elisto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 καλημερα σε ολους,θα θελαμε να μερταφερουμε τα site μας (απλα εκει που ειμαστε εχει μικρο χωρο πλεον) σε απεριοριστο hosting και badwith,η μέχρι 15G γνωριζεται καποια εταιρια στην ελλαδα η στο εξωτερικό που να προσφέρει αξιοπιστία και χαμηλες τιμές στειλτε μας pm σε περιπτωση προβληματος διαφημισης!
damako3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα! Ποιο είναι το Site αυτη τη στιγμη?
elisto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ΕΙΝΑΙ 6 ΤΑ SITE θελουμε και αλλα 2 για λογους διαφημισης να μητα αναφερουμε κακο θα γινει παρα καλο!!
CyberCr33p Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και bandwidth (που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο), χαμηλές τιμές και ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστο δεν υπάρχει. Μπορεί να πληρώνεις πολλά και να έχεις καλό επίπεδο υπηρεσίας, μπορεί να πληρώνεις λογικές τιμές και να έχεις καλό επίπεδο υπηρεσίας αλλά το να πληρώνεις λίγα και να έχεις καλό επίπεδο υπηρεσίας δεν γίνεται. Είναι σαν να πας σε ένα πολύ φτηνό εστιατόριο και να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις που θα είχες από το καλύτερο που υπάρχει.
_tasos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το "χαμηλή τιμή" είναι σχετικό. Αν όντως χρειάζεσαι πολύ traffic μπορεί κάποιο πακέτο unlimited να είναι φθηνό τελικά (σε σχέση με κάποιο άλλο πακέτο που πληρώνεις extra τα επιπλέον GB). Ρίξε μια ματιά στο http://www.fasthosts.co.uk/. Έχει unlimited bandwidth και diskspace, σε reseller πακέτο. Υπάρχουν κάποιοι όροι καλής χρήσης αυτών των υπηρεσιών (καλό είναι να τους διαβάσεις πριν αγοράσεις) και αν δεν τους τηρείς μπορεί κ να σε κλείσουν.
giankar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπάρχει απεριόριστο hosting πουθενά στον πλανήτη μας. Όσοι στο τάζουν απλά σε κοροϊδεύουν.
spartakoscs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 δες την servage.net εγώ είμαι ευχαριστημένος έναντι αυτόν που πληρώνω και μου παρέχουν πάντα μιλάμε .
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Βλέπω να λένε ότι δεν υπάρχει απεριόριστο hosting Και bandwidth... η απάντηση
googler Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιανουαρίου 2011 - Referral links Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιανουαρίου 2011 - Referral links Καλησπέρα Δες την justhost είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα,άντεξε σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες που έκανα(πάνω από 1000 επισκέπτες online) χωρίς να πέσει.
giankar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Βλέπω να λένε ότι δεν υπάρχει απεριόριστο hosting Και bandwidth... η απάντηση Αν μπορείς βρες μου στην αγορά έναν σκληρό δίσκο με απεριόριστη χωρητικότητα και εγώ θα στον κάνω δώρο. Επίσης, ρίξε και καμιά ματιά στους όρους: κ.Να μην διαθέτει στον server Mailbox το μέγεθος του οποίου να υπερβαίνει τα 100 Mb. Επίσης, πάρε το πακέτο, φόρτωσε το 300GB αρχεία και πες μου αν σου το αφήσουν
googler Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αν μπορείς βρες μου στην αγορά έναν σκληρό δίσκο με απεριόριστη χωρητικότητα και εγώ θα στον κάνω δώρο. Επίσης, ρίξε και καμιά ματιά στους όρους: κ.Να μην διαθέτει στον server Mailbox το μέγεθος του οποίου να υπερβαίνει τα 100 Mb. Επίσης, πάρε το πακέτο, φόρτωσε το 300GB αρχεία και πες μου αν σου το αφήσουν Πολύ έξυπνο το affiliate link σου σημασία έχει πως αυτά που αναφέρω για την συγκεκριμένη εταιρία είναι ακριβώς έτσι και εκτός από την άψογη συνεργασία που είχα εγώ μπορείς να βρείς εντυπώσεις πελατών της στο google.
spartakoscs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 σημασία έχει πως αυτά που αναφέρω για την συγκεκριμένη εταιρία είναι ακριβώς έτσι και εκτός από την άψογη συνεργασία που είχα εγώ μπορείς να βρείς εντυπώσεις πελατών της στο google . μην πας μακριά δες εδώ ! :devil: :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.