Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι πρόβλημα είναι αυτό με το bios/boot ;

Και γιατί είναι καλύτερο από το DVI ;

ότι δεν βλέπεις κάτι στην οθόνη μέχρι να μπεις στα Windows (login screen), ούτε καν windows loading screen δεν βλέπεις...

μου αρέσει το βύσμα του, κλάσης ανώτερο :P

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ότι δεν βλέπεις κάτι στην οθόνη μέχρι να μπεις στα Windows (login screen), ούτε καν windows loading screen δεν βλέπεις...

μου αρέσει το βύσμα του, κλάσης ανώτερο :P

χαχαχα,ναι ειναι πολυ ωραιο.

Αληθεια ομως ,εχει καμια διαφορα απο dvi? :confused:

Δημοσ.

Ποιος τρόπος σύνδεσης είναι καλύτερος;;

Μιλατε για το μπλε και ασπρο καλωδιο? Επειδη μολις πηρα και εγω αυτη την οθονη το συνδεσα με το ασπρο,μια χαρα μου φαινετε. Μια ερωτηση οφτοπικ, η καρτα γραφικων μου εχει ακομα μια υποδοχη για οθονη. Μπορω να βαλω εκει την παλια μου οθονη(με το μπλε καλωδιο) και να δουλευω σε 2 διαφορετικα πραγματα? ΠΧ, να παιζω στην Dell GW2 και στην παλια μου Αcer να κραζω στο irc και να κανω καμακι στο facebook? Παιζει ρολο που η Acer εχει μεγιστη αναλυση 1400*κατι? Δεν με ενδιαφερει η μια να ειναι συνεχεια της αλλης

Δημοσ.

Στην U2711 δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο πάντως, με DP εννοείται.

Μιλατε για το μπλε και ασπρο καλωδιο? Επειδη μολις πηρα και εγω αυτη την οθονη το συνδεσα με το ασπρο,μια χαρα μου φαινετε. Μια ερωτηση οφτοπικ, η καρτα γραφικων μου εχει ακομα μια υποδοχη για οθονη. Μπορω να βαλω εκει την παλια μου οθονη(με το μπλε καλωδιο) και να δουλευω σε 2 διαφορετικα πραγματα? ΠΧ, να παιζω στην Dell GW2 και στην παλια μου Αcer να κραζω στο irc και να κανω καμακι στο facebook? Παιζει ρολο που η Acer εχει μεγιστη αναλυση 1400*κατι? Δεν με ενδιαφερει η μια να ειναι συνεχεια της αλλης

Μπορείς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην U2711 δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο πάντως, με DP εννοείται.

στην U2410 δυστυχώς το κάνει, βέβαια ίσως να είναι θέμα κάρτας γραφικών, ίσως να είναι θέμα του ότι έχω βάλει και την 2209WA στο DVI...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω την U2311H Rev02 σαν 1η βασική οθόνη και να έχω την Samsung 226CW ως δευτερεύουσα.(Είναι με το panel που κατασκευάζει η ίδια η Samsung και όχι αυτές που έρχονταν Ελλάδα).

Πέρα από τις διαστάσεις θα δω κάποια εμφανή διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης ή όχι;

Δημοσ.

Θα δεις φιλε μου διαφορες σε εικονες που εχουν πολλα χρωματα,εκει θα παθεις την πλακα σου.Για να σου πω την αληθεια ,θα σου κακοφανει στην αρχη[οπως εμενα]αλλα ο λογος ειναι οτι τοσο καιρο εβλεπες αλλα χρωματα και οχι τα κανονικα.Σιγουρα θα δεις ,καλες αγορες....

Δημοσ.

Εγω την U2311h την εχω τωρα και κανα μηνα νταξει δεν παιζετε η οθονη...εχω λιωσει στα games δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και στις ταινιες ειναι αντε γεια.....Θα την ξανααγοραζα ανεπιφυλακτα...

Δημοσ.

Την παρείγγειλα και εγώ τέλικα για να κάνω μια μετάβαση απο την Samsung T220 που έχω. Θα έπερνα κατι καλύτερο αλλα δυστύχως λεφτά δεν παίζουνε οπότε δεν είχα και άλλη επιλογή.

Ελπίζω μονο να είναι πράγματι οσο καλή οσο λέτε ολοι και να μην ξενερόσω :P

Ερώτηση:επειδή είμαι ποσο καιρό με 22αρα 16:10 υπάρχει περίπτωση να μου φανεί μικρότερη επειδή είναι 16:9?

Δημοσ.

Μια που είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα χρώματα της dell που έχω αλλά χρειάζομαι μεγαλύτερη, λέω να πάω στη U2311H.

Βρίσκω και τις 2 εκδόσεις στην αγορά REV02, REV03 αλλά ψάχνοντας δεν βρήκα περεταίρω πληροφορίες τι εστί η κάθε μία. Γνωρίζει κανείς για το θέμα? Να πάρω την REV02 άφοβα?

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...