EyeofOne Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Από εχθές το βράδυ έχουμε την επίσημη σελίδα του Gnome3. Φουντώνει σιγά σιγά η μάχη με το Unity, και πραγματικά θέλω να δω πως θα διαφοροποιηθούν αυτά τα δύο projects. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 έχει δουλειά ακόμα βλέπω είναι ακόμα Αlpha πιστεύω ότι αν δεν είναι πολύ βαρύ θα συνεχίσει να το έχει κόσμος στο συστημά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Με τους ρυθμούς που πάνε αυτοί του gnome, όταν βγει με το καλό το KDE θα είναι στην έκδοση 5.3.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να καταναλώσουν φαιά ουσία, ώστε να φτιάξουν-βελτιώσουν, την σπαταλάνε για να κάνουν ανούσια εφέ !! Ο ναυτίλος όπως ήταν είναι. Ίσος μία ιδέα πιο γρήγορος. Τώρα γέρασα και παραξένεψα ?? τι να πω? Βασικά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν όλα αυτά. Ένας launcher δεν έφτανε ώστε με ένα κλικ να επιλέξεις τι θα πρόγραμμα θα τρέξεις? Τέλος πάντων είναι και η συνήθεια, δεν είναι και ακόμα έτοιμο το φαι.. ειδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 εε οκ δεν νομιζω να παραμεινει ετσι. αν παραμεινει, ειναι απλα απαραδεκτο.(αισθητικα τουλαχιστον, απο ταχυτητα dont know,δεν το εχω δοκιμασει ακομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Απογοητευτηκα... Για καμμια ωρα το ειχα σε livecd και το δοκιμαζα και δε μπορεσα να βρω κατι να πω... ναι ρε αυτο εδω ειναι πιο ωραιο/πρακτικο/ευχρηστο απο το προηγουμενο gnome... Ισως φταιει που ολα τα χρονια εχουμε μαθει στο στυλ των windows με το start ή menu να ανοιγουμε τα προγραμματα κτλ κτλ, και η απουσια του χτυπαει... αλλα και παλι το να μην εχω windows list να παω απο το ενα παραθυρο στο αλλο ή να μην εχω στο window border το minimize/maximize δε νομιζω οτι ειναι οτι πιο ευχρηστο. Γιατι να πηγαινω το ποντικι συνεχεια πανω αριστερα ή να παταω το activities για να παω απο το ενα παραθυρο στο αλλο? Το τελευταιο γινεται και στο compiz και οκ... δεν προσφερει και πολλα δηλαδη... ανουσιο εφε. Επισης οταν ανοιγει το Applications που πιανει ολο το desktop... και φαινονται τα τεραστια εικονιδια... δεν ειναι κουραστικο? Νομιζω οτι υστερει σε ταχυτητα/χρηστικοτητα αν θες να πας σε ενα προγραμμα γρηγορα ή δεν υπαρχει στα favorites... ασε που απο πανω αριστερα στο activities πρεπει να πας μετα τερμα δεξια να διαλεξεις το group που βρισκεται το προγραμμα... (θα τα φτυσει το ποντικι περα δωθε ολη την ωρα ) Τεσπα... αν δεν αλλαξει κατι δραματικα προς το... προηγουμενο... με βλεπω να αλλαζω στρατοπεδο και να πηγαινω σε KDE, παροτι ειμαι fan του Nautilus και... μονο γιαυτον εχω gnome... Αυτα ειναι με μια προχειρη ματια τα comments μου στα γρηγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και το unity έχει αυτή την φιλοσοφία πάνω κάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι developer αποφασίζουν τι είναι πιο χρησιμό παραβλέποντας τελείως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χρήστη και κάνουν ότι τους κατέβει. Δλδ στο kde κάνανε την αναβάθμιση αλλά ο πυρήνας χρήσης του λειτουργικού παρέμεινε ο ίδιος με το start κουμπί που βρίσκεις όλα τα προγράμματα με task manager κτλ. Στο gnome του άλλαξαν τα φώτα και επίσημα και το unity και δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιήσει ποτέ και κάνείς. Ηδή στο ubuntu όποιος βλέπει το unity την κάνει με ελαφρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και με το νεο gnome το ιδιο θα γινει... ηδη εγω τωρα που εφτιαξα και το flash στον konqueror... με τρωει το χερι μου να βγαλω το kde απο το vbox και να κανω κανονικο install... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για μένα το θέμα είναι το netbook αλλιώς θα την είχα κάνει εδώ και καιρό από το ubuntu και θα είχα περάσει σε kde4. Μάλλον θα μείνω με την τωρινή έκδοση στο netbook μέχρι και τέλος καλοκαιριού και στην μεθεπόμενη έκδοση θα περάσω και στο netbook οριστικά σε kde4 και ελπίζω να έχουν διορθώσει το wifi στον network manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Για μένα το θέμα είναι το netbook αλλιώς θα την είχα κάνει εδώ και καιρό από το ubuntu και θα είχα περάσει σε kde4. Μάλλον θα μείνω με την τωρινή έκδοση στο netbook μέχρι και τέλος καλοκαιριού και στην μεθεπόμενη έκδοση θα περάσω και στο netbook οριστικά σε kde4 και ελπίζω να έχουν διορθώσει το wifi στον network manager. πολυ απλα ξεχνας τον network manager...δεν την παλευει μια το interface του...βαζεις wicd και ξεμπερδευεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παιδιά, αφενός το gnome 2 δεν θα εκλείψει: η επιλογή θα υπάρχει και θα συνεχίζει να υποστηρίζεται με updates από την κοινότητα. αφετέρου -όπως κάθε νέα ιδέα- θέλει χρόνο για να ωριμάσει. αιτιολόγηση σχεδιαστικών επιλογών στο gnome 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 GNOME 3 Beta2 (2.91.91) release http://mail.gnome.org/archives/gnome-announce-list/2011-March/msg00035.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 http://www.gnome3.org/ Releasing awesome in: 7 days, 18 hours, 18 minutes, 46 seconds 7 και σημερα κυριοι!!! Λελε το gnome 2.. :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 σαν το καλο κρασι... http://www.gnome.org/press/releases/2011-04-gnome-3.0-rescheduled.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 σαν το καλο κρασι... http://www.gnome.org...escheduled.html 1η Απριλίου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα