Προς το περιεχόμενο

R.U.S.E.

@kyros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα οτι δεν υπαρχει τοπικ γιαυτο το σπουδαιο κατα τη γνωμη μου rts,αντι να γκρινιαζετε κ να ασχολειστε με τα mods του crisis ριξτε του μια ματια,ειναι φτηνο κ σχετικα ελαφρυ,κ εχει ζωντανη κοινοτητα(αρκετοι ελληνες)

http://www.youtube.com/watch?v=JhK5OYwNS-s&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5ohNzHWL7FI&feature=fvw

ps αναφαιρομαι αποκλειστικα στο multy του(αδιαφορο το campaign),σημειωτέον εχει βγει λιγους μηνες το παιχνιδι κ εχουν βγαλει 2 dlc με χαρτες κ game modes(το ενα δωρεαν)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εψαξα να βρω για αυτο το game εδω στο φορουμ, μιας και θυμομουν απο οταν βγηκε πως ειχε κερδισει πολυ καλες κριτικες αλλα δεν βρηκα κατι εδω στα pc games στο insomnia. Μολις το αγορασα απο εδω: http://www.onlinekeystore.com/R.U.S.E.-cd-key-steam.html και το ειχε σε πολυ καλη τιμη. Θυμαμαι οτι το online του ηταν πολυ καλο και ηταν και το μεγαλο ατου του παιχνιδιου. Το εχει κανεις? Καποια γνωμη? Τωρα κατεβαινει στο steam να δουμε. Ακομα βλεπω 2-3 dlc στο steam. Ειναι απαραιτητα στο να βρισκω πιο πολλους αντιπαλους? Γνωριζετε κατι? Μηπως παιζουν πιο πολυ αυτα online?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

το είχα απο τον θείο για λίγο χρονικό διάστημα καλό αλλα βαρέθηκα λίγο γρήγορα ίσως επειδή στο τρειλερ ειχε ναυτικό ενώ στο skirm όχι

Δημοσ.

Μολις το εβαλα και αγορασα και το dlc: The Chimera Pack το οποιο προσφερει αλλους 3 χαρτες και κατι αλλα. Επαιξα ενα online και χωρις να πολυ καταλαβαινω τι κανω, μαρεσε αρκετα. 2v2 ηταν.

το είχα απο τον θείο για λίγο χρονικό διάστημα καλό αλλα βαρέθηκα λίγο γρήγορα ίσως επειδή στο τρειλερ ειχε ναυτικό ενώ στο skirm όχι

Ξενερωσες δηλαδη που δεν ειχε ναυτικο και το παρατησες?

Ονλινε δηλαδη δεν το εχεις δει ετσι?

Δημοσ.

Nαι το supreme commander 2 το ειχα παρει σε ενα φιλο μου δωρο στο xbox (μιας και xbox ειχε) βαση και της πολυ καλης βαθμολογιας του. Ειναι πολυ καλο παιχνιδι και το εχει κατευχαριστηθει ο φιλος, αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει τοσο το κλιμα με τα robot κλπ. Γενικα δεν μαρεσουνε τετοιου ειδους. Οπως και για να πω την αληθεια, δεν μαρεσει ουτε η εποχη 2ου παγκοσμιου και δεν εχω παιξει ποτε game τετοιας εποχης, αλλα το ruse δεν ξερω, κατι μου εκανε οπτικα...βλεπουμε στην πορεια.

Να εισαι καλα για τη βοηθεια. Οτι αλλο θελεις να προσθεσεις.... :)

Δημοσ.

αν θέλεις δοκίμασε και το officers είναι καλό και αρκετά δύσκολο (δεν μπορεις να φτιάγνεις στρατό αλλά τον κερδίζεις απο στόχους) , και εμενα δεν με συναρπάζει τοσο ο ΒΠΠ προτιμώ σύγχρονου πολέμου όπως το soviεt assalt

Δημοσ.

αν θέλεις δοκίμασε και το officers είναι καλό και αρκετά δύσκολο (δεν μπορεις να φτιάγνεις στρατό αλλά τον κερδίζεις απο στόχους) , και εμενα δεν με συναρπάζει τοσο ο ΒΠΠ προτιμώ σύγχρονου πολέμου όπως το soviεt assalt

Δημοσ.

Παιδια το παιχνιδι οσο το παιζω, τοσο πιο πολυ κολλαω. Οπως ειπε και ο φιλος nickarmy πιο πανω εχει ωραιες επιλογες. Τα γραφικα ειναι παρα πολυ ομορφα και αυτο το zoom in - zoom out που μπορεις τη μια στιγμη να βλεπεις τη μαχη κανονικα και την αλλη σαν επιτραπεζιο ωστε να δεις χοντρικα τι γινεται, ειναι ολα τα λεφτα. Τωρα παιζω battle 1v1 με το pc στο medium για να το μαθω. Καλα στο online θα ειναι τρελο καψιμο. Το συστηνω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.

Βρηκα καπου στο internet δωρεαν το R.U.S.E. Prima Official Guide σε pdf και τωρα το βλεπω. Ειναι 350 σελιδες.... :mrgreen: Παλι καλα που το βρηκα γιατι ηδη εχω δωσει 10 ευρω για το παιχνιδι και αλλα 17 για τα 2 dlc του και δεν θα εδινα αλλα 10 για το guide.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...