SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια,α χρωματα στην αρχικη οθονη ειανι ποολυ πιο ζωηρα σιγουρα.Μπηκα στο ινσομνια και μου φαινονται τα χρωματα λιγο πιο ξεθαριασμενα Σαν το μαυρο πολυ εντονο και το κγρι ξεθωριασμενο.Ψαχνομαι ακομα.
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πότε ήρθε κιόλας; Ρίξε τη φωτεινότητα στο 30-35 γι' αρχή.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πότε ήρθε κιόλας; Ρίξε τη φωτεινότητα στο 30-35 γι' αρχή. Το εγραψα και πανω.Εχθες βραδυ η παραγγελεια ,σημερα 12 η ωρα στο σπιτι. Την εριξα στα 35 αλλα μου φαινεται πολυ σκοτεινη.Εχω βαλει τωρα ενα 50-80 και μου φαινεται πιο καλη. Το ψαχνω ακομα..
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Συνήθεια είναι, μετά από λίγα λεπτά θα σου φαίνεται normal το 35άρι. 50-80 είναι πολύ πάντως, ειδικά σε λευκό φόντο, εκτός κι αν έχει θέμα η δική σου ή είσαι σε πολύ φωτεινό δωμάτιο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 50-80 rgb custom 100-98-100 μου φαινεται αρκετα καλη.Σε λευκο φωντο οπως ειπες ειναι πολυ φωτεινη.Θα ριξω λιγο ακομα την φωτεινοτητα να δω 35-80 μια χαρα φαινεται μαλοον ακομα και ενα κλικ στο contrast βλεπεις τρελη διαφορα. Πρεπει να την συνηθησω,ζαλιζομαι Πρεπει να ειναι επειδη δεν εχω συνηθησει να βλεπω σε τοσο wide οθονηνεα χρωματα κιολας... Μου φαινεται οτι το μαυρο ειναι πολυ εντονο,φυσιλογικο ειναι αυτο η τοσο καιρο απλα το μαυρο δεν το εβλεπα καλα λογο της οθονης μου?
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μην αγχώνεσαι, μετά από λίγη ώρα θα 'χεις συνηθίσει.
viper2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ωραια... Αλλος ενας που την αγορασε ενω θα μπορουσε να την παρει απο μενα... Πφφφφ... ειχες πει ποσο την πουλας?
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ρε σεις, στο μενού της δε μπορώ να βρω από που μπορώ να ρυθμίσει το κόκκινο/μπλε/πράσινο. Που στο καλό πάω; *Εμένα πάντως η μία έχει θέμα με το Brightness. Για να μοιάζει με αυτή που έχω 35 τώρα, πρέπει να την έχω στο 75 εκείνη.
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1. Για να ρυθμίσεις τις τιμές των RGB πρέπει να είσαι σε αυτό το preset αν θυμάμαι καλά. Γιατί δεν επιστρέφεις τη δεύτερη;
peter_pan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ειχες πει ποσο την πουλας? ΔΕΝ την πουλαω. Ζηταω εξυπηρετηση μεσα απο το Forum.Ειναι σαν να την αγοραζει καποιος κατεθυειαν απο το Msystems. Ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μεσα στο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ κουτι της με αποδειξη αγορας στις 3/8/2011 και φυσικα 3 χρονια εγγυηση(οχι απο μενα.απο το Msystems εννοειται).Δηλαδη κανετε μια αγορα απο το Msystems, απλα ειναι σαν να σας κανω το delivery εγω. Παρ'ολα αυτα... Επειδη ο Ελληνας ειναι Ελληνας και δεν αλλαζει αυτο, με οσους "υποψηφιους αγοραστες" μιλησα για την οθονη κοιτανε να ριξουν την τιμη οσο μπορουν και να βγουν αυτοι κερδισμενοι εις βαρος μου.Δεν τους κατηγορω γι'αυτο.Καλα εκαναν.Και εγω Ελληναρας ειμαι και ισως το ιδιο θα εκανα στην θεση τους.Απλα λυπαμαι που δεν μπορω να ριξω την τιμη και που δεν βρηκα καποιον να μου κανει αυτη τη χαρη(γιατι περι χαρης προκειται στην ουσια). Τελικα θα γινει η αντικατασταση απο το καταστημα σημερα το απογευμα με καποια TV οποτε τελειωνει εδω το θεμα μου. Συγνωμη που βγηκα τελειως off-topic και ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν. special thanks to mondechristo1,viper2005 και guido για την βοηθεια τους.
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1. Για να ρυθμίσεις τις τιμές των RGB πρέπει να είσαι σε αυτό το preset αν θυμάμαι καλά. Γιατί δεν επιστρέφεις τη δεύτερη; Σε RGB είμαι αλλά δε βρίσκω επιλογές για ρύθμιση των χρωμάτων ξεχωριστά. Τώρα για να τη γυρίσω, εκτός του ότι δε θα την αλλάξουν, δε πειράζει.
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Γιατί να μην την αλλάξουν; Πες τους αυτό που βλέπεις (ότι τίθεται θέμα με τη φωτεινότητα στη δεύτερη). Απλά μίλα απευθείας με τη Dell.
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Υπάρχει κάποιο e-mail ώστε να στείλω στην Dell; Ούτε e-mail βρίσκω, ούτε τηλέφωνο. Edit: Άκυρο, βρήκα.
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πες τους ακριβώς αυτό που ισχύει. Το ότι έχεις και δεύτερη και συγκρίνεις άμεσα βοηθάει πολύ. Κανονικά πρέπει να έρθει άνθρωπος της Dell στο χώρο σου (μπορεί και αύριο, αλλιώς από Δευτέρα) και να σου δώσει άλλη επί τόπου. Βέβαια είναι πολύ πιθανόν να είναι refurbished και να μη σου κάνει ούτε αυτή και να ξαναμπείς στη διαδικασία να την αλλάξεις. Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να τρέχεις εσύ.
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οκ, να είσαι καλά Φάνη! Θα πάρω ένα τηλεφωνάκι να μιλήσω μαζί τους και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.