rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τελικά έβαλα αυτές της ρυθμίσεις και είναι αρκετά καλύτερα απο πριν.Με τα χρώματα λιγο ακομη θα παιξω και νομιζω θα είμαι καλα μετα . Brightness: 30 Contrast: 75 Input Color Format: RGB Mode Selection: Graphics Sharpness: 50 Dynamic Contrast: Off Response time: Overdrive RGB: Custom • R: 99 • G: 95 • B: 98
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ποια είχες πριν; Είναι αρκετά πιθανό αυτή τώρα να τα δείχνει πιο σωστά, απλά να είχες συνηθίσει στα «λάθος» χρώματα.
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Για οθόνη λες ; Μια viewsonic 19'' μοντέλο δεν θυμάμαι ακριβός και δεν είμαι και στο σπίτι τώρα . Ναι μάλλον αυτό είναι ότι συνήθισα με τα ''λάθος'' χρώματα και μου φαίνεται έτσι τώρα . Επίσης να πω για αυτούς που ρώταν πως τα πάει στα παιχνίδια να πω ότι δεν είδα καμία μα καμία διάφορα από το tn panel που είχα πριν
starmanwarz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μολις ηρθε η οθονη .Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες και εχω ηδη συνηθησει το 16:9.Κατεβασα αρκετα την φωτεινοτητα,ισως πειραματιστω και με αλλες ρυθμισεις,αν και ολα φαινονται καλα.
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες και εχω ηδη συνηθησει το 16:9. Εγώ ή απλά δεν είμαι καθόλου απαιτητικός, ή τα μάτια μου δεν... Δε κατάλαβα διαφορά από 16:10 σε 16:9, τα χρώματα μου φαίνονται ίδια με τη TN που είχα κ.λπ. Για αυτό μη με ρωτήσετε ποτέ για άποψη περί χρωμάτων.
EliasKir Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αν ερχεσαι απο καλο ΤΝ πανελ, διαφορα καταλαβαινεις μετα τις απαιτουμενες ρυθμισεις. Τα υπολοιπα ειναι θεμα αυθυποβολης...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Χμμ η 226BW αν θυμάμαι καλά έπαιζε και με «καλό» panel (VA νομίζω) και με «κακό (ΤΝ)». nah, απλά είχε το "normal" ΤΝ Panel (άκα "καλό") και το χάλια που ήταν GTPK
starmanwarz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μετα απο περιπου 2 ωρες χρησης μπορω να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος.Οι γωνιες θεασης εξαιρετικες,τα χρωματα ολοζωντανα και μου φαινεται και πολυ μεγαλυτερη απο την πρωην 22"αρα μου και ας ειναι μονο μια ιντσα μεγαλυτερη!Ακομα δεν εχω πειραξει τα χρωματα,μου φαινονται πολυ καλα,αν βαλω τα προτεινομενα παιζει να ειναι ακομα καλυτερα?
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε και βλέπεις. Κάθε monitor είναι διαφορετικό.
NaGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πήρα και εγώ την 2311. σε σχέση με την 226BW η κατακόρυφη διάσταση δεν έχει διαφορά.για τα χρώματα δεν μπορώ να πω καθώς μάλλον η δική μου έχει πρόβλημα. μόνο ένα κουμπί δουλεύει και δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις. δεν είναι το θέμα με το κλείδωμα που διαβάζω σε διάφορα τόπικ. το menu βγαίνει μόνο αν πατήσω αυτό το ένα κουμπί και ακόμα και έτσι τα άλλα κουμπιά δεν κάνουν τίποτα. αν κάποιος το έχει πετύχει και το έλυσε ας μου το πει να δοκιμάσω πριν πάρω τηλ την DELL.
Haldol Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Στα DELL forums πάντως, αρκετοί λένε ότι δεν είναι καλή αγορά η οθόνη λόγω κάποιας ανομοιομορφίας του panel. Δε θυμάμαι ακριβώς.
djuan1988 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Στα DELL forums πάντως, αρκετοί λένε ότι δεν είναι καλή αγορά η οθόνη λόγω κάποιας ανομοιομορφίας του panel. Δε θυμάμαι ακριβώς. Έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα το συγκεκριμένο, αλλά με την τιμή που έχει στην αγορά δεν τίθεται καν θέμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Στα DELL forums πάντως, αρκετοί λένε ότι δεν είναι καλή αγορά η οθόνη λόγω κάποιας ανομοιομορφίας του panel. Δε θυμάμαι ακριβώς. και μέχρι πρότεινος οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι είναι το panel μιας και έπαιρναν οθόνη γουρούνι στο σακί μόνο από το specs, contrast...response time etc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.