Προς το περιεχόμενο

θελουμε απεριόριστο hosting,χαμηλες τιμές!

elisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους,θα θελαμε να μερταφερουμε τα site μας (απλα εκει που ειμαστε εχει μικρο χωρο πλεον) σε απεριοριστο hosting και badwith,η μέχρι 15G

γνωριζεται καποια εταιρια στην ελλαδα η στο εξωτερικό που να προσφέρει αξιοπιστία και χαμηλες τιμές

στειλτε μας pm σε περιπτωση προβληματος διαφημισης!

Δημοσ.

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και bandwidth (που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο), χαμηλές τιμές και ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστο δεν υπάρχει.

Μπορεί να πληρώνεις πολλά και να έχεις καλό επίπεδο υπηρεσίας, μπορεί να πληρώνεις λογικές τιμές και να έχεις καλό επίπεδο υπηρεσίας αλλά το να πληρώνεις λίγα και να έχεις καλό επίπεδο υπηρεσίας δεν γίνεται.

Είναι σαν να πας σε ένα πολύ φτηνό εστιατόριο και να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις που θα είχες από το καλύτερο που υπάρχει.

Δημοσ.

Το "χαμηλή τιμή" είναι σχετικό. Αν όντως χρειάζεσαι πολύ traffic μπορεί κάποιο πακέτο unlimited να είναι φθηνό τελικά (σε σχέση με κάποιο άλλο πακέτο που πληρώνεις extra τα επιπλέον GB).

Ρίξε μια ματιά στο http://www.fasthosts.co.uk/. Έχει unlimited bandwidth και diskspace, σε reseller πακέτο. Υπάρχουν κάποιοι όροι καλής χρήσης αυτών των υπηρεσιών (καλό είναι να τους διαβάσεις πριν αγοράσεις) και αν δεν τους τηρείς μπορεί κ να σε κλείσουν.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιανουαρίου 2011 - Referral links
Κρυμμένο από parsifal, 21 Ιανουαρίου 2011 - Referral links

Καλησπέρα

Δες την justhost είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα,άντεξε σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες που έκανα(πάνω από 1000 επισκέπτες online) χωρίς να πέσει.

Δημοσ.

Βλέπω να λένε ότι δεν υπάρχει απεριόριστο hosting Και bandwidth... η απάντηση

Αν μπορείς βρες μου στην αγορά έναν σκληρό δίσκο με απεριόριστη χωρητικότητα και εγώ θα στον κάνω δώρο.

Επίσης, ρίξε και καμιά ματιά στους όρους:

κ.Να μην διαθέτει στον server Mailbox το μέγεθος του οποίου να υπερβαίνει τα 100 Mb.

Επίσης, πάρε το πακέτο, φόρτωσε το 300GB αρχεία και πες μου αν σου το αφήσουν :D

Δημοσ.

Αν μπορείς βρες μου στην αγορά έναν σκληρό δίσκο με απεριόριστη χωρητικότητα και εγώ θα στον κάνω δώρο.

Επίσης, ρίξε και καμιά ματιά στους όρους:

κ.Να μην διαθέτει στον server Mailbox το μέγεθος του οποίου να υπερβαίνει τα 100 Mb.

Επίσης, πάρε το πακέτο, φόρτωσε το 300GB αρχεία και πες μου αν σου το αφήσουν :D

Πολύ έξυπνο το affiliate link σου :)

σημασία έχει πως αυτά που αναφέρω για την συγκεκριμένη εταιρία είναι ακριβώς έτσι και εκτός από την άψογη συνεργασία που είχα εγώ μπορείς να βρείς εντυπώσεις πελατών της στο google.
Δημοσ.

σημασία έχει πως αυτά που αναφέρω για την συγκεκριμένη εταιρία είναι ακριβώς έτσι και εκτός από την άψογη συνεργασία που είχα εγώ μπορείς να βρείς εντυπώσεις πελατών της στο google .

:ph34r: μην πας μακριά δες εδώ ! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...