Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως από την στιγμή που δεν βρίσκεις το RGB, πως είσαι σίγουρος πως οι οθόνες στα ίδια ακριβώς settings, δείχνουν διαφορετικά; Μπορεί να έχουν διαφορετικό default calibration στα RGB.

anyway μπες στο menu - color setting - preset modes - και αν επιλέξεις costum rgb θα σου ανοίξει αυτόματα η επιλογή για ρυθμιση των χρωμάτων ξεχωριστά.

πέρα από αυτο καλού κακού επιβεβαίωσε και πως το sharpness , mode , και gama είναι τα ίδια και στις δύο.

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί χρειαζόσουν μείωση στο μαύρο;

Γιατι στα μαυρα σημεια ,το μαυρο ηταν τρομερα εντονο,πολυ σκοτεινο,οποτε ή θα το μειωνα ή θα ανεβαζα το brightness οπου θα με περιαζε μετα στις πολυ φωτεινες εικονες.

Δημοσ.

το εβαλα 100 -94-97 και τωρα φαινεται ακομα καλυτερο.Μαλλον πρεπει να παρω την καλπιμπρα.Τελικα το μαυρο το θες για να ειναι πι φυσκικα τα χρωματα,το πρασινο μου φαινεται πολυ δυνατο οποτε θελει μειωση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς πάντες εγώ βολεύτηκα πολύ με το multimedia profile τα χρώματα είναι αρκετά καλυτέρα από της ρυθμίσεις που έβαζα

• Super Moderators
Δημοσ.

displayport, γιατί είμαστε awesome :P

βέβαια έχει το κλασικό "πρόβλημα" με το bios/boot, σαν το HDMI :(

Δημοσ.

Δηλαδη τι παραπανω εχεις με display port?Καλυτερα χρωματα?Εγω το εχω με dvi,να δοκιμασω με αυτο το καλοδιο?Απο που το αγοραζουμε ή υπαρχει στην συσκευασια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...