Vasilis 07 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για πείτε βρε παιδιά μια γνώμη γι αυτό http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/-/-modems/sagem-f-st-2404-pstn/prodmod_40074684.html. Από ένα γρήγορο search που έκανα είναι λίγο παλιό. Αξίζει ? Μου το δίνουν ως αντικατάσταση του Huawei EchoLife 520c ?
_Anonymous_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα το θεωρω της πολυ πλακας, αλλα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν τηγανι, επειδη ψηνει αυγα ματια, ή σαν θερμανση το χειμωνα, ή σε πυροσβεστικες ασκησεις. Μη μπλεξεις φιλε. Εχει τρομερο ασυρματο ομως.... μονο αυτο σαν καλο.
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικα το θεωρω της πολυ πλακας, αλλα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν τηγανι, επειδη ψηνει αυγα ματια, ή σαν θερμανση το χειμωνα, ή σε πυροσβεστικες ασκησεις. Μη μπλεξεις φιλε. Εχει τρομερο ασυρματο ομως.... μονο αυτο σαν καλο. Συνεπώς να ζητήσω ξανά το Huawei EchoLife 520c ?
egw_eimai_re Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά ρουτεράκι είναι ουτε πατάτες ψήνει ουτε αυγά απο τα πιο δροσερά!!
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο οποτε οτι και να παρεις μια απο τα ιδια ειναι.
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Τελικά άκρη δεν μπορώ να βγάλω από τα προηγούμενα post για επιλογή. Μου έδωσαν το Sagem μέσα σε μια νάιλον σακούλα με μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας. Έκανε κρά ότι είναι μάλλον χρησιμοποιημένο. Το έβαλα στο ρεύμα και μαντέψτε, δεν δουλεύει!!!. Κανονικά ο ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωμένος σε περίπτωση βλάβης να αντικαθιστά τον παρεχόμενο εξοπλισμό με καινούργιο ? Ενημερώστε για να τα ακούσουν. Αντέ γιατί μου την έχουν "βιδώσει" πρωί πρωί. ΥΓ: Θα απαιτήσω να μου δώσουν ξανά το Huawei EchoLife 520c καινούργιο.
kifinas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Κανονικά ο ΟΤΕ δεν είναι υποχρεωμένος σε περίπτωση βλάβης να αντικαθιστά τον παρεχόμενο εξοπλισμό με καινούργιο ? Όχι, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει καινούριο εξοπλισμό για αντικατάσταση.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 τουλαχιστον και μεταχειρισμενο εξοπλισμο που εδωσαν πρεπει να ειναι οπως τον εδωσες πχ αν τον εδωσες με κουτι και το βασικο να δουλευει.για τον φιλο εγω θα επερνα κανενα απο το εμποριο παρα αυτα τα 2.
orck Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 τουλαχιστον και μεταχειρισμενο εξοπλισμο που εδωσαν πρεπει να ειναι οπως τον εδωσες πχ αν τον εδωσες με κουτι και το βασικο να δουλευει.για τον φιλο εγω θα επερνα κανενα απο το εμποριο παρα αυτα τα 2. Δηλαδη ο τεχνικος ηρθε σπιτι και αφησε το ρουτερ χωρις να το ελεγξει, εσυ μετα ειδες οτι ειναι χαλασμενο και θες να το αλλαξεις με ενα που να δουλευει;
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 μαλλον αυτο εγινε.το τσεκαρε μετα η το στειλαν με κανα courrier χωρις να εχει γινει ελεγχος.βεβαια ο φιλος μας δεν μας ειπε πως εννοει οτι δεν παιζει.δεν συγχρονιζει τι δεν κανει? Δηλαδη ο τεχνικος ηρθε σπιτι και αφησε το ρουτερ χωρις να το ελεγξει, εσυ μετα ειδες οτι ειναι χαλασμενο και θες να το αλλαξεις με ενα που να δουλευει; eite χαλασε αφου το πηγαν ειτε ηταν χαλασμενο αν εχει εγγυηση πρεπει να του το αλλαξουν ξανα.
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εγώ πήγα στο ΟΤΕ. Έχω πάει 4 φορές μέχρι στιγμής. Μάλιστα χθές είχαν χαλάσει και το τηλέφωνο ενώ εγώ είχα δηλώση βλάβη στο modem!!! Το 2ο επισκευασμένο Sagem που μου έδωσαν χθές (και το κοίταξαν εκεί πριν το δώσουν ότι δουλεύει), το εγκατέστησα το βράδυ.Μετά από 1 ώρα λειτουργίας τα μισα led από κίτρινα έγιναν κόκκινα. Όπως καταλάβατε από βδομάδα είμαι πάλι για επιστροφή.Δεν θα τους περάσει,ούτε θα πάρω όλα τα επισκευασμένα modem που έχουν.Θα απαιτήσω σφραγισμένο -καινούργιο.
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Η γραμμη σου εχει προβλημα 1) Τί σχέση έχει η τηλεφωνική γραμμή με την τροφοδοσία των "επισκευασμένων" Sagem ? 2) Αν έχει πρόβλημα η γραμμή με τα ενσύρματα BAUTEC γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα ? Μάλλον γιατί αυτά ήταν καινούργια και όχι επισκευασμένα.
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν μας ειπες οτι εχεις δοκιμασει αλλο ρουτερ. Τουλαχιστον εγω δεν το διαβασα. Anyway πες τους να σου πιστωσουν το κοστος του ρουτερ στον επομενο λογαριασμο ωστε να παρεις μονος σου καποιο αλλο διαφορετικα πες τους οτι θα πας σε αλλη εταιρια
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 kai na φταιει η γραμμη δεν αλλαζουν χρωμα ολα τα λαμπακια.αντε καλη υπομονη μεχρι να παρεις καποιο σωστο.αν δεν επαιζες οκ με αλλο ρουτερ θα ελεγα οτι φταιει το ρευμα στο σπιτι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.