Προς το περιεχόμενο

Κινητο->facebook chat!

georgio131313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα σε αυτο το φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και θελω να παρω ενα κινητο!

Βασικα αυτο που θελω ειναι ενα κινητο με το οποιο να μπορω να μπω στο τσατ του facebook και να μπορω να μιλησω κανονικα! Ο κολλητος μου εχει ενα μπλακμπερι και δυχτυχως δεν μπαινει, οποτε δεν ξερω τι να παρω !!! Τι προγραμμα χρειαζεται να υποστηριζει το κινητο για να μπορω να μπω ? Εχετε καποια μοντελα υποψην σας?

Να σημειωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα το κινητο που θα αγορασω θα εχει πληκτρα και δεν θα ειναι αφης, και επισης θα εχει χαμηλο δεικτη ακτινοβολιας!

Παρολα αυτα θα ηθελα να ακουσω μερικες ιδεες, ας ειναι και αφης, αρκει να με ικανοποιει στο θεμα του φεισμπουκ και μετα βλεπουμεεε!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Στο Market του Android υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για Facebook chatting (από διαφορετικούς δημιουργούς).

Όλες έχουν καλή αξιολόγηση από τους χρήστες, οπότε θεωρώ ότι κάνουν αυτό ακριβώς που ζητάς (προσωπικά δεν τις έχω δοκιμάσει).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την κατάλληλη για σένα συσκευή και μετά κατεβάζεις το application.

Και για να σε προλάβω, την κατεβάζεις δωρεάν αφού συνδέσεις το κινητό στο wifi που έχεις στο σπίτι σου ;)

Δημοσ.

Στο Market του Android υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για Facebook chatting (από διαφορετικούς δημιουργούς).

Όλες έχουν καλή αξιολόγηση από τους χρήστες, οπότε θεωρώ ότι κάνουν αυτό ακριβώς που ζητάς (προσωπικά δεν τις έχω δοκιμάσει).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την κατάλληλη για σένα συσκευή και μετά κατεβάζεις το application.

Και για να σε προλάβω, την κατεβάζεις δωρεάν αφού συνδέσεις το κινητό στο wifi που έχεις στο σπίτι σου ;)

κινητο με πληκτρα ομως που να υποστηριζει αντροιντ υπαρχει ?

Δημοσ.

κινητο με πληκτρα ομως που να υποστηριζει αντροιντ υπαρχει ?

Απ' όσο θυμάμαι (ίσως και να κάνω λάθος) όχι. Αλλά στο 1ο σου post γράφεις 'ας είναι και αφής'.

Πάντως εν έτη 2011, κινητό με πλήκτρα B)

Ό,τι θέλεις και αρέσει/βολεύει σ' εσένα...

Δημοσ.

Απ' όσο θυμάμαι (ίσως και να κάνω λάθος) όχι. Αλλά στο 1ο σου post γράφεις 'ας είναι και αφής'.

Πάντως εν έτη 2011, κινητό με πλήκτρα B)

Ό,τι θέλεις και αρέσει/βολεύει σ' εσένα...

δεν μπορω με τπτ τα αφης ασε !!! βασικα θεωρω οτι ειναι αργο γενικα το ολο συστημα της αφης! ειδικα στα σμς που πολλες φορες χρειαζεται γρηγοραδα κλπ αν καταλαβαινεις τι εννοω χεχε!

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά.

www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/compatibleaccessories/xperiax10minipro?cc=gr&lc=el

Www.androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=357

δεν μπορω με τπτ τα αφης ασε !!! βασικα θεωρω οτι ειναι αργο γενικα το ολο συστημα της αφης! ειδικα στα σμς που πολλες φορες χρειαζεται γρηγοραδα κλπ αν καταλαβαινεις τι εννοω χεχε!

Σε iPhone έχεις πληκρολογησει ποτε, και σου φάνηκε αργό;

Με το iPhone γράφω πάντα σε αυτο και αλλα φόρουμ, και γράφω γρηγορότερα ακόμα και απ' το πληκτρολόγιο του pc.

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετά.

www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/compatibleaccessories/xperiax10minipro?cc=gr&lc=el

Www.androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=357

Όντως, το ξέχασα το xperia x10 mini pro.

Επίσης υπάρχει το Desire Z, αλλά φυσικά είναι πιο ακριβό από το Ericsson.

http://www.htc.com/www/product/desirez/overview.html

Δημοσ.

και απο απλο κινητο αν μπεις m.ebuddy.com και συνδεθεις στο λινκ για facebook θα εχεις chat χωρις εφαρμογες κλπ ;)

Δημοσ.

και απο απλο κινητο αν μπεις m.ebuddy.com και συνδεθεις στο λινκ για facebook θα εχεις chat χωρις εφαρμογες κλπ ;)

Ασε που τώρα το Facebook έβγαλε και java εφαρμογη για Facebook, οποτε μπαίνουν σχεδόν όλα τα απλά κινητά.

Δημοσ.

για σου φιλε μου σου προτεινω αυτο που εχω κι εγω ειναι το sony ericson w100i η αλλιως σπιρον αγοραρα απο το πλαισιο σε πολυ καλη τιμη 76Ε και εχει τα παντα το facebook ειναι ιδη εγκατεστημενο μεσα πηγενε να το παρεις ειναι τσαμπα για αυτο το μοντελο η τιμη του σου το προτεινω ανεπιφυλακτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...