Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

rev 02 και εγω με display port

ρε μλκς ειναι μακροστενη σε σχεση με την syncmaster 225bw που εχω ως primary

ειδικα σε portrait που την εχω εγω

[μπαινεις στο δωματιο και βλεπεις εναν μαυρο πινακα]

august014.jpg

:devil:

august016.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

rev 02 και εγω με display port

ρε μλκς ειναι μακροστενη σε σχεση με την syncmaster 225bw που εχω ως primary

ειδικα σε portrait που την εχω εγω

[μπαινεις στο δωματιο και βλεπεις εναν μαυρο πινακα]

:devil:

Οπ, την πήρες;

Καλορίζικη!

Δημοσ.

Μια που είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα χρώματα της dell που έχω αλλά χρειάζομαι μεγαλύτερη, λέω να πάω στη U2311H.

Βρίσκω και τις 2 εκδόσεις στην αγορά REV02, REV03 αλλά ψάχνοντας δεν βρήκα περεταίρω πληροφορίες τι εστί η κάθε μία. Γνωρίζει κανείς για το θέμα? Να πάρω την REV02 άφοβα?

Ευχαριστώ

Την 22άρα έχεις;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είμαι υποψήφιος αγοραστής της εν λόγω οθόνης (Η παλιά μου SyncMaster997MB έχει αρχίσει να θολώνει (μην το ψάχνετε είναι παλιά CRT) ) και παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και κάμποσες σελίδες.

Επειδή καλά είναι μεν τα ξένα site και forum, αλλά καλύτερα να συνεννοούμαστε μεταξύ μας, θα μπορούσε κάποιος --ίσως ο viper2005 ή όποιος άλλος κάτοχος θέλει-- να μας πει λίγο αν τελικά υφίσταται το γνωστό θέμα με τα πολύχρωμα περιθώρια, όταν δείχνει μαύρο, στην έκδοση (rev2)? Δηλ. να κλείσει τα φώτα το βράδυ και να βγάλει για λίγο το wallpaper: βλέπει τίποτα χρωματισμένα περιθώρια γύρω-γύρω απο το τελάρο(περιθώριο) της οθόνης?

Ακόμα, αν πρόλαβε να δει κανένας καμιά "περιπέτεια" ή videogame στην οθόνη (θέματα με γρήγορη κίνηση εννοώ), πώς πάει από ghosting, lag και λοιπές άλλες νόσους.(καταλαβαίνω είναι λίγο υποκειμενικό αυτό)

Καταλαβαίνετε δεν είναι υποχρεωτικό να απαντήσετε, αμα θέλετε.

Εγώ πάντως σας ευχαριστώ από πριν.

Υ.Γ

Με ενδιαφέρουν και μένα οι διαφορές rev2 - rev3. Μετά απο τόσα email που θα έλαβε η dell ας ελπίσουμε οτι θα απαντήσει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είμαι υποψήφιος αγοραστής της εν λόγω οθόνης (Η παλιά μου SyncMaster997MB έχει αρχίσει να θολώνει (μην το ψάχνετε είναι παλιά CRT) ) και παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και κάμποσες σελίδες.

Επειδή καλά είναι μεν τα ξένα site και forum, αλλά καλύτερα να συνεννοούμαστε μεταξύ μας, θα μπορούσε κάποιος --ίσως ο viper2005 ή όποιος άλλος κάτοχος θέλει-- να μας πει λίγο αν τελικά υφίσταται το γνωστό θέμα με τα πολύχρωμα περιθώρια, όταν δείχνει μαύρο, στην έκδοση (rev2)? Δηλ. να κλείσει τα φώτα το βράδυ και να βγάλει για λίγο το wallpaper: βλέπει τίποτα χρωματισμένα περιθώρια γύρω-γύρω απο το τελάρο(περιθώριο) της οθόνης?

Ακόμα, αν πρόλαβε να δει κανένας καμιά "περιπέτεια" ή videogame στην οθόνη (θέματα με γρήγορη κίνηση εννοώ), πώς πάει από ghosting, lag και λοιπές άλλες νόσους.(καταλαβαίνω είναι λίγο υποκειμενικό αυτό)

Υ.Γ

Με ενδιαφέρουν και μένα οι διαφορές rev2 - rev3. Μετά απο τόσα email που θα έλαβε η dell ας ελπίσουμε οτι θα απαντήσει.

με το ρεβ 2 που εχω σε τερμα μαυρο φοντο τα δειχνει τα ροζ και μπλε περιγραμματα

αλλα μονο οταν δειχνει ολη η οθονη μαυριλα

για λαγκ και γκοστινγκ δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο,και εχω και πολυ απαιτητικο ματι,οποτε δεν εχει σιγουρα τιποτα

Δημοσ.

Υ.Γ

δεν την εχω βαλει καν να δουλεψει κανονικα

αλλα και να την εβαζα δεν ξερω καν τι ζητας :-D

θα το παλεψω αυτην την βδομαδα και θα ανεβασω φωτο

ετσι και δεν εχει λυθει η απορια σου

Δημοσ.

με το ρεβ 2 που εχω σε τερμα μαυρο φοντο τα δειχνει τα ροζ και μπλε περιγραμματα

αλλα μονο οταν δειχνει ολη η οθονη μαυριλα

για λαγκ και γκοστινγκ δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο,και εχω και πολυ απαιτητικο ματι,οποτε δεν εχει σιγουρα τιποτα

δεν την εχω βαλει καν να δουλεψει κανονικα

αλλα και να την εβαζα δεν ξερω καν τι ζητας :-D

θα το παλεψω αυτην την βδομαδα και θα ανεβασω φωτο

ετσι και δεν εχει λυθει η απορια σου

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Πολύ θετικό το οτι δεν έχει "λαγκ και γκοστινγκ". Χαίρομαι αφάνταστα!

Άμα βρει χρόνο να δοκιμάσει κι ο δεύτερος κάτοχος (και με φωτό ε; μας κακομαθαίνεις:) ), ας απαντήσει για να δώ(δούμε) πόσο μεγάλη είναι τελικά αυτή η κατασκευαστική ατέλεια που έχει χαλάσει μερικούς reviewers (ή αν είναι απλά μυγιάγγιχτοι :) )

Υ.Γ.

Για όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς ψάχνω ορίστε μια βοήθεια:Link--youtube

(Εγώ πάντως δε σκοπεύω να κοιτάω την οθόνη υπό γωνία, μόνο κανονικά)

...και πάλι "θένκς"

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Πολύ θετικό το οτι δεν έχει "λαγκ και γκοστινγκ". Χαίρομαι αφάνταστα!

Άμα βρει χρόνο να δοκιμάσει κι ο δεύτερος κάτοχος (και με φωτό ε; μας κακομαθαίνεις:) ), ας απαντήσει για να δώ(δούμε) πόσο μεγάλη είναι τελικά αυτή η κατασκευαστική ατέλεια που έχει χαλάσει μερικούς reviewers (ή αν είναι απλά μυγιάγγιχτοι :) )

Υ.Γ.

Για όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς ψάχνω ορίστε μια βοήθεια:Link--youtube

(Εγώ πάντως δε σκοπεύω να κοιτάω την οθόνη υπό γωνία, μόνο κανονικά)

...και πάλι "θένκς"

http://www.insomnia.gr/topic/396201-dell-u2311h-να-την-πάρω/page__view__findpost__p__3916664

Δημοσ.

Εγώ είμαι με δύο και όντως, σε μαύρο φόντο, ισχύει ότι υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεις.

Για τα χρήματα της όμως, πήγαινε και πάρ'την και αυτή τη στιγμή αν μπορείς. :lol:

Δε θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα το χρόνο και διάβασα και τις υπόλοιπες σελίδες στη συζήτηση και είδα ότι οι ερωτήσεις μου είχαν απαντηθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο...

Τελικά, μετά από κάμποσα review, φωτό και video είδα ότι η οθόνη έχει άριστη εικόνα γενικώς -κινούμενη και μη. Σε αυτό συμφωνούν όλοι ανεξαιρέτως. Επιπλέον έχει πολύ καλή τιμή. Ακόμα, συμφωνούν όλοι στο θέμα οτι στα σκοτάδια έχει μια μικρή ατέλεια, αποτέλεσμα του φτηνού IPS panel που χρησιμοποιεί, αλλά και δώ η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με άλλες οθόνες (που έχουν το ίδιο πάνελ). Αν δε, καλιμπραριστεί κιόλας, γίνεται τέλεια. Φαίνεται WIN-WIN περίπτωση (όπως έλεγε κι ο Γιωργάκης).

Ακόμα, βρήκα κάποιους που την "έθαψαν", αλλά στο internet είμαστε, πάντα υπάρχουν τέτοιοι.

Έχει μπεί σε πρόγραμμα να αγοραστεί. Ίσως τα ξαναπούμε αργότερα.

Υ.Γ.

Να συνεισφέρω κι εγώ στο forum με μια μικρή λεπτομέρεια σχετικά με το rev02 vs rev03:

Από το επήσιμο Q&A της dell για την οθόνη εδώ και στη σελίδα 2, ερώτημα 6 μετρώντας απο πάνω, ένας anastasisk από Ελλάδα έχει ρωτήσει αυτό ακριβώς. Δυστυχώς του απάντησε ένας hater και ένας τύπος με σπαστά αγγλικά και η απάντησή του μοιάζει με την απάντηση που θα έδινε η Πυθία. Μάλλον δεν είναι σημαντική διαφορά. Όσοι θέλετε ρίξτε μια ματιά μήπως καταλάβετε τι λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...