Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ηχεία ή καρτα ήχου

herloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με την αναπαραγωγη 5.1 ηχου σε ηχεια Sony SRS-D511. οταν κανω τεστ αναπαραγωγης ηχου ολα λειτουργουν ρολοι. οταν βαζω μια ταινια με 5.1 ηχο ακουγονται μονο τα 2 μπροστινα ηχεια. Στο system input της καρτας ηχου εχω την επιλογη 6 CH... εχω laptop , windows 7 , εξωτερικη καρτα ήχου TRUST SC-5500P 5.1. Tην ιδια καρτα ηχου δοκιμασα σε άλλο laptop φιλου με ηχεια logitech 5.1 και λειτουργουσαν κανονικα... οποτε λογικα δε φταιει αυτη

Καμιά βοήθεια???

Δημοσ.

με ποιό player παίζει η ταινία?

hp media smart dvd κατι τετοιο... βασικα το δοκιμαζω μεσω youtube σε κατι βιντεακια που λεγονται 5.1 surround test...

Δημοσ.

για αρχή εγκατέστησε το media player classic home cinema,είναι free Κ πολυ καλό πρόγραμμα!κ ξέρω κ τις ρυθμίσεις του,το hp something δεν το ξέρω!

κ πήγαινε στο view->options->internal filters->διπλό κλίκ στο AC3 κ βάλε decode to speakers,επέλεξε στι λίστα το 3front + 2rear κ τίκαρε κ το LFE (woofer).το ίδιο κ για το DTS... apply παντού,κλείνεις το πρόγραμμα,το ξανανοίγεις κ μας λες τι έγινε!

Δημοσ.

για αρχή εγκατέστησε το media player classic home cinema,είναι free Κ πολυ καλό πρόγραμμα!κ ξέρω κ τις ρυθμίσεις του,το hp something δεν το ξέρω!

κ πήγαινε στο view->options->internal filters->διπλό κλίκ στο AC3 κ βάλε decode to speakers,επέλεξε στι λίστα το 3front + 2rear κ τίκαρε κ το LFE (woofer).το ίδιο κ για το DTS... apply παντού,κλείνεις το πρόγραμμα,το ξανανοίγεις κ μας λες τι έγινε!

σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια θα το δοκιμασω και θα σας πω...

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια θα το δοκιμασω και θα σας πω...

τελικα δεν εγινε τπτ φιλε μου... ειτε κανεις τεστ στο youtube ειτε με καποιο player το ιδιο ειναι

Δημοσ.

το τεστ στο ΥΤ άσ'το!

είναι σίγουρα 5.1 η ταινία?

είναι dvd? AC3? DTS?(πάτα pause,δεξί κλίκ στην εικόνα,filters,θα λέει ac3 ή dts audio decoder,πάτα το κ σιγουρέψου οτι έχει 6 κανάλια!)

δοκίμασες το πρόγραμμα που σου είπα?

πες κ ποιά κάρτα έχεις...system INPUT?μήπως έχει κ output που μας ενδιαφέρει?

μην απογοητεύεσαι με την πρώτη...θα παίξει!

EDIT EDIT δες το tab που λέει pin info!!!

Δημοσ.

το τεστ στο ΥΤ άσ'το!

είναι σίγουρα 5.1 η ταινία?

είναι dvd? AC3? DTS?(πάτα pause,δεξί κλίκ στην εικόνα,filters,θα λέει ac3 ή dts audio decoder,πάτα το κ σιγουρέψου οτι έχει 6 κανάλια!)

δοκίμασες το πρόγραμμα που σου είπα?

πες κ ποιά κάρτα έχεις...system INPUT?μήπως έχει κ output που μας ενδιαφέρει?

μην απογοητεύεσαι με την πρώτη...θα παίξει!

EDIT EDIT δες το tab που λέει pin info!!!

DTS ο αρχοντας ειναι... τελικα λειτουργουν ολοι οι δορυφοροι μονο το μπασσο δεν ακουγεται

στο analog output της καρτας εχω 6 speakers. Η καρτα ηχου ειναι trust το εγραψα στην αρχη

Δημοσ.

ρωταω αν είναι dvd για να δουμε μήπως έχεις επιλέξει άλλο format,stereo πχ,έχουν 2-3 είδη μέσα τα dvd!

ωραία,δουλεύει δλδ?

το LFE (Low Frequency Effect = woofer)το έχεις τικάρει?

μήπως τα ηχεία ή η κάρτα έχουν κάποια ρύθμιση για το μπάσο ?κάτι για crossover στην κάρτα ή κάτι για Bass στα ηχεία?

Δημοσ.

ρωταω αν είναι dvd για να δουμε μήπως έχεις επιλέξει άλλο format,stereo πχ,έχουν 2-3 είδη μέσα τα dvd!

ωραία,δουλεύει δλδ?

το LFE (Low Frequency Effect = woofer)το έχεις τικάρει?

μήπως τα ηχεία ή η κάρτα έχουν κάποια ρύθμιση για το μπάσο ?κάτι για crossover στην κάρτα ή κάτι για Bass στα ηχεία?

το εχω τικαρει ναι

δουλευουν οι δορυφοροι οκ. το περιεργο ειναι οτι το μπασο ακουγεται μεν αλλα πολυ χαμηλομενο (εχω βαλει και την ενταση του στο τερμα και ακουγεται αισθητα)

η καρτα δεν εχει κατι για crossover...

Δημοσ.

κατι για bass frequency?bass managment?ψάξε κάπου κάτι θα έχει!

λες πως έχεις βάλει 6 speakers...μήπως έχει και 5.1 επιλογή?χαζό λάθος αλλα όλοι μας τα κάνουμε κάτι φορές!

Δημοσ.

κατι για bass frequency?bass managment?ψάξε κάπου κάτι θα έχει!

λες πως έχεις βάλει 6 speakers...μήπως έχει και 5.1 επιλογή?χαζό λάθος αλλα όλοι μας τα κάνουμε κάτι φορές!

εχει management για ολα τα ηχεια. το ρυθμισα τωρα. μαλλον ειναι οκ τωρα αν και το μπασο το εχω σχεδον στο max για να ακουγεται ικανοποιητικα

τεσπα σε ευχαριστω για τη βοηθεια. καληνυχτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...