xampos20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα έχω το αναφερθέν λαπτοπ που όποιος δεν γνωρίζει είναι λαπτοπ το οποίο έχει επεξεργαστή core 2 duo P7350 Παρ' όλα αυτά αγοράστηκε καινούργιο. Στον 1ο μήνα άρχισε να εμφανίζει ένα πρόβλημα: Κόλλαγε η οθόνη και πάγωνε ο υπολογιστής όταν άρχιζε να ζορίζετε δλδ να παίζει κάνα video hd από youtube και τέτοια. Λόγω φόρτου εργασίας δεν κατάφερα να το πάω στην acer και το πήγα στο εξουσιοδοτημένο service της acer όπου είναι το πλαίσιο . Eκει οι τεχνικοί μου είπαν το εξής ότι στον υπολογιστή πρέπει να αλλάξουμε Μητρική και δίσκο. Και έτσι έγινε αφού τα αλλάξαν όλα αυτά και χωρίς να πληρώσω τπτ, τον πήρα πίσω. Ο υπολογιστής έδειχνε να λειτουργεί άψογα σαν να είναι καινούργιο. Τώρα ο υπολογιστής αφού έχουν περάσει 3 μήνες από την επισκευή του έχει αρχίσει και τρελαίνεται. Τα προβλήματα που βλέπω τώρα είναι τα εξής: 1) Παγώνει μόνο του όταν καμιά φορά τον ανοίγω και μπαίνει επιφάνεια εργασίας παγώνει. 2) Το cd dvd rom δεν παίζει,υπάρχουν φορές που δεν μπορεί να διαβάσει 3) Μπαίνω να παίξω ένα παιχνίδι στο miniclip.com και παγώνει. Βάζω ένα παιχνίδι πχ το manager που δεν έχει απαιτήσεις τρελές και παγώνει. 4) Το wifi του με πετάει συνέχεια από το συνδεδεμένο wifi δίκτυο που βρίσκομαι. 5) Καθώς βάζω ένα usb stick στην θύρα usb το pc κολλάει παγώνει. Αυτά τα προβλήματα με φέραν στην θέση αυτη να σας στείλω mail πριν το πάω ξανά στο πλαίσιο να μ το φτιάξουν
filip123go Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για ξεκίνα με ένα bootable memtest και βλέπουμε..! Τα προβλήματα ίσως να μην οφείλονται όλα στο hardware... Είναι καθαρός ο υπολογιστής σου από ιούς...? Για κάνε scan με malware bytes, spybot s&d και το bootable cd του avira. Επίσης, τι λειτουργικό έχει επάνω...?
xampos20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Bootable memtest? Xmm δεν το εχω ξανακουσει τι κανει ακριβως ; Ποιο ειναι το bootable cd του avira?
fordakias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Bootable memtest? Xmm δεν το εχω ξανακουσει τι κανει ακριβως ; Ποιο ειναι το bootable cd του avira? Το κατεβάζεις απο εδώ, το γράφεις σε cd και bootαρεις από αυτό.
xampos20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Το εχω κατεβασει αλλα δεν μ το διαβαζει εβω το εχω γραψει 2 φορες σε 2 διαφορετικα dvd τεσπα ουτε ιους εχει ουτε malware εκανα τα scan
filip123go Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Το εχω κατεβασει αλλα δεν μ το διαβαζει εβω το εχω γραψει 2 φορες σε 2 διαφορετικα dvd τεσπα ουτε ιους εχει ουτε malware εκανα τα scan Με ποιο πρόγραμμα το έκαψες...? Πρέπει να το κάψεις σαν εικόνα και όχι σαν αρχείο..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.