d3m0n Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εγω την οθονη την εχω αλλα δεν την εχω συνδεσει ακομα.... Αυτες οι ρυθμισεις μαπα ειναι?? Εσένα μπορεί να σου αρέσουν αυτές οι ρυθμίσεις δε ξέρω, εμένα η μία θυμάμαι μου κοκκίνιζε πολύ, βέβαια είναι ανάλογα με το μάτι του καθενός αλλά παίζει ρόλο και η χρωματική απόδοση της οθόνης που διαφέρει από κομμάτι σε κομμάτι αν δεν κάνω λάθος.
Q-Taxys Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Σε ευχαριστώ. Βρήκα και σε διάφορα άλλα σάιτ. Θα δοκιμάσω διάφορα και θα δω τι με βολεύει. Μια ερώτηση, το brightness και το contrast είναι τα ίδια για όλα τα modes; Γιατί π.χ. θα ήθελα περισσότερο brightness όταν βάζω το gaming mode και από ότι κατάλαβα αυτό δεν γίνεται. Το καλό βέβαια είναι ότι υπάρχει αρκετές φορές και brightness setting μέσα στα ίδια τα παιχνίδια. Για ρυθμίσεις δείτε κι εδώ: http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=17854872&postcount=3
d3m0n Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Brightness ρίξτο σίγουρα κάτω από 35, το contrast άστο ως έχει.
tsabukalis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Διαβάζοντας τόσα σχόλια για αυτη την οθονη αποφάσισα να την παραγγείλω και εγώ. Θα την έχω απο βδομάδα. Θελω μόνο να ρωτησω για το ποσο συμβατή θα είναι η οθόνη με την 8600gt που θα την συνδέσω. Κυρίως ταινίες θα βλέπω.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Διαβάζοντας τόσα σχόλια για αυτη την οθονη αποφάσισα να την παραγγείλω και εγώ. Θα την έχω απο βδομάδα. Θελω μόνο να ρωτησω για το ποσο συμβατή θα είναι η οθόνη με την 8600gt που θα την συνδέσω. Κυρίως ταινίες θα βλέπω. Γιατί να μην είναι συμβατή; Έχει DVI και VGA.
mpouzouki22 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Πήρα και εγώ μια τέτοια εχθές To usb hub της με βολεύει, η μετακίνηση της θέσης της οθόνης είναι εξαιρετική. Εάν δεν ήταν το "dark pixel" και ένα πρόβλημα που αναφέρω παρακάτω θα ήμουν 100% ικανοποιημένος με την αγορά της. Έκανα τις ρυθμίσεις σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται στο http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1275291737 Τα "Dynamic Contrast: Off" και "Response time: Overdrive" δεν μπόρεσα να τα βρω. EDIT: OK βρήκα τα παρακάτω: "Overdrive on the U2331H is always on, there's no option to turn it off/on." "The Dynamic contrast ratio control is located in the 'brightness/contrast' section but is only available when using the 'game' preset mode." Ωστόσο τα χρώματα είναι πολύ καλά, η οθόνη ξεκούραστη σε ανάγνωση κειμένου, το λευκό είναι φυσιολογικό. Δεν δοκίμασα ακόμα ταινίες και παιχνίδια. Σε μαύρο φόντο έχει αρκετό tinting ακόμα και όταν έχεις μπροστά σου την οθόνη, παρόμοιο με αυτό στο 5:12 του http://www.youtube.com/watch?v=s4Q78-G1xHA και παρόμοιο ανισσόροπο φωτισμό (backlight bleeding;) με αυτό. Δεν το θεωρώ πρόβλημα καθώς είναι ορατό μόνο σε μαύρη οθόνη (οθόνη με μαύρο φόντο μόνο). Ποιός κάθεται στο H/Y για να βλέπει μια μαύρη οθόνη για ώρα;;; Όμως κάτι κακό που παρατήρησα είναι πως όταν μετακινώ ένα παράθυρο (π.χ. από δεξιά προς τα αριστερά) είναι οι δύο κάθετες άκρες του παραθύρου που εξαφανίζονται (σαν να κόβονται σε κομμάτια σπασμωδικά) και να ξανασχεδιάζονται. Όσο πιο γρήγορη είναι η μετακίνηση τόσο πιο έντονο είναι το φαινόμενο. Δεν γνωρίζω τον όρο που χρησιμοποιείτε για αυτό το φαινόμενο. Είναι αρκετά έντονο και ενοχλητικό. Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα παρατηρήσει με την 19" TN που είχα μέχρι τις προάλλες. Γνωρίζετε αν η οθόνη έχει κάτι σαν processing για κίνηση για να το κλείσω ή να το βάλω στο low; Ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Την έχω συνδέσει μέσω DVI με H/Y επεξεργαστή Intel Q6600, 2 GB RAM, Nvidia 8800 GTS 320MB και Windows XP SP3. Φιλικά, Χρήστος
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Η οθόνη κάνει για games; Είναι ένας καμμένος γνωστός που ψάχνεται για νέο PC. Σκέφτομαι να συνδυάσω την οθόνη με την HD6970, αλλά φοβάμαι μήπως το panel της είναι «αργό» σχετικά με τα TN.
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 σε σχεση με μια ΤΝ με 2μς που ειχα ειναι πιο γρηγορο.
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όμως κάτι κακό που παρατήρησα είναι πως όταν μετακινώ ένα παράθυρο (π.χ. από δεξιά προς τα αριστερά) είναι οι δύο κάθετες άκρες του παραθύρου που εξαφανίζονται (σαν να κόβονται σε κομμάτια σπασμωδικά) και να ξανασχεδιάζονται. Όσο πιο γρήγορη είναι η μετακίνηση τόσο πιο έντονο είναι το φαινόμενο. Δεν γνωρίζω τον όρο που χρησιμοποιείτε για αυτό το φαινόμενο. Είναι αρκετά έντονο και ενοχλητικό. Τέτοιο πρόβλημα δεν είχα παρατηρήσει με την 19" TN που είχα μέχρι τις προάλλες. Γνωρίζετε αν η οθόνη έχει κάτι σαν processing για κίνηση για να το κλείσω ή να το βάλω στο low; Ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Την έχω συνδέσει μέσω DVI με H/Y επεξεργαστή Intel Q6600, 2 GB RAM, Nvidia 8800 GTS 320MB και Windows XP SP3. Φιλικά, Χρήστος Παιζει και σε αλλους αναλογο προβλημα;!
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 tearing effect Λεγεται δεν ειναι θεμα οθονης αλλα ρυθμισεων καρτας γραφικων σε ποσα Hz την εχεις?
mpouzouki22 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 tearing effect Λεγεται δεν ειναι θεμα οθονης αλλα ρυθμισεων καρτας γραφικων σε ποσα Hz την εχεις? 60Hz (ανάλυση 1920x1080) To ίδιο στοιχείο παρουσιάζει και στο μενού της οθόνης
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του monitor.
mpouzouki22 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Για να καταλάβετε καλύτερα τί εννοώ δείτε τα "σπασίματα" στις κάθετες γραμμές: http://www.youtube.com/watch?v=lvEQgM3PeTo
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ναι, και πάλι δε μου φαίνεται για θέμα του monitor, αλλά θέμα software μάλλον. Δοκίμασε με άλλους οδηγούς. Με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.