Προς το περιεχόμενο

Pc Update: Εσωτερικός 2tera...τι να κάνω;


maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες!

Θα ήθελα να κάνω μια γερή αλλά καθυστερημένη αναβάθμιση στο pc μου(οθόνη,ram,σκληρο δισκο,επεξεργαστή..τον έχω απο το 2007) και αποφάσισα να αρχίσω με εσωτερικό σκληρό....επειδή έτσι μου κάπνισε θα βάλω 2 λειτουργικά(xp και 7 ή Xp και Vista),και θα ήθελα να ρωτήσω αυτό θα επηρεάσει τις επιδόσεις του;;μήπως θέλει κάποιον καλό επεξεργαστή; γιατί έχω έναν:Intel®Core 2 CPU στα 4400 @ 2 GHz.. κάποιος που να ξέρει απο Hardware ας με βοηθήσει αν είναι δυνατών :P και τελοςπάντων για να μην ξεφεύγω απο το θέμα,θα ήθελα να μου προτείνετε το τί να κάνω,γιατί θέλω ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (μη πέσει κανας γενικός και τα χάσω όλα) και επίσης,τι θα ήταν πιο γρήγορο, 2 X 1TB ή ενας απλός 2TB δίσκος; παρακαλώ ρίξτε μου τα φώτα σας..και αν είναι δυνατών μόνο απο e-shop link.

ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες!

Θα ήθελα να κάνω μια γερή αλλά καθυστερημένη αναβάθμιση στο pc μου(οθόνη,ram,σκληρο δισκο,επεξεργαστή..τον έχω απο το 2007) και αποφάσισα να αρχίσω με εσωτερικό σκληρό....επειδή έτσι μου κάπνισε θα βάλω 2 λειτουργικά(xp και 7 ή Xp και Vista

 

Τα Vista -> svista και θα επίσης δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τα XP πλέον που σταματά και η υποστηριξή τους. Βάλε τα 7 καί θα είσαι οκ! και αν θέλεις τόσο πολύ dual boot βάλε κανένα Ubuntu.

Δημοσ.

μάλιστα έτσι θα το κανω ;)

επίσης,αν πάρω 2 σκληρούς που μου πρότεινε πάνω το παλικάρι και είναι εντελώς καθαροι,τι πρέπει να κάνω με bios και λιπα για να βάλω τα windows απο πάνω;; η θα το εχει το bios το windows set up disk?

Δημοσ.

raid 0 ειναι δυο ακριβως ιδιοι δισκοι οι οποιοι ειναι συνδεδεμενοι μεταηυ τους με ενα controller και μοιραζονται τα αρχεια που αποθηκευεις και ετσι το συστημα ειναι πιο γρηγορο....μετα για αυτο που ρωτησες θελεις ενα cd windows να bootareis απο αυτο και να φορτωσεις τα windows απο εκει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...