twiner Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το elementary είναι πολλά υποσχόμενο project. το χω ξαναπεί. το καβάλησα το καλάμι αδέρφια. ανέβασε τον πήχη στην εμφάνιση (να ναι καλά ο DanRabbit) και υπόσχεται μια φιλικότερη προσέγγιση στο Linux Desktop. Μακάρι να τα καταφέρει και μπράβο σου 1lj4z1 που συμμετέχεις. ------------------- στο θέμα μας: https://wiki.archlinux.org/index.php/GNOME_3
markelos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δεν βρήκα τρόπο να ανοίγω γρήγορα νέο instance μιας εφαρμογής που είναι ήδη ανοιχτή.[edit] τελικά είναι απλό: δεξί κλικ στο εικονίδιο > άνοιγμα σε νέο παράθυρο (σε λάπτοπ) στο μενού δεν βρήκα προφανή επιλογή για σβήσιμο οπότε έκανα logout πρώτα και μετά σβήσιμο. διάβασα αργότερα ότι πρέπει να πατήσουμε Alt για να μετατραπεί το suspend σε poweroff. Λογικά -τώρα που θα αρχίσει να το χρησιμοποιεί περισσότερος κόσμος- θα διορθώνονται τέτοια μικροπροβλήματα. Έχεις μαζέψει μερικά ωραία tips βλέπω Για το Alt που αλλάζει το suspend button δεν το ήξερα και ψαχνόμουν! Μήπως να φτιάξουμε μια σελίδα στο wiki με αυτά τα μικροπράγματα; Βασικά εσύ που τα βρήκες, ψάχνοντας από δω και κει ή κάπου συγκεκριμένα;
stamatisx Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μιας και κάνω εγκατάσταση το Arch στο laptop θα του περάσω κατευθείαν Gnome3 να δω τι παίζει, είμαι περίεργος να δω πόσο πιο βαρύ ή ελαφρύ είναι σε σχέση με το προηγούμενο και πόσο λειτουργικό, στην τελική αν δεν ενθουσιαστώ θα δώσω και μια ευκαιρία στο KDE.
1lj4z1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) ανέβασε τον πήχη στην εμφάνιση (να ναι καλά ο DanRabbit) και υπόσχεται μια φιλικότερη προσέγγιση στο Linux Desktop. Μακάρι να τα καταφέρει και μπράβο σου 1lj4z1 που συμμετέχεις.[/color] [offtopic] προτιμώ orta gkt (ελληνικής παραγωγής) και faenza icons. όσο για το elementary o.s. η επόμενη έκδοση θα είναι πολύ καλύτερη της πρώτης και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. [/offtopic] όσο για το gnome 3 το δοκίμασα εχτές και μου άφησε την εντύπωση ενός πολύ light περιβάλλοντος, αλλά η έλειψη του compiz-fusion και μονο είναι μεγάλο αρνητικό για μένα. το unity της canonical μου φαίνεται ανώτερο, όχι όσο καλό όσο το pantheon όμως (elementary's desktop environment). stay tuned. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2011 από 1lj4z1
DJ_Duker Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Για κάποιο λόγο έκανα εγκατάσταση το Gnome 3 μέσω sudo apt-get install gnome3-session σε Ubuntu 10.10 και ενώ μπήκε κανονικά σα να λείπει κάτι... Για αρχή δεν μπορούσες να βρεις σε κανένα μενού το Software Center και έπρεπε να το τρέχω μέσω terminal. Είχε κανείς αντίστοιχα προβλήματα;
twiner Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Έχεις μαζέψει μερικά ωραία tips βλέπω Για το Alt που αλλάζει το suspend button δεν το ήξερα και ψαχνόμουν! Μήπως να φτιάξουμε μια σελίδα στο wiki με αυτά τα μικροπράγματα; Βασικά εσύ που τα βρήκες, ψάχνοντας από δω και κει ή κάπου συγκεκριμένα; όποιος έχει όρεξη ν'ακούσει έναν τύπο να μιλάει για το gnome3 για κανα μισάωρο: http://www.youtube.com/watch?v=joBXc3IGRBw λέει μπόλικα πράγματα, μερικά εξ αυτών χρήσιμα.
jemadux Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Κάλο ειναι άλλά και το unity δεν πάει πίσω χθες δοκίμαζαν σε εικονικη μηχηνη Αποστολή από Vodafone 845 με το Insomnia App
sdim Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, παιδιά. Χριστός Ανέστη. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί το Gnome 3 (που είδα στο πιο πάνω βίντεο-και δοκίμασα και στο OpenSuse Live CD) να εγκατασταθεί σε Linux Mint 10 (Maverick). Εγκατέστησα τα repos που είδα σε αρκετά fora αλλά έχω το Gnome Shell, τον προκάτοχο του Gnome 3. Ούτε πλευρική μπάρα, ούτε νέου τύπου παράθυρα, κλπ. Γίνεται;
kenmitsakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) ειπα να τα βαλω τελεικα και εγω εκανα boot με dvd και οταν παω να ψαξω να βρω το yast δεν μου το βρεισκη δωστε μου σας παρακαλω οδηγιες . --------------------------------------------------------------------------------------- δεν γνωριζει κανεις τιποτα εχω windows 7 και θελω να βαλω τα gnome 3 ξερει κανεις τιποτα ; δεν μου βρεισκη στην αναζητησει το YaST. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2011 από kenmitsakos
Aztec Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λοιπόν έκανα σήμερα upgrade απο Fedora 14 στο Fedora 15 beta (preupgrade) καθώς ήθελα να το δω σε κανονικό hardware. Όλα πήγαν όμορφα ευτυχώς και εδώ και κάποια ώρα παίζω με το gnome 3. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Θέλει την συνήθεια του η αλήθεια είναι αλλά γενικότερα έχει πολλές δυνατότητες. Ωράια notifications και το tray στο κάτω μέρος είναι όλα τα λεφτά. Αρκετά γρήγορο. Γενικότερα προχώρησε στο μέλλον. Αχ και μου άρεσε να είχα μπάχαλο το desktop
kenmitsakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 μηπως πρεπει να εχω ubuntu επανω για να βαλω gnome ;
markelos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 μηπως πρεπει να εχω ubuntu επανω για να βαλω gnome ; Αν δε γίνεις πιο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να βοηθηθείς. Επίσης αυτό είναι πρόβλημα της διανομής σου οπότε είναι άσκοπο να ρωτάς εδώ.
kenmitsakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 θελω να βαλω το gnome 3 μπωρει καποιως να μου δωσει οδηγιες ;
twiner Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 μηπως πρεπει να εχω ubuntu επανω για να βαλω gnome ; όχι δεν χρειάζεται. Αρκεί ένα οποιοδήποτε unix like λειτουργικό σύστημα.
kenmitsakos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 όχι δεν χρειάζεται. Αρκεί ένα οποιοδήποτε unix like λειτουργικό σύστημα. για ξαναπεστο πιο λιανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα