phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εξαρτάται πόσο καλά θες να τη ρυθμίσεις και για τι χρήση. Σε γενικές γραμμές και out of the box είναι μια χαρά, αλλά εννοείται ότι θα μειώσεις τη φωτεινότητα στο 30-35. Κατά τ' άλλα υπάρχουν μερικές ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν αρκετοί, αλλά επειδή κάθε οθόνη είναι διαφορετική, δε σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις που είναι σωστές για κάποιον θα είναι και για άλλον.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Άντε, καλορίζικες μου! ΄ Μόλις πριν λίγο τις σύνδεσα. Ρε σεις, αν και έχουν ίδιες ρυθμίσεις, η μία είναι πιο σκούρη στα χρώματα της. Κανένα πρόγραμμα για calibration παίζει; Δοκίμασα επανεγκατάσταση των Drivers, αλλά τίποτα. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες και στις δύο. Έκανα και Factory Reset. Εν τω μεταξύ, οι εντυπώσεις μου είναι ότι έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Ειδικά το Portrait Mode όπου με μία κίνηση της αλλάζεις θέση, είναι μαγεία για Browsing. Με τα χρώματα βέβαια με χάλασε λίγο. Υπάρχει μια αισθητότατη απόκλιση μεταξύ των δύο οθονών.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Όπως είπα στο προηγούμενο post μου, αυτό είναι φυσιολογικό. Κάθε panel είναι διαφορετικό, δεν αφορά μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης, με ποιο τρόπο τις έχεις συνδέσει;
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Επίσης, με ποιο τρόπο τις έχεις συνδέσει; DVI. Απλά, υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ των οθονών. Η μία π.χ. έχει πιο απαλό άσπρο, σε αντίθεση με την άλλη που "καφετίζει"/"μπεζάρει" κάπως.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιζει να εισαι ο πρωτος που ακουω να γκρινιαζει για το χρωμα παντως
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παιζει να εισαι ο πρωτος που ακουω να γκρινιαζει για το χρωμα παντως Ναι, γιατί τις έχω να δουλεύουν μαζί και βλέπω άμεσα τις διαφορές. Πάντως το portrait mode είναι γαμηστερό.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Είναι κλασικό θέμα αυτό πάντως, άμα ψάξεις στο net π.χ. για eyefinity θα δεις κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Είναι κλασικό θέμα αυτό πάντως, άμα ψάξεις στο net π.χ. για eyefinity θα δεις κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Τέλος πάντων. Θα τις συνηθίσω τις διαφορές. Ήδη τις έχω ψιλοσυνηθίσει.
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 βλεπεις διαφορες οταν δειχνουν ακριβως την ιδια εικονα?
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 βλεπεις διαφορες οταν δειχνουν ακριβως την ιδια εικονα? Ναι. Όπως είπα, τα χρώματα της μίας είναι πιο σκούρα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μία φωτογραφία, έστω για να δείτε τι εννοώ. Ελπίζω να φαίνεται από φωτογραφία. Edit: Τελικά φαίνεται και από φωτογραφία. Όπως βλέπεις έχει διαφορετική απόδοση η δεξιά.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Βασικά είναι σαν η αριστερή να είναι σε Cool και η αριστερή σε Warm, κάτι τέτοιο.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Έχω κάνει Factory Reset, έχω κοιτάξει ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. To Preset Mode είναι σε Standard και στις δύο. Για αυτό γκρινιάζω GeorgeMan.
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 χμ,δοκιμασε να τις αλλαξεις μεταξυ τους,και δες αν εχουν το ιδιο προβλημα η αναστραφηκε...
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 χμ,δοκιμασε να τις αλλαξεις μεταξυ τους,και δες αν εχουν το ιδιο προβλημα η αναστραφηκε... Το είχα δοκιμάσει χθες το βράδυ αυτό. Δεν άλλαζε κάτι όμως. Βέβαια, μισό λεπτό να ξαναδοκιμάσω. Edit: Όχι, δεν άλλαξε κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ίδιο revision και οι 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.