Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
off topic:

Καλημερα παιδια.Σωστε με!

Οποιος αλλος ενδιαφερεται για την συγκεκριμενη οθονη παρακαλω ας μου στειλει pm.

Την αγορασα και εγω εχτες αλλα ομολογω οτι βιαστηκα πολυ επηρεασμενος απο τα καλα σχολια.

Τελικα δεν μου κανει γιατι εγω θελω και TV μαζι.Δοκιμασα 1-2 TV tuners αλλα δυστυχως δεν με καλυπτουν σε ποιοτητα εικονας.

Οποτε θα πρεπει να αγορασω μια TV με συνδεση για PC. :-(

Ειναι ολοκαινουργια αγορασμενη εχτες(3/8/2011) με 3 χρονια εγγυηση και αποδειξη αγορας εννοειται.

Θα ειναι κριμα να μου μεινει η οθονη και να μην εχω και TV.

Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα pm.

*Να σημειωσω πως ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ στο κουτι της το οποιο δεν εχει ανοιχτει ακομα!Και πως θα ειναι στην Αθηνα η οθονη μεχρι το Σαββατο μεθαυριο στις 6/8/2011.

Μετα παει επαρχια και δυσκολευουν τα πραγματα....

Ευχαριστω!

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πως γινεται να δοκιμασες tv tuners

και

να μην εχει ανοιχτει ακομα...?

Σε αλλη οθονη.... <_<

Υ.Γ

Την οθονη δεν την εχω στα χερια μου.Ειναι ακομα αθηνα.Στο κουτι της ξαναλεω!

Θα μου ερθει απο εβδομαδα γιατι εγω ειμαι στην επαρχια.

Εστειλα τον αδερφο μου να την αγορασει εχτες που βρισκεται Αθηνα, απλα ενδιαμεσα δοκιμασα κατι TV tuners και απογοητευτηκα απο την ποιοτητα του σηματος!Και αφου καλωδιο απο την κεραια υπαρχει στο χωρο λεω καλυτερα να παρω μια TV.

Το παραδεχομαι... ηταν μια βιαστικη αγορα! :(

Δημοσ.

αφού έχεις 7 μέρες DOA, γιατί δεν την επιστρέφεις να αντικατασταθεί με άλλη που θα είναι και TV monitor;

ειδικά αν την πήρες από Msystems δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ακόμα και να μην έχει πρόβλημα (DOA) η οθόνη.

γενικά απο την στιγμή που δεν έχει ανοιχτεί δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να στην αλλάξουν με άλλη .

Δημοσ.

Σε αλλη οθονη.... <_<

να το ελεγες...

δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νυχια μας

αλλα καλυτερα οτι ειπε ο αποπανω

επιστροφη

Δημοσ.

αφού έχεις 7 μέρες DOA, γιατί δεν την επιστρέφεις να αντικατασταθεί με άλλη που θα είναι και TV monitor;

ειδικά αν την πήρες από Msystems δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ακόμα και να μην έχει πρόβλημα (DOA) η οθόνη.

γενικά απο την στιγμή που δεν έχει ανοιχτεί δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να στην αλλάξουν με άλλη .

Ναι απο Msystems ειναι.

Τους τηλεφωνησα και δεν εχουν προβλημα για αλλαγη.Και μαλλον αυτο θα κανω.

Απλως εχουν μικρη ποικιλια σε TV-monitors και εχω βρει ηδη μια TV(που δεν την εχουν στο Msystems) σε αλλο καταστημα που με συμφερει καλυτερα(σε τιμη και χαρακτηριστικα).

Συμφωνα λοιπον με τα παραπανω και συμφωνα με το οτι εχει ζητηση η οθονη αν μπορουσα να την δωσω και να παρω τα χρηματα θα ηταν οτι καλυτερο!Εξ'αλλου καινουργια ειναι!Αλλιως παω αυριο η μεθαυριο και παιρνω μια TV απο Msystems αλλα δεν θα ειναι αυτη που θελω... :-(

Δημοσ.

ε ζήτα επιστροφή χρημάτων τότε

http://www.msystems.gr/index.php?page=8

2) Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας - γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε είδη που κατασκευάζονται ή παραδίδονται από το κατασκευαστή-ες που αντιπροσωπεύουμε , κατόπιν δική σας ειδικής παραγγελίας . Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η πίστωση του είδους εκτελείται άμεσα απο την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις .

εκτός και αν δεν επιστρέφουν χρήματα και δίνουν πιστωτικό. δεν μου έχει τύχει θα σε γελάσω.

Δημοσ.

ε ζήτα επιστροφή χρημάτων τότε

http://www.msystems.gr/index.php?page=8

2) Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας - γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε είδη που κατασκευάζονται ή παραδίδονται από το κατασκευαστή-ες που αντιπροσωπεύουμε , κατόπιν δική σας ειδικής παραγγελίας . Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η πίστωση του είδους εκτελείται άμεσα απο την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις .

εκτός και αν δεν επιστρέφουν χρήματα και δίνουν πιστωτικό. δεν μου έχει τύχει θα σε γελάσω.

Σε ευχαριστω guido που μπαινεις στον κοπο και το ψαχνεις τοσο. :)

Ετσι νομιζω και εγω ομως, για πιστωτικο λεει και οχι για επιστροφη χρηματων.

Δημοσ.

ε κάνε ένα κόπο και ρώτα το, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

το πολύ αν είναι πιστωτικό και σε παίρνει οικονομικά, παίρνεις την οθόνη από αλλού και κρατάς το πιστωτικό για μελλοντικές αγορές

Δημοσ.

ε κάνε ένα κόπο και ρώτα το, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

το πολύ αν είναι πιστωτικό και σε παίρνει οικονομικά, παίρνεις την οθόνη από αλλού και κρατάς το πιστωτικό για μελλοντικές αγορές

Οικονομικα δεν με παιρνει καθολου.Αν παρω TV απο το Msystmes θα πρεπει να δωσω ενα 50αρι ακομα και θα μου κακοφανει, αλλα αφου βιαστηκα καλα να παθω!

Θα ρωτησω παντως αυριο για επιστροφη αλλα δεν νομιζω να γινει κατι...

Σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου!

Δημοσ.

Σκεφτομαι να τσιμπησω και εγω την οθονη...Αλλα εχω καποιες ανφιβολιες σχετικα με το αν θα μπορει η καρτα γραφικων μου να ανταποκριθει στην αναλυση της οθονης.Εχω μια παλια nvdia 8500gt για παιχνιδια δεν το σκεφτομαι καν..απλα καμια ταινια μεχρι να παρω καινουργιο pc (περιμενω να δω τους καινουργιους amd)..Τι λετε αξιζει να την αγορασω?(τωρα εχω μια 17αρα ViewSonic) :)

Δημοσ.

Σιγουρα δηλαδη δεν θα εχω κανενα προβλημα σε 1080p ταινιες με την καρτα..?Ρωταω γιατι εχω την εκδοση με τα 256mb,μην την παρω τσαμπα και εχω θεμα με την καρτα μετα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...