kanesaxo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 H χρωματικη αποδοση της CRT δεν εχει ξεπεραστει απο κανενα TN-panel. Η χρονικη αποκριση της CRT δεν εχει ξεπεραστει απο κανενα LCD panel. (Μιλαμε παντα για τουλαχιστον μετριες CRT). Προσωπικά αν δεν ειχε χαλάσει η Sony CPD E430 Flatron 19'' τα που είχα, δε θα άλλαζα οθόνη,τουλάχιστο στο γραφείο.Μάλιστα συνάδελφοι που ειχαν ΕΙΖΟ τοτε (η δικη μου κοστιζε περιπου 300.000, οι ΕΙΖΟ σχεδον 1,5 φορά πάνω) τις έχουν ακόμη και τώρα και είναι πραγματικά απιστευτες οθόνες. Βέβαια δεν έχω δει ακόμη καποια Dell απο κοντά LCD...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 οπως και στο F.E.A.R 2 πιστευω πως μπορει να φανει η μεγαλη αντιθεση των lg ισως και σε αλλα παιχνιδια,απο εμφανιση βλεπετε σε τι γκουμουτσα στηριζετε η dell? ενω απο την αλλη οι lg ειναι πολυ κομψες ειδικα η PIANO BLACK,τωρα σχετικα με το ips panel μονο η dell το εχει?στην lg δηλαδη τι κανουν μπρικια κολλανε?πως και δεν εχουν λανσαρει καμια και αυτοι?οι αλλες εταιριες εχουν ips panel? το dynamic contrast αξιοποιείται μόνο σε ταινίες, κατά τα άλλα είναι κι αυτό ένα πολύ καλό marketing trick, για το responce time μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο παράπονο στο forum από χρήστες της Dell όσο για την εμφάνιση των οθονών της Dell είναι robust, serious business όχι δεν έχει μόνο η Dell, να φανταστείς ότι όλα ips panels τα κατασκευάζει η LG, αλλά LG monitor ή κάποιου άλλου κατασκευαστή με IPS Panel σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά (LG IPS monitor δεν έχουμε καθόλου στην ελληνική αγορά, πρόσφατα έβγαλε νομίζω και δεν έχουν έρθει ακόμα)...
^VAMPIRE^ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 απο οτι βλεπω εδω Link ψηνετε και της lg,οντως αλλη η συγκριση των ips panel...,αξιζει ομως να παρεις 1 τετοια η πας στις αλλες με αντιθεση στο θεο και χρονο αποκρισης 2ms?επισης διαβασα εδω μεσα οτι η συγκεκριμενη dell σε καποιους εχει ενα θεματακι με 1 φωτακι σε καποια γωνια το οποιο ειναι εντονοτερο η και τετοιο? διορθωστε με αν κανω λαθος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 στην ελληνική αγορά βλέπεις? όχι... sorry αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την λέξη "φωτάκι" backlight bleeding? όλα τα monitor μπορεί να το έχουν είτε είναι CCFL είτε Led backlit...το ότι είναι led backlit δεν σε γλυτώνει από το bleeding πάρε αντίθεση στο θεό και 2ms τότε, αν νομίζεις ότι θα δεις διαφορά σε κάτι...
icsd08063 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Υπερήφανος κάτοχος της, όπως και της soundbar. Καμία σχέση με τα TN panels. Επιτέλους, στμάτησαν και οι πονοκέφαλοι που είχα με την προηγούμενη οθόνη/tv screen (LG M2362D). See what i mean.
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν αλλαξα την samsi 2032BW και πηγα στην HP w2448hc σταματησαν αυτες η ηλιθιες ημικρανιες. Να μου πεις απο ΤΝ σε ΤΝ πηγες νομιζω ομως πως εχουν χαοδη διαφορα δεν ξερω πως το εχει καταφερει η HP αυτο σε ΤΝ panel Παντως η μονη οθονη που θα μεκανε να αφησω αυτη την ΗΡ ειναι η 27αρα dell Btw Τhresh εχω την εντυπωση οτι τα περισσοτερα panel κατασκευαζοντε στο εργοστασιο της samsi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Btw Τhresh εχω την εντυπωση οτι τα περισσοτερα panel κατασκευαζοντε στο εργοστασιο της samsi τα PVA, τα IPS είναι όλα LG
akar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα θα αναφέρω εδώ την προσωπική μου εμπειρία απο την Dell U2311Ηb. Τον Ιανουάριο παρήγγειλα καινούργιο κουτάκι (τεχνικός το συναρμολόγησε). Η σύνθεση είναι η ακόλουθη: M/O Gigabyte 890GPA-UD3H Athlon IIX4 645 KINGSTON 4 GB DDR3 1333MHZ Gigabyte RADEON HD5770 UD-1GD 1GB DDR5 WD CAVIAR-BLACK 640 GB Windows 7 proffesional 32bit Διαβάζοντας τα κολακευτικά σχόλεια για την Dell, αποφάσισα να την αγοράσω. Μία μέρα λειτούργησε ομαλά και απο τότε μέχρι εχθές το βράδυ, μου έβγαλε την ψυχή. Κολλάει όλο το σύστημα πριν ακουστεί καν το χαρακτηριστικό "μπιπ" της έναρξης και δεν κλείνει ούτε με alt+control+del. Πρέπει να το βγάλω απο την μπρίζα. Εαν κάποια στιγμή καταφέρω να μπώ, στα 1-2 λεπτά έχει παγώσει και χρειάζεται να το βγάλω απο την μπρίζα. Θεωρώντας ότι φταίει κατι στο κουτάκι το πήγα στον τεχνικό, ο οποίος μετά απο τρείς μέρες τσεκάρισμα δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα (τεστάροντας με την δικιά του οθόνη). Το κουτί δουλεύει άψογα και με την οθόνη που έχω στο γραφείο (EIZO M1700). Αλλαξα καλώδια, δοκίμασα διαφορετου τύπου συνδέσεις (DVI, VGA κ.λ.π.). Εφάρμοσα όποια πιθανή λύση βρήκα στο support φόρουμ thw Dell, kατέβασα και επανεγκατέστησα τους drivers της κάρτας γραφικών και της οθόνης, αλλά τίποτα. Πήρα την Dell μου την αντικατέστησαν (η "καινουργια" που με έφεραν είναι σαφώς μεταχειρισμένη με φθορές στο πλαστικό πλαίσιο αλλά και στο κάτω μέρος της βάσης), και η "καινούργια οθόνη που με έστειλαν έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Δυστυχώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 είναι η πρώτη φορά που διαβάζω τέτοιο πρόβλημα, όχι με την Dell, αλλά ανεξαρτήτως οθόνης... για δοκίμασε την οθόνη σε άλλο PC, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτή
Simewn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Την πήρα κι εγώ την εν λόγω οθόνη. Κανένα απολύτως πρόβλημα απόκρισης/θολώματος σε παιχνίδια και ταινίες χωρίς καν να έχω βάλει το gaming mode. Σε σύγκριση με τις ΤΝ οθόνες-(μέχρι 400€)-είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας απεικόνισης. Το κείμενο είναι ευανάγνωστο και οι φωτογραφίες ισορροπημένες. Έχει καλό μαύρο και σκιές και ασύγκριτα καλύτερη κάλυψη χρώματος στην επιφάνειά της (ομοιογένεια). Δηλαδή όταν δείχνει ένα χρώμα σε πλήρη κάλυψη οθόνης αυτό φαίνεται παντού ίδιο και όχι στο πάνω μέρος κόκκινο και στην μέση μωβ κτλ(IPS γαρ). Αλλά , στην δική μου περίπτωση, και σε πολλών άλλων όπως διαβάζω, έχει έναν ελαφρύ μπλε χρωματισμό στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης κάτι το οποίο φαίνεται όταν πηγαίνεις στο πλάι ή κοντά στην οθόνη και μόνο σε απόλυτα μαύρο φόντο, και σε καμία άλλη περίπτωση (εξακολουθεί να υπάρχει ομοιογένεια στα χρώματα, σε ένα πλήρες κίτρινο ή άσπρο/γκρι κλπ φόντο δεν παρατηρείται χρωματισμός, στο δε desktop δεν φαίνεται καν). Μικρό το τίμημα για αυτή την οθόνη με αυτή την ποιότητα και σε αυτή την τιμή. Πάντως η ένταση του προβλήματος διαφέρει σε κάθε οθόνη και ανάλογα την ρύθμισή της και το φως του περιβάλλοντος που βρίσκεται τοποθετημένη σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει και από απόψεις άλλων χρηστών. Μια χαζή ερώτηση προς τον akar. Επειδή πραγματικά αυτό που περιγράφεις είναι λίγο περίεργο εώς αδύνατο άρα και εξαιρετικά ενδιαφέρον, μήπως απλά η κάρτα γραφικών έχει κάποιο κόλλημα με την ανάλυση της οθόνης; Στις άλλες οθόνες που έπαιζε μια χαρά ο υπολογιστής σου τί ανάλυση είχες; Μπορείς να βάλεις την Dell και να δοκιμάσεις μια χαμηλότερη ανάλυση;
tacuma Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου εμφάνισε δυστυχώς backlight bleeding κάτω αριστερά, φαινεται μονο στο μαύρο φυσικά αλλα ξενέρωσα. Κατα τα άλλα σε games, ταινίες, autocad κλπ δεν φαίνεται κάτι. Διάβασα (απο forums απο εδω και απο εκεί) οτι στην αντικαθιστούν απο το service της dell αλλα ουσιαστικά δεν σου δίνουν πραγματικά καινούρια οθόνη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 κανείς δεν δίνει καινούρια οθόνη για RMA, ούτε καν η Eizo αν δεν κάνω λάθος...
scullyist Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου εμφάνισε δυστυχώς backlight bleeding κάτω αριστερά, φαινεται μονο στο μαύρο φυσικά αλλα ξενέρωσα. Δεν ξέρω αν διάβασες καθόλου παραπάνω σχόλια πέρα από την γενική υστερία του "Πάρτην! Είναι ΤΕΛΕΙΑ! Πάρτην!" πριν αποφασίσεις να την πάρεις, αλλά προσωπικά δεν έχω διαβάσει να την έχει πάρει έστω ένας και να μην έχει bleeding. Σε άλλους περισσότερο, σε άλλους λιγότερο. Και tinting. Και ένα μεγάλο ποσοστό επίσης με καμμένο/α pixel. Αυτά περί τελειότητας.
dikoulen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Θα παίζει σε κάρτα γραφικών nvidia geforce 6200 LE?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ναι, ελπίζω όμως να έχει dvi γιατί δεν αξίζει σε d-sub
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.