viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ναι. Όπως είπα, τα χρώματα της μίας είναι πιο σκούρα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μία φωτογραφία, έστω για να δείτε τι εννοώ. Ελπίζω να φαίνεται από φωτογραφία. Edit: Τελικά φαίνεται και από φωτογραφία. Όπως βλέπεις έχει διαφορετική απόδοση η δεξιά. επειδη σκεφτομαι επενδυσω τραβα καμια φωτο που ειναι και οι δυο μαζι [με κειμενο] αν γινεται θελω να δω διαστασεις thanks
starmanwarz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Πανω που θα την αγοραζα απο MGManager REV A03 στα 178€,μολις τωρα ειδα οτι ανεβηκε στα 208 .Τι να κανω να παρω REV A02 στα 168?Μηπως flashαρεται καπως σε Α03?Μηπως δεν αξιζει καν η Α03 και τζαμπα ξενερωνω?
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δεν υπάρχει πιθανότητα flashαρίσματος. Γνώμη μου είναι πήγαινε σε Rev. A02 απ' τη στιγμή που κανείς δε γνωρίζει τις διαφορές. Αν κάτι δε σου αρέσει εκμεταλλεύσου το άριστο support της Dell.
giorgos147 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Και εγώ εφόσον δε ξέρω τις αλλαγές πήγα σε Rev. A02 viper, εδώ μπορείς να δεις διαστάσεις. Θα σου ανεβάσω βέβαια και φωτογραφίες, αν θες, αλλά τώρα που προσπάθησα να τραβήξω, δε νομίζω ότι θα καταλάβεις κάτι σε διαστάσεις αν δε τις δεις απο κοντά. Καλύτερα πιάσε μεζούρα και μέτρα. Εμένα σε ένα πρόχειρο γραφείο που τις έχω τώρα και έχει μήκος 110cm και βάθος 50cm, χωράνε άνετα.
Tompgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν υπήρχαν σοβαρές διαφορές θα τις έλεγαν. Για μένα καλύτερη επιλογή η Α02 στα 168€.
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και εγώ εφόσον δε ξέρω τις αλλαγές πήγα σε Rev. A02 viper, εδώ μπορείς να δεις διαστάσεις. Θα σου ανεβάσω βέβαια και φωτογραφίες, αν θες, αλλά τώρα που προσπάθησα να τραβήξω, δε νομίζω ότι θα καταλάβεις κάτι σε διαστάσεις αν δε τις δεις απο κοντά. Καλύτερα πιάσε μεζούρα και μέτρα. Εμένα σε ένα πρόχειρο γραφείο που τις έχω τώρα και έχει μήκος 110cm και βάθος 50cm, χωράνε άνετα. βρε ανεβασε φωτογραφιες που σου λεω
starmanwarz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν υπήρχαν σοβαρές διαφορές θα τις έλεγαν. Για μένα καλύτερη επιλογή η Α02 στα 168€. Και εγω αυτο πιστευω.Μου φενεται πολυ περιεργο παντως που εχουν 40€ διαφορα..
Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παιδιά ούτε η Dell δε ξέρει τις διαφορές. Μίλησα σήμερα με 2-3 εκπροσώπους της από το chat στο site της και κανείς δεν είχε ιδέα για τη διαφορά των δύο revisions.
starmanwarz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παιδιά ούτε η Dell δε ξέρει τις διαφορές. Μίλησα σήμερα με 2-3 εκπροσώπους της από το chat στο site της και κανείς δεν είχε ιδέα για τη διαφορά των δύο revisions. Τοτε παιζει να ειναι ακριβως το ιδιο.Στην Ελλαδα ομως ολοι σκαρφιζονται τροπους για να βγαζουν περισσοτερα λεφτα
guido Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 το ότι δεν ξέρουν δεν σημαίνει πως είναι ακριβώς το ίδιο, ούτε το αντίθετο . Απλά προφανώς και δεν ενημερώνει η "μαμα" DELL για τις αλλαγές. από κει και πέρα δεν βλέπω κάποια κερδοσκοπία. στα 208 είναι η rev.03 , όσο είχε η rev.02 . To ότι ξεστοκάρουν τις rev.02 σε προσφορά 40 ευρω κάτω , μόνο θετικό θα μπορούσε να ειναι για εμάς και όχι κερδοσκοπία. Εκτός και αν περίμενες να στην δώσουν και την rev.03 στα 168. Οκ και γώ θέλω να μου την κάνουν δώρο αλλά οκ.. φιλικά.
starmanwarz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το msystem δεν εχει στοκ αυτη τη στιγμη και την ανεβασε στα 172.Μαλλον θα παραγγειλω απο egate που εχει και δωρεαν μεταφορικα,αν και δεν ξερω τι rev εχουν.
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ^Πού μένεις; Στην Αττική και το Msystems έχει δωρεάν μεταφορικά από ένα ποσό και πάνω. To e-gate την έχει στα ~182€ απ' ό,τι βλέπω, κι έχει κι αυτό δωρεάν μεταφορικά για αποστολές εντός Αττικής (από ένα ποσό και πάνω κι αυτό).
starmanwarz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εκανα λαθος,δεν ειδα οτι ειναι μονο για Αττικη.Για επαρχια που ειμαι εγω ειναι κανα 20αρι τα μεταφορικα.
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παίζει και εταιρεία μεταφορικής πάντως (για Msystems που ξέρω μιλάω), έχε το υπόψη σου. Εγώ έτσι την είχα πάρει όταν ήμουν επαρχία και είχα δώσει ~2€. Ψάξ' το και δες τι σε συμφέρει περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.