Προς το περιεχόμενο

Gnome 3 Επίσημη σελίδα

EyeofOne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασα να βάλω τον gnome 3 στα 11,04 και μετά από restart με πάει σε μία μπλε οθόνη με το username στην μέση και δεν πατιέται τπτ ούτε το κουμπί πάνω δεξιά για να τον κλείσω.

....

Την επομενη φορα που εχουν σκοπο να με ξαναγ@@@σουν οι devs του gnome , ας μου φερουν ενα κραγιον πρωτα και λιγο make-up , τουλαχιστον να ειμαι ομορφος πριν με @@ησουν.

:mad:

[offtopic] Κάποιος βλέπει south park :P :P [/offtopic]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

:P

ε μα ειναι πραματα αυτα. 2-3 προγραμματα της προκοπης εχει το gnome και πρεπει να φαμε στη μαπα ολο το DE για να τα χρησιμοποιησουμε.. :mad:

μην πω για το gtk3

μια χαρα gtk2 θεματακι ειχα , ααααααλλο θεμα οι νεο-gnomo-εφαρμογες (Adwaita)

αααντε τωρα εγω να κανω το gtkrc μου συμβατο και χρησιμοποιησιμο απο gtk3 εφαρμογες.

koko.gif

Εκανα κι εγω το update σε gnome 3...

Και τωρα ετοιμαζομαι να κανω format να βαλω το archbang... γιατι δεν βλεπεται ετσι οπως το καταντησανε...

• 5 μήνες μετά...

Άργησα αλλά έκανα και εγώ update σε Fedora 15 και Gnome 3. Άργησα γιατί δεν μου άρεσε ότι είχα δει, με χάλασε τόσο μεγάλη αλλαγή. Λάθος μου. 2 μέρες μετά έχω να πω ότι το Gnome 3 είναι τρομερό DE. Και είναι κρίμα να κατακρίνουμε μια προσπάθεια της κοινότητας του Gnome, η οποία και αφιλοκερδής είναι και πρωτοποριακή είναι και εκφράζει τουσ κόπους και την αντίληψη των προγραμματιστών ελεύθερου λογισμικού που τόσα χρόνια μας έχουν δώσει τρομερά εργαλεία. Τα γούστα είναι υποκειμενικά, αλλά αν δεν σας αρέσει δεν χρειάζεται να κράζετε, πηγαίνετε σε Windows να είστε ασφαλείς.

• 5 μήνες μετά...

ενω εχω αλλαξει με το tweak tool τα fonts η μπαρα του shell , το ημερολογιο το ονομα μου και τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας εχουν την παλια(default) .Πως μπορω να αλλαξω την γραμματοσειρα και σε αυτα?

Πιστεύω πάντως ότι τα gui εργαλεία για customαρισμα του Gnome3 υστερούν. Για παράδειγμα που πήγαν όλες οι ρυθμίσεις που είχε το Gnome Appearance στο Gnome 2; Γενικά μου αρέσει το Gnome3 και το Gnome-shell, αλλά πιστεύω δεν είναι ακόμα ώριμο.

τιποτα..εβαλα το = με κενο και χωρις κενο αλλα δεν αλλαξε τιποτα..μηπως πρεπει να περασω το συγκεκριμενο font στο /usr/..?

εβαλα την γραματοσειρα στο /usr..fonts και αλλαξα το gnomeshell css .Τωρα μπηκε η γραμματοσειρα παντου εκτος απο τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας.!Τι αλλω να πειραξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...