phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/23.htm#dell_u2412h_1
cyberrobot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αγόρασε την τώρα που έχει 178 ευρώ γιατί μετά δεν βλέπω να πέφτει η τιμή. Τα παιδιά έχουν δίκιο , μιλάμε για Οθονάρα. Δεν έχει 178 € αλλά 220 για μένα γτ μένω επαρχία, Πάτρα πιο συγκεκριμένα... συν μετατροπείς καλώδια και τα σχετικά. Επίσης την οθόνη που θα πάρω θα την κρατήσω για κάνα 5αρι χρόνια όπως αυτή που έχω τώρα (μια ανύπαρκτη LG L1917s) και θέλω να υποστηρίξει και μελλοντικές αγορές που πιθανόν να κάνω. Γιαυτό έχω προβληματιστεί αυτές τις μέρες αρκετά. @phanispal : Ευχαριστώ για το πόστ, θα δω μήπως περιμένω λίγο ακόμη για κάτι καλύτερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τότε πρέπει να το σκεφτείς , όντως. Αν έχεις DVI δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα ( το κουτί μέσα έχει καλώδια VGA και DVI ) εκτός και αν έχεις DisplayPort οπότε πας για καλώδιο. Μην ξεχνάς και το Service της Dell.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Έτσι. Για πες μας περισσότερα για την κάρτα γραφικών που έχεις και με ποιο τρόπο θες να τη συνδέσεις. Επίσης, εγώ την είχα πάρει από Msystems ενώ ήμουν επαρχία και μου την έστειλαν με εταιρεία μεταφορικής και πλήρωσα ~2.5€ αντί για τα κερατιάτικα της εταιρείας courier. Ψάξ' το λίγο πριν την αποκλείσεις.
cyberrobot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Έχω DVI στον σταθερό και Hdmi στο λαπτοπ. Από Msystems την κοίταγα και εγώ.. Πραγματικά τόση μεγάλη διαφορά έχει με τις υπόλοιπες; Είδα στο πλάισιο αυτη την LG IPS231P-BN και όντως είναι λίγο καλύτερη...
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δεν είχε αντάπτορα DVI to HDMI η κάρτα γραφικών σου; Δε μπορείς να βρεις από κανα φίλο/γνωστό; Τσέκαρε αυτό που σου είπα για την εταιρεία μεταφορικής.
Grobath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Και εγώ τσίμπησα την οθόνη από το ms system. Αρκετά ικανοποιημένος απο την αγορά. Δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο σ' αυτα τα λεφτά.
slidar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μολις την τοποθετησα... Χρειαζεται να βαλω drivers?
slidar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Entaksei καμια σχεση με την μπαχατελα που ειχα..Μου φαινονται λιγο περιεργα .. ειναι μεχρι να συνηθισω.
slidar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 prαγματικα VFM . Σας ευχαριστω οσοι μου ειπατε να την αγορασω..
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ρε τη φωτεινότητα την έριξες ή θα κάψεις τα μάτια σου απ' τη χαρά σου;
slidar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ποσο να το παω? γνωριζεις γενικως τις ρυθμισεις? Εχει χιλιες δυο ...
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τι γράφω τόση ώρα άραγε.. 30-35 πήγαινέ τη πριν τη συνηθίσεις και σου ξενίσει μετά η μείωσή της (που και πάλι συνήθεια είναι). Για ρυθμίσεις δες εδώ: http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1275291737 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.