Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H - να την πάρω;

otommod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση, την έκλεισα τελικά.Πάντως είναι πολύ σημαντικό το calibration, μην την αφήσεις έτσι.

Καλές οπτικές απολαύσεις σου εύχομαι!

ThResh ένα απλό σχόλιο έκανα, δεν νομίζω πως το θέμα μας είναι αυτό. Οπότε θεωρείς πως το πιο πρόσφατο revision είναι το καλύτερο? ΟΚ, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί :)

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι επιμενετε σε αυτην την οθονη? εγω που παιζω και παιχνιδια θα προτιμουσα κατι σαν και αυτην Link η Link τι να την κανω την μεγαλυτερη γωνια θεασης θα πεσω απο την καρεκλα και θα παιζω το παιχνιδι απο κατω η θα την κοιταω απο το ταβανι? με ενδιαφερει μεγαλη αντιθεση/αναλυση/μικρος χρονος αποκρισης/και εμφανιση! εκτος απο την αναλυση σε ολα τα αλλα υστερει η dell! φιλικα παντα :)

• Super Moderators
Δημοσ.

από πότε τα games αξιοποιούν το dynamic contrast και δεν το πήρα χαμπάρι? ο

από πότε υπάρχει άμεση σύγκριση σε Response time διαφορετικών panels? Τι διαφορά έχει η ανάλυση των 2 αυτών από το full hd της Dell?

η Dell δεν έχει μόνο καλύτερες γωνίες θέασης αλλά και καλύτερα/σωστότερα χρώματα ανεξαρτήτως γωνίας, επίσης έχει Input Lag ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10ms, πράγμα που την κάνει πολύ καλή επιλογή για gaming...

Οπότε με τιμή στα 209 euro, 0 pixel warranty και εγγύηση Dell ποιος ο λόγος να μην την προτιμήσει κάποιος?

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι επιμενετε σε αυτην την οθονη? εγω που παιζω και παιχνιδια θα προτιμουσα κατι σαν και αυτην Link η Link τι να την κανω την μεγαλυτερη γωνια θεασης θα πεσω απο την καρεκλα και θα παιζω το παιχνιδι απο κατω η θα την κοιταω απο το ταβανι? με ενδιαφερει μεγαλη αντιθεση/αναλυση/μικρος χρονος αποκρισης/και εμφανιση! εκτος απο την αναλυση σε ολα τα αλλα υστερει η dell! φιλικα παντα :)

Υστερεί σε εμφάνιση; xaxa

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές στην κατηγορία τιμής της.

Δεν την έχω δει ακόμα για να έχω πλήρη άποψη , αλλά λεφτά για TN οθόνη δεν δίνω.

(Για την ακρίβεια έδωσα και την επέστρεψα πίσω μην πιστεύοντας πόσο χάλια είναι)

Δεν περιμένω να είναι σούπερ καταπληκτική η U2311H , αλλά στα ίδια λεφτά και κάτι παραπάνω παίρνεις κακή οθόνη, απλά.

Συμβιβασμός είναι και αυτή αλλά τί να κάνουμε, πρέπει να πληρώσουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και κάποια στιγμή θα φτάσουμε την ποιότητα της CRT...

Δημοσ.

Εχουν καλυτερη αναλυση οι LG που ποσταρες? :blink:

Για πες μου πως καταλαβες ή πιστευεις οτι θα καταλαβεις τα πλεονεκτηματα της μεγαλυτερης αντιθεσης οπως και πως μπορεις να τεσταρεις αν οντως τα ms που μας πασαρουν ειναι πραγματικα.Καταρχην αλλου αναφερεται το 2ms ενος TN και αλλου το 8ms της Dell.Εστω και ετσι ομως,μην μου πεις οτι προκειται να αντιληφθεις διαφορα 6ms,αν ειναι δυνατον.Τωρα το θεμα εμφανιση δεν γινεται τπτ,γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Υστερεί σε εμφάνιση; xaxa

Ψιλοάσχημη γκουμούτσα για την ακρίβεια, for me. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, ως γνωστόν, οπότε περιτοί οι γέλωτες :P .

Δημοσ.

Εγω παλι παιδες κολλάω στο άλλο.

Πως διαολο με μεταβαση μια ιντσα πανω (για την 24ρα ντελ) και σε διαφορετικο (καλυτερο πανελ) οπως λεγεται να δικαιολογει την διπλάσια και παραπάνω τιμή.

Ειναι τοσο μεγάλη η διαφορά κλάσης ή απλώς εχει φθηνήνει τοσο πολύ η 23ρα και εχουμε χάσει τη ταξη μεγέθους?

Δημοσ.

Οτιδήποτε με λεπτό κάδρο για μένα είναι όμορφο ;)

Ε βλέπεις, γι'αυτό λέμε περί ορέξεως, γούστα είναι αυτά. Ακριβώς αυτό με χαλάει και μου κάνει γενικά αντιαισθητικό (καλύτερα το μηδέν κάδρο από τόσο λεπτό), μου αρέσουν τα πιο πλατιά μπέζελ ώστε να φαίνεται πιο 'πλούσια' η οθόνη μαζί με το πάνελ (στυλ design samsung/lg) και ακόμη παραπάνω γενικά απεχθάνομαι τις τετράγωνες σκληρές/'επιθετικές' γραμμές/κοψίμματα στο desing --ακόμη και στις μονοκόμματες βάσεις. Στα πάντα γενικά, από αμάξι έως hardware/gadgets κλπ, είμαι των πιο 'ευγενών' καμπυλών στη σχεδίαση. Έστω ελάχιστες να έχει (πχ στις γωνίες?) στην χειρότερη, για να σπάει. Άσχετα από μάρκα, οθόνες αυτής της σχεδίασης μου κάνουν λίγο αναχρονιστικό, κλασσικούρα design δεκαετίας 90.

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές στην κατηγορία τιμής της.

Δεν την έχω δει ακόμα για να έχω πλήρη άποψη , αλλά λεφτά για TN οθόνη δεν δίνω.

(Για την ακρίβεια έδωσα και την επέστρεψα πίσω μην πιστεύοντας πόσο χάλια είναι)

Δεν περιμένω να είναι σούπερ καταπληκτική η U2311H , αλλά στα ίδια λεφτά και κάτι παραπάνω παίρνεις κακή οθόνη, απλά.

Συμβιβασμός είναι και αυτή αλλά τί να κάνουμε, πρέπει να πληρώσουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και κάποια στιγμή θα φτάσουμε την ποιότητα της CRT...

η ποιοτητα της crt εχει ξεπερασθει χρονια τωρα.

εκτος κι αν συγκρινεις τις τοπ τοτε crt με τις μουφες lcd.

ποια ΤΝ ειχες παρει και ηταν χαλια?

Δημοσ.

η ποιοτητα της crt εχει ξεπερασθει χρονια τωρα.

εκτος κι αν συγκρινεις τις τοπ τοτε crt με τις μουφες lcd.

ποια ΤΝ ειχες παρει και ηταν χαλια?

H χρωματικη αποδοση της CRT δεν εχει ξεπεραστει απο κανενα TN-panel.

Η χρονικη αποκριση της CRT δεν εχει ξεπεραστει απο κανενα LCD panel.

(Μιλαμε παντα για τουλαχιστον μετριες CRT).

Δημοσ.

αναλυση και η dell και αυτες που ποσταρα εχουν την ιδια 1920x1080, οπως και στο F.E.A.R 2 πιστευω πως μπορει να φανει η μεγαλη αντιθεση των lg ισως και σε αλλα παιχνιδια,απο εμφανιση βλεπετε σε τι γκουμουτσα στηριζετε η dell? ενω απο την αλλη οι lg ειναι πολυ κομψες ειδικα η PIANO BLACK,τωρα σχετικα με το ips panel μονο η dell το εχει?στην lg δηλαδη τι κανουν μπρικια κολλανε?πως και δεν εχουν λανσαρει καμια και αυτοι?οι αλλες εταιριες εχουν ips panel?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...