Προς το περιεχόμενο

Κινητό..διλημμα..

danai77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,ειμαι αναμεσα στα παρακατω κινητα κ θελω να μου πειτε τη γνωμη σας..

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro ή HTC Wildfire

Ευχαριστώώώώ. . .

Δημοσ.

εχοντας δουλεψει και τα 2 αλλα για μικρο χρονικο διαστημα, θα προτινα το HTC Wildfire αναμεσα σε αυτα που προτεινεις. Αν τωρα το σκεφτεσε και για αλλη συσκευη θα συμφωνησω με τον βασιλη για το blade...

Δημοσ.

1. ZTE Blade

2. HTC Wildfire

3. SE X10 Mini Pro

κατά σειρά προτίμησης,

αν και ανάμεσα στα 3, το Blade παίζει μόνο του.

Καλό το ZTE Blade αλλά κάτι του λείπει.

Σαν μηχάνημα μπορεί να είναι κλάσεις ανώτερο και από το Wildfire και από το Χ10 αλλά....

Δημοσ.

Blade με χίλια φίλε, το χω εδω και μια βδομάδα με custom rom 2.2 και 512 ram και το κινητο πετάει στην κυριολέξία. Για το X10 το μεγάλο εχω ακούσει πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

blade sar 1.35 υποψιν

Το οποίο είναι εντός ή εκτός ορίων ΕΕ για την απορροφούμενη ακτινοβολία;

Γιατί σαν νούμερο δεν λέει κάτι από μόνο του.

Μόνο το ότι έχει υψηλότερο δείκτη σε σχέση με άλλα κινητά τηλέφωνα(στα χαρτιά πάντα).

Δημοσ.

Το οποίο είναι εντός ή εκτός ορίων ΕΕ για την απορροφούμενη ακτινοβολία;

Γιατί σαν νούμερο δεν λέει κάτι από μόνο του.

Μόνο το ότι έχει υψηλότερο δείκτη σε σχέση με άλλα κινητά τηλέφωνα(στα χαρτιά πάντα).

Και δεν υπάρχει ακόμη άμεση συσχέτιση με κάτι κακό στον οργανισμό...cool με την ακτινοβολία ρε παιδιά...

Δημοσ.

Και δεν υπάρχει ακόμη άμεση συσχέτιση με κάτι κακό στον οργανισμό...cool με την ακτινοβολία ρε παιδιά...

πειραματοζωα ειμαστε φιλε μου αλλα δεν το εχουμε παρει χαμπαρι ακομη...

http://www.insomnia.gr/topic/396551-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%86%CE%B7%CE%B2/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...