Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις την παρηγγειλα :-D .Απο Egate REV A03 μαζι με μεταφορικα και αντικαταβολη 200€.Ελπιζω να ειναι τοσο καλη οσο λετε και να αντικαταστησει επαξια την αγαπημενη μου Samsung 226BW :-D

Δημοσ.

Χμμ η 226BW αν θυμάμαι καλά έπαιζε και με «καλό» panel (VA νομίζω) και με «κακό (ΤΝ)».

Ξέρεις ποια έχεις εσύ;

Όποια και να 'χεις πάντως αυτή που πήρες είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Ολα ηταν ΤΝ,Α Panel,C panel και S panel που ηταν το καλυτερο και αυτο που εχω :-D .Ο λογος που την αλλαζω ειναι γιατι εχει ψιλοχαλασει μετα απο 3.5 χρονια "βαριας" χρησης.Αντε να δω πως ειναι η εμπειρια 1080p.

Δημοσ.

Αυτο ειναι σιγουρο.Θα προτιμουσα 16:10 παλι αλλα απ'οτι φενεται παει για εξαφανιση και δεν υπηρχε κανενα μοντελο να μου αρεσει ιδιαιτερα.Ισως με προβληματισει λιγο το response time της Dell γιατι προερχομαι απο 2ms Panel χωρις καθολου ghosting.Ανυπομονω να την δοκιμασω παντως.

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι καθόλου αυτό περί ghosting.

Γιατί δεν περίμενες όμως να δεις τι θα γίνει με τη U2412M (1920*1200) που η Dell τη δίνει στα $400, δηλαδή ~275€;

Δημοσ.

Ειναι πανω απο το μπατζετ μου και χρειαζομουν οθονη αμεσα.Τωρα με την νεα αναλυση πιθανοτατα θα χρειαστω και καινουρια καρτα γραφικων,η 8800GTX δεν νομιζω οτι θα ειναι αρκετη πλεον.Αν περισσεψουν λεφτα απο τις διακοπες βλεπουμε :rolleyes:

Δημοσ.

Χμμ, ανάλογα με τα παιχνίδια που σ' ενδιαφέρουν, μη νομίζεις ότι από 1680*1050 σε 1920*1080 είναι τεράστια η διαφορά.

Είναι κάμποση μεν, όχι και τόσο μεγάλη όμως.

Δημοσ.

Το Rev το γραφει μονο πανω στην οθονη η και στο κουτι?

Στην οθόνη το γράφει πάντως στάνταρ και στη πίσω πλευρά, πίσω από τα βύσματα για τα καλώδια.

Το κουτί δε το πρόσεξα καν.

Δημοσ.

Μολις με πηραν απο egate και μου ειπανε οτι δεν εχουν διαθεσιμοτητα (ενω στο σαιτ ηταν διαθεσιμη οταν εκανα την παραγγελια) :mad:

Μαλλον θα παρω μια Α02 να τελειωνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...