Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είμαι υποψήφιος αγοραστής της εν λόγω οθόνης (Η παλιά μου SyncMaster997MB έχει αρχίσει να θολώνει (μην το ψάχνετε είναι παλιά CRT) ) και παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και κάμποσες σελίδες.

Επειδή καλά είναι μεν τα ξένα site και forum, αλλά καλύτερα να συνεννοούμαστε μεταξύ μας, θα μπορούσε κάποιος --ίσως ο viper2005 ή όποιος άλλος κάτοχος θέλει-- να μας πει λίγο αν τελικά υφίσταται το γνωστό θέμα με τα πολύχρωμα περιθώρια, όταν δείχνει μαύρο, στην έκδοση (rev2)? Δηλ. να κλείσει τα φώτα το βράδυ και να βγάλει για λίγο το wallpaper: βλέπει τίποτα χρωματισμένα περιθώρια γύρω-γύρω απο το τελάρο(περιθώριο) της οθόνης?

shitty cameraphone :-(

august011s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

august012.jpg

august013h.jpg

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον κόπο σου viper2005!

Δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα και το ενδεχόμενο scanlations + 90 μοιρες = !!!

Θα βολεύει και σε κατακόρυφα shmups ε? Ωραία.

[εκείνο το άκυρο του nikos21aek ήταν για μένα? τέλος πάντων]

Δημοσ.

[εκείνο το άκυρο του nikos21aek ήταν για μένα? τέλος πάντων]

Πιθανοτατα να πηγε να γραψει κατι και να το μετανιωσε.

Αλλα αφου δεν υπαρχει επιλογη για διαγραφη σχολιου εγραψε ''ακυρο'' (για το σχολιο).

Φανταζομαι δηλαδη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον κόπο σου viper2005!

Δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα και το ενδεχόμενο scanlations + 90 μοιρες = !!!

Θα βολεύει και σε κατακόρυφα shmups ε? Ωραία.

τα comic ειναι επος σε αυτην την οθονη

manga δεν εχω δοκιμασει ακομα

pdf αρκετα καλα

και

pdf mag καλα αλλα οχι πολυ καλα

Δημοσ.

κανείς δεν το βλέπει.

μόνο την πρώτη μέρα το είδαμε όσοι το είδαμε, επειδή λόγω των σχετικών αναφορών κάτσαμε σε πίσσα σκοτάδι και βάλαμε μάυρο φόντο για να το τσεκάρουμε :P

ε οι παραπάνω "συνθήκες πειράματος" για ευνόητους λόγους είναι δύσκολο να επαναληφθούν, εκτός και αν κάποιος την βρίσκει να κάθεται στο σκοτάδι να κοιτάει μια μαύρη οθόνη γενικά :P. Ακόμα και με τελείως σκοτάδι σε σκοτεινές σελίδες ή σκηνές από ταινίες δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα κι εγώ την u2311h και φαίνεται πάρα πολύ καλή (με χαλάει λίγο μόνο το saturation που μου φαίνεται αρκετά υψηλό). Τεσπά, το πρόβλημά μου είναι άλλο...

Η οθόνη μάλλον έχει προβληματική σύνδεση dvi. Όταν τη συνδέω σε dvi μπαίνει σε power saving mode και λέει ότι δεν παίρνει σήμα. Δοκίμασα και με το παλιό καλώδιο (αυτό που είχα συνδεδεμένη την eizo και σίγουρα δούλευε) αλλά και με το καινούργιο και δυστυχώς, μία από τα ίδια :(

To msystems και η dell έχουν κλείσει για σήμερα (δεν τους πρόλαβα). Οπότε τί μου προτείνετε να κάνω; Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; Είναι προτιμότερο αύριο να πάρω την msystems ή την Dell. Αν μου την αντικαταστήσουν ποιά είναι η διαδικασία; Θα πάρω ολοκαίνουργια οθόνη ή refubrished?

Δημοσ.

Απευθείας στη Dell θ' απευθυνθείς κανονικά.

Εκτός κι αν τους καταφέρεις στο Msystems να σου δώσουν οι ίδιοι καινούρια, που δε νομίζω ότι μπορούν βέβαια.

Δημοσ.

Η οθόνη σου μάλλον δεν έχει κανένα πρόβλημα .

Σύνδεσε κανονικά την οθόνη σου και πατά το πρώτο κουμπί θα σου εμφανίσει κάποιες επιλογές εσύ θα επιλέξεις το dvi .

Δοκίμασε το και πες μας

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

@rafail1994 Εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό, απλά δεν παίρνει σήμα.

Επικοινώνησα τελικά με την DELL και θα μου αντικαταστήσουν την οθόνη με ολοκαίνουργια επειδή δεν έχουν περάσει πάνω από 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς :) Η διαδικασία μου είπαν ότι θα πάρει περίπου 25 ημέρες αλλά μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά την οθόνη με τη vga σύνδεση μέχρι τότε. Όταν τους ρώτησα γιατί δεν θα πάρει 3 μέρες όπως μου είπε ένας άλλος από την Dell, είναι ότι με αυτή τη διαδικασία, θα έπαιρνα refubrished οθόνη και όχι ολοκαίνουργια. Οπότε προτίμησα την πρώτη λύση αφού ούτως ή άλλως θα μπορώ να χρησιμοποιώ την οθόνη μέχρι να μου φέρουν την καινούργια :)

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα κι εγώ την u2311h και φαίνεται πάρα πολύ καλή (με χαλάει λίγο μόνο το saturation που μου φαίνεται αρκετά υψηλό). Τεσπά, το πρόβλημά μου είναι άλλο...

Η οθόνη μάλλον έχει προβληματική σύνδεση dvi. Όταν τη συνδέω σε dvi μπαίνει σε power saving mode και λέει ότι δεν παίρνει σήμα. Δοκίμασα και με το παλιό καλώδιο (αυτό που είχα συνδεδεμένη την eizo και σίγουρα δούλευε) αλλά και με το καινούργιο και δυστυχώς, μία από τα ίδια :(

To msystems και η dell έχουν κλείσει για σήμερα (δεν τους πρόλαβα). Οπότε τί μου προτείνετε να κάνω; Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; Είναι προτιμότερο αύριο να πάρω την msystems ή την Dell. Αν μου την αντικαταστήσουν ποιά είναι η διαδικασία; Θα πάρω ολοκαίνουργια οθόνη ή refubrished?

αν μπει σε power saving mode δοκιμασε να τη κλεισεις και μετα να τη ξανανοιξεις με το κουμπι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...