Προς το περιεχόμενο

Forthnet Θεσσαλονίκη - Κόμβος Βούλγαρη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Είμαι χρήστης της connx. Τον τελευταίο καιρό όμως τρελάθηκα όταν συνειδητοποίηση πως στη γραμμή που το έχω, χωρίς να κάνω ούτε ένα τηλέφωνο, πλήρωσα πάνω απο 80 ευρώ στη διμηνία. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι να φύγω, παρόλο που πιστεύω, μάλλον απο συνήθεια πως το connx είναι η πιο έμπιστη εταιρεία. Αύτη που σκέφτηκα είναι η forthneτ, κυρίως λόγω της nova.

Από τον ΟΤΕ, πέρα απο τη τιμή δεν εχω κανένα παράπονο. Ανήκω στον κόμβο της Βούλγαρη και με το πακέτο 8-22mbps συνήθως πιάνω 10-18, αλλά πολύ σταθερό, μπορεί να κάνει να πέσει η σύνδεση εβδομάδες. Έχει κανένας άποψη για forthnet στη περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης και κυρίως στον κόμβο της Βούλγαρη? Το ρωτάει γιατί απ'οσο ξέρω στον έυοσμο η σύνδεση είναι χάλια. Πέφτει συνεχώς και ταχύτητες πολύ μέτριες.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Δημοσ.

αν έχεις τις ταχύτητες που λες στον ΟΤΕ, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με τη forthnet. Για ποιό πακέτο της Nova σκέφτεσαι; Ξέρω ότι έτρεχε μια προσφορά τα χριστούγενα με δώρο τον εξοπλισμό, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Δες το μια στο site της για να είσαι σίγουρος.

• Super Moderators
Δημοσ.

για την περιοχή όχι, αλλά για την Forthnet γενικά, δεν έχει τα καλύτερα δυνατά pings...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...