maparios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα μάγκες! Θα ήθελα να κάνω μια γερή αλλά καθυστερημένη αναβάθμιση στο pc μου(οθόνη,ram,σκληρο δισκο,επεξεργαστή..τον έχω απο το 2007) και αποφάσισα να αρχίσω με εσωτερικό σκληρό....επειδή έτσι μου κάπνισε θα βάλω 2 λειτουργικά(xp και 7 ή Xp και Vista),και θα ήθελα να ρωτήσω αυτό θα επηρεάσει τις επιδόσεις του;;μήπως θέλει κάποιον καλό επεξεργαστή; γιατί έχω έναν:Intel®Core 2 CPU στα 4400 @ 2 GHz.. κάποιος που να ξέρει απο Hardware ας με βοηθήσει αν είναι δυνατών και τελοςπάντων για να μην ξεφεύγω απο το θέμα,θα ήθελα να μου προτείνετε το τί να κάνω,γιατί θέλω ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (μη πέσει κανας γενικός και τα χάσω όλα) και επίσης,τι θα ήταν πιο γρήγορο, 2 X 1TB ή ενας απλός 2TB δίσκος; παρακαλώ ρίξτε μου τα φώτα σας..και αν είναι δυνατών μόνο απο e-shop link. ευχαριστώ εκ των προτέρων..
dimitrisak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 2x1 τερα σε raid 0 και θα δεις διαφορες....παρε και αυτους και θα εισαι comple: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
maparios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 τι εννοείς με το ''σε 0 raid και θα δείς διαφορές;'' :S
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα μάγκες! Θα ήθελα να κάνω μια γερή αλλά καθυστερημένη αναβάθμιση στο pc μου(οθόνη,ram,σκληρο δισκο,επεξεργαστή..τον έχω απο το 2007) και αποφάσισα να αρχίσω με εσωτερικό σκληρό....επειδή έτσι μου κάπνισε θα βάλω 2 λειτουργικά(xp και 7 ή Xp και Vista Τα Vista -> svista και θα επίσης δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τα XP πλέον που σταματά και η υποστηριξή τους. Βάλε τα 7 καί θα είσαι οκ! και αν θέλεις τόσο πολύ dual boot βάλε κανένα Ubuntu.
maparios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 μάλιστα έτσι θα το κανω επίσης,αν πάρω 2 σκληρούς που μου πρότεινε πάνω το παλικάρι και είναι εντελώς καθαροι,τι πρέπει να κάνω με bios και λιπα για να βάλω τα windows απο πάνω;; η θα το εχει το bios το windows set up disk?
dimitrisak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 raid 0 ειναι δυο ακριβως ιδιοι δισκοι οι οποιοι ειναι συνδεδεμενοι μεταηυ τους με ενα controller και μοιραζονται τα αρχεια που αποθηκευεις και ετσι το συστημα ειναι πιο γρηγορο....μετα για αυτο που ρωτησες θελεις ενα cd windows να bootareis απο αυτο και να φορτωσεις τα windows απο εκει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.