maparios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας παιδιά! έχω πάρει ενα pc το 2007 600€ ε και όπως καταλαβαίνεται έχει παλιώσει αρκετά..για αυτό θα ήθελα να κάνω μια γενική,αλλα τα ταυτόχρονα και οικονομική αναβάθμιση..αυτα που με έφεραν σε αυτην μου την αποφαση είναι: 1 γιατι κολλάει το fb και μου την δίνει (με ολα σχεδόν τα προγράμματα περιήγησης) 2 δεν έπεζε το need for speed pro street ( δεν ξέρω αν φταίει ο επεξεργαστής η η κάρτα γραφικών το καινούριο κουτσά στραβά το παίζει) 3. κολλάει αρκετά, κε τον έχω κάνει 7 φορματ τους τελευταίους έξι μήνες. 4 +++ αλλα πόσα που δεν θυμάμαι τώρα..! τα χαρακτηριστικά του pc μου,τα έβαλα σε συνημμένο: Memory: DDR2 2GB --- 2 X 1gb --- Κάρτουλα γραφικών: NVidia Geforce 8400 GS (την αγόρασα πρόσφατα στην τύχη,γιατί η δική μου είχε καεί και ήταν φθηνή.) Επίσης,για οθόνη θέλω μια 22άρα και σκέφτομαι αυτήν εδώ: LG W2243S-PF 22'' TFT PIANO BLACK αυτά πού θέλω να κάνω μετά το Update: λειτουργία σαν Home Studio γρήγορος,ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ αλλα και μήνες μετα. να σηκώνει παιχνίδια μέχρι GTA: IV ή Pro Evolution Soccer 2011 - 2012(όταν βγει με το καλό) Photoshoping χωρίς να κολλάει και να πηγένει σαν να το γ@.. αράπιδες.. και να μην ακούγετε ΚΑΘΌΛΟΥ το κουτί.. επίσης,επειδή 2 χρόνια τώρα απλά έκανα φορμάτ,το BIOS τι είναι;και αν πάρω νέο σκληρό δισκο θα πρέπει να το ''εγκαταστήσω;;'' παιδιά σόρυ για το πρήξιμο,απο Hardware είμαι καρα άχρηστος.. απο software Ξέρω αρκετα. ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε να το διαβάσετε! Υστερόγραφο: να πάρω νέο pc λέτε,η να το αναβαθμίσω αυτό; όλες οι γνώμες δεκτές. Yστερόγραφο 2: μόνο απο e-shop ή απο multirama ότι λινκ μου δώσετε παιδιά..γιατι μόνος δεν μπορώ ούτε μια κάρτα να αλλάξω..
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου καλησπερα κατ αρχην στο συννημενο μονο τον επεξεργαστη σου μας δειχνεις τιποτα αλλο επισης το fb δεν κολλαει ανα pc αλλα παιζει ρολο η συνδεση σου στο ιντερνετ+οτι πολλες φορες σκαλωνουν οι σερβερ(δλδ θελω να πω το κολλημα στο ιντερνετ δεν φταει το πισι) για το pro 11 πρεπει να μας πεις και τι καρτα γραφικων εχεις.Στο συστημα μου πχ(στην υπογραφη μου)το τρεχω ανετοτατα σε 1680Χ1050 με τερμα γραφικα για το pro street ναι ειναι λιγο βαρυ και με 2GHz επεξεργαστη τα βρισκει λιγο σκουρα για το gta iv θες ενα αρκετα δυνατο συστημα(4 πυρηνο κατα την γνωμη μου)μιας και το παιχνιδι ειναι αρκετα βαρυ Τελος πες μας κ ενα ποσο που διαθετεις για να μπορεσουν οσοι ασχοληθουν με το θεμα να σε βοηθησουν :rolleyes: αν εχεις 64μπιτο λειτουργικο θες αλλα 2 γιγα ραμ σιγουρα με την 8400 GS δεν μπορεις να κανεις πλεον σχεδον τιποτα μιας και ειναι αρκετα παλια αν δεν θες να διαθεσεις πολλα προτεινω ειτε να βρεις καποιον μεταχειρισμενο 4 πυρηνο(μαχ 100 ευρα) και καμια ατι 6850 η 5770
maparios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 απο χρήματα μέχρι ενα 500άρι το πολύ 600άρι θα το δώσω φίλε..αρκει να βρώ πράγματα που θα με ικανοποιήσουν. ευχαριστώ πολυ για την μεχρι τώρα βοήθεια.
St4lker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον στην περίπτωση που δεν θες να αλλάξεις μητρική για συμβατότητα ddr3 και θες να μείνεις σε αυτήν που έχεις τότε έχουμε και λέμε: CPU 118.84 RAM 72.13 PSU 87.03 GPU 181 Σύνολο 459€
maparios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 εγώ βασικά ήθελα να αποφύγω να αλλάξω γραφικών, αλλα τώρα που μου πατε πως είναι αρκετα παλιά θα την αλλάξω και αυτήν..μιτρική ddr3 με ddr2 τί διαφορά έχει; και όπως ξαναρώτησα,αν πάρω ολοκένουριο σκληρό,τι πρέπει να κάνω με τα bios?απλα θα βάλω το cd των windows και θα κάνω Install?
ColdFusion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 καταστημα vision studio γνωμη μου ειναι να τα αγορασεις ολα απο την αρχη!
maparios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 τελικά θα πάρω καινούριο μάλλον θα το πουλήσω αυτό το pc, και λέω ΧΩΡΙΣ οθόνη να το δώσω 350-400 € εσεις τι λέτε είναι λογική τιμή;
disqualified Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 350-400 ειναι μαλλον πολλα για ενα μεταχειρισμενο PC. Με τα ιδια χρηματα παιρνεις καλυτερο αυριο κιολας. Υποψιαζομαι οτι το PC σου κολλαει απο τοτε που αρχισες να παιζεις παιχνιδια τυπου farmville στο facebook. Πολυ πιθανο ειναι και το σεναριο ιου παρολα τα συνεχομενα format. Η καρτα που εχεις τωρα δεν ειναι για συγχρονα παιχνιδια. Πανω κατω τα εβρισκε σκουρα και στη δικη της εποχη
ColdFusion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 τελικά θα πάρω καινούριο μάλλον θα το πουλήσω αυτό το pc, και λέω ΧΩΡΙΣ οθόνη να το δώσω 350-400 € εσεις τι λέτε είναι λογική τιμή; κρατησε το για htpc .Αν αποφασισεις να το πουλησεις βαρια 100 αντε 150 το πολυ!
maparios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 τι εστί htpc? με 300 πιστεύω το δίνω άνετα σε κάποιο κορόιδο είτε σε κάποιον που θα χαλάσει το pc του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.