aeriko7475 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Παρατηρώ το εξής πρόβλημα όταν έχω συνδέσει την έξοδο HDMI της κάρτας γραφικών (ATI HD4850) στην είσοδο HDMI της τηλεορασης (LG 37SL8000): Οταν πρωτοσυνδέω το καλωδιο HDMI απο την καρτα γραφικων στην τηλεοραση μου ενεργοποιείται ο ήχος απο την καρτα προς την τηλεοραση κι ετσι βλεπω ταινιες με ηχο απο τα ηχεια της τηλεορασης. Ωστοσο οταν μετα κανω επανεκκινηση ή κλεισω τον Η/Υ και τον ανοιξω παλι (ή την τηλεόραση), χανεται η μεταφορα ηχου στην τηλεοραση και παραμενει η εικονα (παντα μεσω HDMI) ενω ακουω τον ήχο μονο απο τα ηχεια του Η/Υ (καρτα ηχου). Στις εξοδους ηχου ενω υπαρχει η επιλογη AMD HDMI Output ωστοσο μου λεει οτι ειναι "Εκτος συνδεσης" παρολο που το καλωδιο HDMI παραμενει συνδεδεμενο μεταξυ καρτας γραφικων και τηλεορασης. Για να εχω ηχο και παλι στην τηλεοραση θα πρεπει καθε φορα να βγαζω το βυσμα HDMI απο την τηλεοραση και να το ξαναβαζω που πιστευω πως δεν ειναι λυση αυτη, γιατι φοβαμαι πως απο το βαλε-βγαλε θα χαλασει και η εισοδος HDMI της τηλεορασης. Παρακαλω αν γνωριζει καποιος καποια λυση ωστε να παραμενει η εξοδος ηχου και στην τηλεοραση.. Πληροφοριακα ο υπολογιστης μου "φοραει" Windows 7 64bit (αν αυτο παιζει ρολο) και οι drivers της ΑΤΙ HD4850 ειναι οι (Driver Version: 8.801.0.0)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.