6481&cs=itbsdt1&l=it&s=bsd&~ck=anav

Ημερομηνία δεν ξέρω όμως φαντάζομαι να έλθουν σύντομα.

Δημοσ.

Θα τσιμπήσω 2 τα χριστούγεννα :D

Μίλασα χθες με τον θείο μου που είναι τα γραφεία τις DELL και μου είπε θα έρθουν σύντομα .

Δημοσ.

Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο thread.

Παιδιά θέλει να πάρει φιλαράκι την οθόνη και επειδή είμαστε θεσσαλονίκη θέλω να ρωτήσω πιο κατάστημα προτείνεται για να βγεί πιο φθηνή. (Σε φάση του λέω άμα είναι να πάρεις οθόνη δώσε 50 παραπάνω και πάρε αυτή!)

Το msystems πχ έχει 22.5ε μεταφορικά και θέλουμε να γλιτώσουμε ότι μπορούμε.

Ναί μεν γνωρίζω ότι την εγγύηση την δίνει η Dell σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά βλέπω στα καταστήματα αρκετές διαφορές και ομοιότητες και ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.

*Σαν πρώτη επιλογή κοιτάω από το you.gr στα 174 το Rev03 B)

Δημοσ.

αν όντως είναι η rev03 στο you.gr προτίμησε την. νομίζω πως για πάνω από 120ευρώ είναι δωρεάν τα μεταφορικά, ακόμα και θεσ/κη.

από κει και πέρα στο msystems δες και την επιλογή για την μεταφορική. βγαίνει πιο φτηνά από courier νομίζω.

Δημοσ.

Είδα για την μεταφορική αλλά δεν το δίνει με αντικαταβολή έτσι δυστυχώς..

Μάλλον για το you με βλέπω αλλά δεν λέει σε πόσες μέρες παράδοσης το έχει, εκεί κολλάω εγώ.

Μην ρίξουν κάνα άκυρο και μετά ψάχνομαι για αλλού :unsure:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...