prekas81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Παιδια για σας. Μολις σημερα πουλησα ενα κινητο μεσω ebay σε χωρα εκτος ΕΕ.Πηγα στο ταχυδρομειο ,το εστειλα σαν συστημενο δεμα .Στο ταχυδρομειο δεν μου αναφερανε αν θα περασει απο τελωνειο μετα,η αν θα τα βαλω σαν gift,τιποτε.Απλα εγραψα τα στοιχεια του παραληπτη και αυτο ηταν.Λετε να εγινε σωστα η δουλεια? Επισης οταν πουλαμε μεσω ebay (μια στο τοσο) ημαστε καλυμενοι απο εφοριες κλπ,κλπ?
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 τελωνείο περνά στον τόπο προορισμού και είναι υπευθύνη του παραλήπτη. Με εφορία δεν θα εχεις πρόβλημα. Ελπίζω μόνο να μην το εστειλες στη Νιγηρία ή σε απατεώνα νιγηρίας
prekas81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 τελωνείο περνά στον τόπο προορισμού και είναι υπευθύνη του παραλήπτη. Με εφορία δεν θα εχεις πρόβλημα. Ελπίζω μόνο να μην το εστειλες στη Νιγηρία ή σε απατεώνα νιγηρίας Στο Ισραηλ το εστειλα. Αλλα τα λεφτα τα πληρωσε αμεσως μεσω paypal.Ειναι ηδη στο λογαριασμο μου. Αυτο με την Νιγηρια που λες τι σεναριο μπορει να παιξει δλδ?
prekas81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ψαξε για nigerian scam εχει απειρο υλικο. thanks. Παντως σε αυτον που το εστειλα εχει καλο feedback και ολο απο αγορες.Οποτε πιστευω καλα ειμαι.
PCharon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Να σωτήσω κάτι, στο ταχυδρομείο όταν πας ένα δέματάκι γι αποστολή εξωτερικό, έχεις γράψει πάνω αποστολέα-παραλήπτη κανονικά ή μήπως τα τυπώνουν εκεί με αυτοκόλλητα κτλ; Αν τα τυπώσω εγώ πάνω και τα πάω έτοιμα είναι ΟΚ; Επίσης χρειάζεται να δηλώσεις αξία και τί έχει μέσα, βολεύει σε κάτι αυτό αν στείλω Ευρώπη/Αμερική;
prekas81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Να σωτήσω κάτι, στο ταχυδρομείο όταν πας ένα δέματάκι γι αποστολή εξωτερικό, έχεις γράψει πάνω αποστολέα-παραλήπτη κανονικά ή μήπως τα τυπώνουν εκεί με αυτοκόλλητα κτλ; Αν τα τυπώσω εγώ πάνω και τα πάω έτοιμα είναι ΟΚ; Επίσης χρειάζεται να δηλώσεις αξία και τί έχει μέσα, βολεύει σε κάτι αυτό αν στείλω Ευρώπη/Αμερική; Εγω φιλε εγραψα μονο τα στοιχεια του παραληπτη.Δεν ειδα να κολλανε κατι επανω.Επισης ουτε με ρωτησαν τι εχει μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.